Eikeveien 53A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Eikeveien 53A

  • 3120 Nøtterøy
Prisantydning
2 690 000,-
Totalpris
2 764 525,-
Ligningsverdi
600 399,-
Fellesutgifter
2 862,- (Kabel-tv, kommunale avgifter, vedlikehold av utvendige fellesarealer, strøm fellesarealer, felles bygningsforsikring, utgifter til regnskap mm. Fellesutgiftene betales kvartalvis.)
Beregnet totalkostnad
2 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
3 125,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift)


74 524,50 (Omkostninger totalt)


2 764 524,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
75m²
Bruksareal
82m²
Bruttoareal
88m²
Tomt
10 326m² (fellestomt)
Etasje
1.
Soverom
1
Byggeår
1989
Gårdsnummer
1
Bruksnummer
98
Seksjonsnummer
33
Energimerking
F
Finn-kode
119681314
Sist endret

Daglig lederEiendomsmeglerPartner

Elisabeth S.Bakke

+47 900 55 488
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Energiattest
Salgsoppgave Eikeveien 53A

BRA/PROM

82 / 75 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Innhold

Lys og lettstelt endeleilighet beliggende i 1. etasje og inneholder: entré/vindfang, gang, soverom, garderoberom/bod, flislagt bad med dusj, servantinnredning, wc og opplegg for vaskemaskin, kjøkken og stue med utgang til solrik markterrasse.

I tillegg disponerer leiligheten en utvendig bod med god lagringsplass.

Standard

Leiligheten ligger fint til i 1.etasje med trappefri adkomst og holder en god standard. Boligen har en praktisk planløsning hvor det er store og gode rom i lyse og lune farger. Man kommer inn i et vindfang med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Videre har man et stort og flott flislagt bad som ble modernisert i 2012. Her har man dusjhjørne, wc, opplegg for vaskemaskin og en romslig baderomsinnredning med servant og godt med oppbevaringsplass. Videre har man et romslig soverom med mye skapplass, samt et rom som opprinnelig er bod, men hvor det er satt inn garderobeskap og er plass til en seng. Leiligheten har en meget romslig stue med god plass til både sittegruppe og spisestue, her kan man dekke langbord til hyggelige lag med familie og venner. I stuen er det også en klassisk og flott peis som gir god varme og skaper en lun atmosfære på kalde vinterdager. Store vindusflater i stuen og utgang til en delvis overbygget markterrasse og en liten hageflekk. Hyggelig kjøkken som har rikelig med skap - og benkeplass. Her har man en lys og areleffektiv leilighet i attraktive og fredfulle omgivelser på Glitre. Velkommen!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Teie i Nøtterøy kommune, ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Teie Torv og idylliske Teieskogen med flotte turområder. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gågavstand fra boligen, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden.

Videre er det kort vei til skoler, barnehager, lekeplass, skiløyper og Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg som ligger på Hella, like ved Borgheim.

Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. Kort gåavstand til koselige Teie Torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, cafeer, vinmonopol, apotek og bakeri. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Rema 1000 og Coop Ekstra. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Grindløkka som ligger ca. 100 meter fra boligen.

Etasje

1. etasje.

Tomt

Hyggelig område med pent opparbeidet fellesarealer beplantet med plen, prydbusker, hekk og trær. Solrikt og rolig med usjenert terrasse som har fint utsyn mot syd. Stenlagte gangveier. Asfalterte adkomstveier og parkering.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 600 399 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 921 278 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 21.03.1990.

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 82 m².

Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: vindfang, hall, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom og soverom.

Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 23.04.2018 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Sameierne kan fritt leie ut sin seksjon, dog må forretningsfører og styret få melding for registrering.

Oppvarming

Peis i stue, varmekabler i gulv på bad, ellers elektrisk oppvarming.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og rett utover Kirkeveien. Ta så til venstre (etter to lyskryss) ned Øgårdsveien og så første til høyre - Eikeveien mot Grindløkken Skole. Sameiets parkeringsplass ligger så på høyre side. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og offentlig trafikkområde, jf. reguleringsplan: "Glitre gartneri", vedtatt 05.02.1987. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det er foreslått tunnel gjennom Teieskogen og innslag vil bli i Kolbergområdet. Ny reguleringsplan forventes å være klar 2019. Foreløpig byggestart er planlagt til 2023, jfr. opplysninger fra Statens Vegvesen.

Det er også planer om å bebygge gamle Grindløkka skole med leiligheter.

Sameie

Glitre boligsameie er består av 44 boligseksjoner.

Styreleder i sameiet er Bjørg Kleppe.

Forretningsfører i sameiet er Vestfold Økonomisenter.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er nylig vedtatt at det vil bli en ekstra innbetaling til vedlikeholdsfond med kr. 400.000,-. Dette for at det da blir mulig å gjennomføre maling av alle husene i løpet av 2019. Innbetalingen skal være i henhold til sameierbrøken og det vil bli følgende betaling for hver leilighetstype:

Leilighet A (1. etasje): kr. 7.360,-

Leilighet B (2. etasje - stor): kr. 11.484,-

Leilighet D (2. etasje - liten): kr. 9.056,-

Denne leiligheten er av type A. Innbetalingen vil bli fordelt over 2. og 3. kvartal.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.