Notice: Undefined index: seo in D:\wwwroot\www.partners.no\v1.9.2\html-realestate.php on line 435
Kråkerøy: Lettstelt og pen leilighet med utsikt - Stor balkong - Nytt kjøkken - Perfekt førstegangskjøp

Anton Davidsens vei 1B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Anton Davidsens vei 1B

  • 1678 Kråkerøy
Prisantydning
1 900 000,-
Fellesgjeld
15 000,-
Totalpris
1 922 912,-
Fellesutgifter
2 501,- (Utvendig forsikring, vedlikehold, kommunale avgifter, TV, internett (Altibox))
Beregnet totalkostnad
1 900 000,- (Prisantydning)
15 000,- (Andel av fellesgjeld)


1 915 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
202,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


7 912,- (Omkostninger totalt)


1 922 912,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
50m²
Bruksareal
55m²
Bruttoareal
55m²
Soverom
1
Byggeår
1972
Gårdsnummer
424
Bruksnummer
269
Finn-kode
139317380
Sist endret

Daglig lederEiendomsmeglerPartner

Dag Thomas Svendsen

+47 95 96 61 39
  • Nabolagsprofil

81%

eier sin egen bolig

68%

bor i enebolig

61%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

39%

er gift

Dokumenter

Salgsoppgave Anton Davidsens vei 1B

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Anton Davidsens vei 1B, en lettstelt og innbydende leilighet med fin beliggenhet på Kråkerøy.

Andelsleiligheten ligger høyt i terrenget og har stor balkong med god plass til sittegruppe. Herfra er det flott utsikt og lite innsyn.

Leiligheten er pusset opp i nyere tid, og er lys og pen med god planløsning som utnytter arealet godt. Her har man alt man behøver på 50 kvadrat, samtidig som det føles romslig og åpent.

Fra eiendommen er det kort vei til Fredrikstad sentrum. Det er gode bussforbindelser i området, samt kort vei til fine turmuligheter og dagligvarehandel.

Enten man er på jakt etter førstegangsleilighet eller bare ønsker seg en lettstelt og praktisk bolig er Anton Davidsens vei 1B et godt valg.

Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje, en "halv" trapp opp fra bakkeplan.

Innhold er som følger: Gang, bad med plass til vaskemaskin, soverom, åpen stue/kjøkkenløsning. Utgang til balkong fra stuen. I kjelleren er det en stor isolert bod.

Standard

Leiligheten holder normalt god standard, og kan flyttes rett inn i. Lyst og pent, lettstelt og med smart planløsning.

Pent kjøkken i moderne utførelse og gjennomtenkt løsning. Kjøkkenets plassering gjør at man utnytter arealet godt og samtidig bevarer den romslige følelsen. Plass til barstoler langs den ene benkeplaten. Integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er mer eller mindre ubrukt.

Badet er fra ca. 2004 og holder normal standard. Flislagt med varmekabler i gulv, dusjkabinett, toalett og innredning med vask. Opplegg for vaskemaskin.

Soverommet har relativt god plass. Her gjøres det oppmerksom på at det ikke er satt inn noe garderobeskap.

Romslig balkong på ca. 22 kvm.

Leiligheten er en del av et borettslag bestående av 8 enheter. Utvendig forsikring og vedlikehold dekkes av borettslagets midler. Det medfølger 1 stk utvendig parkeringsplass.

Beliggenhet

Anton Davidsens vei ligger i en rolig og sentral del av Kråkerøy, kun 2 km utenfor Fredrikstad sentrum. Her er det svært begrenset med trafikk og støy, og naboene beskriver området som hyggelig og trygt. Leiligheten ligger høyt og usjenert med utsikt. Fra eiendommen er det kort vei til fine turmuligheter. Dagligvarehandel ligger innen gangavstand, og det er gode bussforbindelser i området.

Leilighetens beliggenhet er praktisk og behagelig, med kort avstand til alt du behøver i hverdagen. Skal du til sentrum er det trygg gang- og sykkelvei, og med bilen bruker du bare noen få minutter. Det er også relativt kort vei til sjøkanten, hvor det finnes flere småbåthavner, og kort båtvei til Hvalerskjærgården.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger 1 stk parkeringsplass på fellesområde.

Barnehage / skole i området

Kort gangavstand til Glombo barnehage. Ellers er det flere andre barnehager i området, bla. Tørkopp og Fotspor barnehage.

Rød barneskole ligger ca. 1,1 km fra leiligheten. Høyskolen i Østfold ca. 2 km.

Felleskostnader

2 501. Utvendig forsikring, vedlikehold, kommunale avgifter, TV, internett (Altibox)

Borettslag

Glombofjellet borettslag

Forkjøpsrett

Kun intern forkjøpsrett i borettslaget.

Andel fellesgjeld

15 000

Husdyrhold

Husdyrhold er i utgangspunktet ikke tilatt, men det kan søkes om dispansasjon hos styret.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1972

Antall soverom

1

Byggeår

1972

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 55 m²

Primærrom: 50 m²

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Tilbehør

Se NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Det gjøres oppmerksom på at det ikke er garderobeskap i leiligheten.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.