Østreheimsveien 36

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Østreheimsveien 36

  • 0590 Oslo
Prisantydning
2 390 000,-
Fellesgjeld
2 051,-
Totalpris
2 463 970,-
Ligningsverdi
491 041,-
Fellesutgifter
1 130,- (kabel-tv, bredbånd 50mbit, trappevask, vaktmestertjeneste, strøm til fellesarealer, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter)
Beregnet totalkostnad
2 390 000,- (Prisantydning)
2 051,- (Andel av fellesgjeld)


2 392 051,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
65 670,- (Dokumentavgift)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


71 919,- (Omkostninger totalt)


2 463 970,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
25m²
Bruksareal
25m²
Bruttoareal
28m²
Tomt
3 959m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Soverom
1
Byggeår
2004
Gårdsnummer
86
Bruksnummer
68
Seksjonsnummer
15
Energimerking
C
Finn-kode
142138300
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Bryn Johannessen

+47 93 03 76 90
  • Nabolagsprofil

97%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

91%

eier sin egen bolig

78%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

63%

har bolig mellom 60-120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Østreheimsveien 36

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

25 / 25 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2004

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Hafslund oppgir 5500 kwh for 2018, tisvarende ca kr 4600 kr. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Egen utendørs parkeringsplass medfølger, nr 15.

Tomt

Areal: 3 959 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei.

Beskrivelse

Kort fortalt:

- Stilren og attraktiv 1(2)-roms leilighet i nybygg fra 2004.

- Perfekt førstegangskjøp/utleieobjekt.

- Pent vedlikeholdt. Hele boligen fikk TG 1 av takstmann.

- God planløsning med mulighet for å lage et soverom.

- Lys og romslig stue med store vindusflater som tilbyr mye naturlig lys.

- Pent og praktisk kjøkken

- Hvitevarer inkludert

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Takhøyde er oppmålt til ca 2,4m i stuen.

- Egen parkeringsplass medfølger, nr 15.

- Kjellerbod på ca 3,4m2.

- Det er ikke planer om vedlikehold som medfører økning av fellesutgiftene.

- Heis

- Populært og rolig nabolag.

- Rett utenfor døren finnes fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter!

- Umiddelbar nærhet til Lillomarka. Dette er en bolig for deg som ønsker å bo sentralt, men likevel med nærhet til grønne omgivelser!

Innhold

Stue:

Romslig stue med god plass til sofagruppe og mediemøblement. Her er det i tillegg plass til stort spisebord hvor du har tilknytning til den åpne kjøkkenløsningen. Stuen er av god størrelse og har en god planløsning som gjør at den enkelt kan deles av slik at du får et soverom om ønskelig.

Kjøkken:

Lyst og praktisk kjøkken. Her er det godt med både skap- og benkeplass. Kjøkkenet har en åpen kjøkkenløsning mot stuen som gjør det til et sosialt og praktisk kjøkken. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat samt helstøpt benk med kum og ettgreps

blandebatteri. Utstyrt med hvitevarer som koketopp med to soner, kjøleskap, samt ventilator over kokesone. Det er montert Waterguard.

Varmtvannsbereder under benk fra byggeår, volum på ca 55 liter.

Bad:

Et romslig og flislagt baderom med dusjhjørne, wc og servant med underskap. Opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv. Mekanisk avtrekk på badet. Flislagt baderom med gulvvarme. Badet inneholder dusjhjørne med innfeldbare dører i glass, wc, servantskap med ett-greps blandebatteri, speil på vegg, belysning over speil og opplegg for vaskemaskin.

Entré:

Trivelig entré som gir et flott førsteinntrykk av leiligheten. Entréen er lys og innbydende med stort garderobeskap hvor du har gode oppbevaringsmuligheter for yttertøyet. Praktisk mulighet for hjemmekontor løsning.

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget hyggelig og rolig område med lite trafikk og støy på Årvoll i bydel Bjerke. Et godt boligområde for både for store og små. Med kort vei til idylliske Lillomarka har du fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren. Fra boligen er det i tillegg kort vei ned til sentrum.

Lillomarka har sykkelstier, trivelige turstier, grusveier og flotte skiløyper på vinterstid. Det tar ca. 30 minutter å ta seg inn til Grefsenkollen restaurant som er et trivelig sted å ha som turmål. Lenger inn i marka finner du også Trollvannstua og Linderudkollen, som begge byr på lettere servering og noe godt til kaffen. Grefsenkleiva alpinanlegg ligger rett i nærheten av boligen som kan brukes av både store og små. Alpinanlegget har et godt utvalg av bakker i ulike vanskelighetsgrader i tillegg til barnebakker og akebakker hvor du kan ta med barna på lek og moro. På sommerstid finner du flere fine badevann innover i marka med Trollvann og Alnsjøen.

