Raufossvegen 209 H0104

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Raufossvegen 209 H0104

  • 2827 Hunndalen
Prisantydning
1 590 000,-
Totalpris
1 634 222,-
Ligningsverdi
447 895,-
Fellesutgifter
1 500,- (Inkl i fellesutgifter er forsikring og utvendig vedlikehold bygg, kommunale avgifter, plenklipp og brøyting)
Beregnet totalkostnad
1 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
43 000,- (Dokumentavgift)


44 222,- (Omkostninger totalt)


1 634 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
49m²
Bruksareal
49m²
Tomt
745m² (fellestomt)
Etasje
1.
Soverom
1
Byggeår
2003
Modernisert
2003
Gårdsnummer
69
Bruksnummer
812
Seksjonsnummer
4
Energimerking
D
Finn-kode
113687314
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Hans Christian Gjestvang

+47 900 64 200

Eiendomsmeglerfullmektig

Ole Kristian Fauchald Taralrud

+47 959 05 770
  • Nabolagsprofil

81%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

bor i enebolig

64%

eier sin egen bolig

60%

har bolig på over 120 kvm

BRA/PROM

49 / 49 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Denne leiligheten i Raufossvegen 209 ligger i et leilighetsbygg opprinnelig fra 1940, som ble omgjort til leiligheter i 2003. Leilighetene her går over to plan og er svært plasseffektive og lettstelte.

Leiligheten inneholder kjøkken og stue i åpen løsning i 2 etasje og entre/hall, bad, kontor og soverom i 1. etasje.

Leiligheten er godt vedlikeholdt og tatt vare på, og fremstår lys og moderne.

Innhold

Leiligheten inneholder i 1. etasje entre/hall, kontor/bod, trapperom bad og soverom. i 2. etasje finer du kjøkken og stue i åpen løsning.

I tillegg er det felles uthus i bakgården, som benyttes av alle i sameiet for oppbevaring.

Standard

Lys og tiltalende leilighet, som er godt vedlikeholdt og tatt vare på. Overflater i himling og vegger ble pusset opp for 3 - 4 år siden.

Kjøkkenet er åpent mot stuen, og har innredning fra Ikea med hvite, profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Fronter og benkeplate ble fornyet for 3 - 4 år siden. Fliser mellom benk og overskap og stikkontakter under overskap. Integerert komfyr med ventilator over og plass for kjøleskap og oppvaskmaskin.

Badet har flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt panel i himling med downlights over servante. Innredning fra Ikea med glatte overflater, skuffer og hel servant. Speil over servanten. Dusjvegg i glassbyggerstein. Toalett.

Innredning, dusj og toalett ble byttet for 3 - 4 år siden.

Øvrige overflater:

Gulv: Fliser og laminat

Vegger: Malte plater

Himling: Malt panel og malte plater.

Skyvedørsgarderobe med speildører på soverommet.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral og god beliggenhet i Hunndalen, med kort vei til det aller meste. Du finner både bussholdeplass og Kiwi rett utenfor døren, samt andre servicetilbud som frisør, post i butikk, bensinstasjon etc. Det er kort vei til NTNU og til Gjøvik sentrum hvor man har et rikt utvalg av butikker og servicefasiliteter.

Herfra er det også kort veg til milevis med turstier og skiløyper.

Det er ca 5 min med bil til Gjøvik sentrum med alle servicetilbud og en drøy times tur til Gardermoen.

Etasje

1 etasje

Tomt

Det er fellestomt for sameiet.. Bakgård med uthus.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 447 895 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 433 264 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse for oppdeling/sammenføyning av bruksenheter datert 09.09.2003

Ferdigattest for fasadeendring datert 06.09.2004

Midlertidig brukstillatelse for oppdeling/sammenføyning av bruksenheter datert 02.06.2004

Ferdigattest for oppdeling/sammenføyning av bruksenheter datert 24.06.2004.

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 49 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 24 m².

Primærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre/hall, kontor, trapperom, bad og soverom

2. etasje:

Bruksareal: 25 m².

Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken/stue

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet.

Varmekabler i gulv på bad, entre og soverom, opplegg for panelovn under stuevindu.

Løpende kostnader

Felleskostnader kr 1 500

Adkomst

Felles privat adkomst til offentlig veg.

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Gjeldende reguleringsplan er Reguleringsplan for Riksveg 4 i Hundalen med formål hb - område for handel og boligformål. Vedtaksdato 09.12.1969.

Sameie

Sameiet Skjenken, består av 8 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er i følge påtroppende styreleder ingen planer som kan medføre økning i felleskostnadene.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: teamhc@gjestvangpartners.no eller SMS: 90 06 42 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.