Fra boligen har du kort vei til nærmeste matbutikk, KIWI som ligger i kort gangavstand fra boligen. Du har også kort vei ned til Årvoll senter der en finner en stor Rema 1000 butikk samt apotek og kafé. Linderud Senter ligger kun en 5 minutters biltur unna hvor du har et rikt utvalg av serveringssteder og butikker som apotek, sportsbutikk, helsekost, legesenter, frisør, dagligvarebutikker og et utvalg klesbutikker.

Fra boligen er det gangavstand til flere barnehager med Årvollskogen, Kilden og Sletta Barnehage som de nærmeste barnehagene. Flere skoler i nærområdet hvor du har Årvoll skole (1. til 10. trinn) samt Tonsenhagen skole (1. til 7. trinn) som ligger i gangavstand fra boligen (10-15 minutter).

Årvoll ligger i tilbaketrukket og trivelige omgivelser samtidig som det er kort vei til Oslo sentrum. Med bil tar det kun 15 minutter. Om du benytter deg av kollektivtransport er nærmeste bussholdeplass kun en 5 minutters spasertur fra boligen deretter tar du buss nr. 31 som går hele døgnet direkte ned til sentrum på kun 20 minutter.

Felleskostnader

1 130 pr. mnd. kabel-tv, bredbånd 50mbit, trappevask, vaktmestertjeneste, strøm til fellesarealer, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter

Etasje

2 etasje

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med plenområder og beplantning. Asfalterte internveier.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 491 041 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 767 748 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer, fundamentert med betong til antatt faste masser. Konstruksjoner i betong/ stål samt etasjeskillere av betong. Yttervegger utvendig er forblendet med teglstein samt utfyllende panelvegger. Flatt yttertak antatt tekket med membran.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Boligens areal

Primærrom: 25 kvm, Bruksareal: 25 kvm, Bruttoareal: 28 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ja, iht vedtekter.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler i baderomsgulv.

Utstyr

- Sikringsskap med automatsikringer plassert i entre

- Avtrekk fra kjøkken med ventilator ( villavent ), baderom med ventil. Ellers ventiler i boligens vinduer for tilluft.

Adkomst

Enkel adkomst, se kartskisse i annonsen. Det blir skiltet til fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-3964 datert 07.03.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser ihht reguleringskart som er vedlagt salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

1947/12092-1/105 Erklæring/avtale

26.09.1947

VEDR. IDRETTSPLASSER OG SKIBAKKER

Overført fra: 0301-86/68

Gjelder denne registerenheten med flere

1955/5170-1/105 Erklæring/avtale

18.04.1955

Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

Overført fra: 0301-86/68

Gjelder denne registerenheten med flere

1964/16732-1/105 Skjønn

14.12.1964

Overført fra: 0301-86/68

Gjelder denne registerenheten med flere

1966/6570-1/105 Erklæring/avtale

14.05.1966

VEDR, SIKKERHETSSONE FOR PATRONER OG KRUTT

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Overført fra: 0301-86/68

Gjelder denne registerenheten med flere

1998/19562-1/105 Erklæring/avtale

06.04.1998

Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.

utskillelse/ bebyggelse av d.eid.

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-86/68

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/85352-2/105 Erklæring/avtale

10.12.2004

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/85352-3/105 Erklæring/avtale

10.12.2004

Denne seksjon har tilleggsdel - areal.

Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Sameie

Sameiet består av 2 bygninger med til sammen 46 seksjoner.

Sameiet har vaktmesteravtale med Oslo Sameieservice AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret: "Har ikke planer om rehabilitering/vedlikehold som medfører økt andel av fellesutgiftene."

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så fremt det ikke medfører urimelig sjenanse for naboene. På sameiets fellesarealer, inkl. oppganger er det båndtvang hele året for alle typer husdyr. Lufting av disse på sameiets fellesarealer er ikke tillatt, og beboere med ansvar for husdyr plikter å straks fjerne eventuelle ekskrementer hvis uhellet er ute. Ved særlig tilgrising etter lufting må eier rengjøre etter seg og husdyret. Styret kan nekte den enkelte beboer retten til å holde husdyr med øyeblikkelig virkning dersom en eller flere av reglene for dyrehold brytes.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert og hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 4 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.