Dælenenggata 3 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dælenenggata 3 A

  • 0567 Oslo
Prisantydning
2 550 000,-
Fellesgjeld
72 306,-
Totalpris
2 630 215,-
Fellesutgifter
2 525,- (Brensel: 400,- Felleskostnader: 2.100,- (forsikring, kommunale avgifter, styrehonorar, forretningsførsel m.m) Tillegg luftfilter: 25,-)
Beregnet totalkostnad
2 550 000,- (Prisantydning)
72 306,- (Andel av fellesgjeld)


2 622 306,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


2 630 215,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
29m²
Bruksareal
29m²
Bruttoareal
33m²
Tomt
994m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
1
Byggeår
1955
Modernisert
2004
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
72
Energimerking
F
Finn-kode
101468948
Sist endret

PartnerEiendomsmegler MNEF

Kjerstin Falkum

+47 922 04 707
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Dælenenggata 3 A

BRA/PROM

29 / 29 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Kvaliteter ved Dælenenggata 3 A

- Arealeffektiv 1- roms leilighet med god standard.

- Mulighet for å lage en alkoveløsning.

- Det er heisadkomst opp til leilighetsplan.

- Store vindusflater bidrar til rikelig med lysinnslipp.

- Innbydende entré med parkett og dørcalling.

- Flott kjøkken med god skap- og benkeplass.

- Plass til spisebordløsning på kjøkkenet.

- Tiltalende stue med god plass til sofaløsning.

- Flislagt bad fra 2004 med opplegg til vaskemaskin.

- Sikringsskapet inneholder automatsikringer.

- Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnader.

- Lave kjøpsomkostninger og ingen forkjøpsrett!

Velkommen til visning!

Dælenenggata 3 A er en lys og arealeffektiv 1-roms leilighet med god planløsning og standard. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt med standard fra 2004, da store deler av borettslaget ble gjort om til leiligheter.

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Carl Berner med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon, dagligvarehandel, servicetilbud og parker.

En innbydende entré med parkett på gulv tar deg inn i denne trivelige leiligheten. Stuen er lys og luftig med parkett på gulv med god plass til diverse møblement. Den åpne stue-og kjøkkenløsningen bidrar til den gode romfølelsen. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass, samt plass til spisebordløsning. Videre har boligen bad med gulvvarme. Leiligheten disponerer én kjellerbod.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, bad/wc og stue/kjøkken.

Leiligheten disponerer én kjellerbod.

Standard

Entré

Like ved leilighetens inngangsdør er det heisadkomst fra inngangsparti. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og har blant annet parkett på gulv og lysmalte veggflater. Det er montert garderobeløsning og dørcalling, og ellers er det plass for annet møblement.

Kjøkken

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen og god plass til spisebordløsning. Innredningen har hvite slette fronter med trefinérdetaljer, benkebelysning og benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum.

Videre har kjøkkenet frittstående hvitevarer som komfyr, kjøleskap og oppvaskmakin. På veggen over benken er det malte flater og over koketoppen er det avtrekksvifte med sentralt avtrekk.

Stue

Leiligheten har en luftig og tiltalende stue med god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen har parkett på gulv, gode vindusflater som gir rikelig med lys. I tillegg har rommet god plass til alkoveløsning.

Bad/wc

Badet er delikat og romslig, med hvite fliser på vegg, grå fliser på gulv, gulvvarme og speilbelysning.

Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, dusjhjørne med skyvedører i glass, overskap med speil og frittstående toalett. Videre er det opplegg til vaskemaskin.

Beliggenhet

Dælenenggata er en attraktiv gate på Rodeløkka/Dælenenga som ligger i bydel Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten er gjennomgående, men alle rom vender ut mot stille gårdsrom, så her bor man skjermet mot trafikk og støy. Området er spennende og sjarmerende med sin gamle trehusbebyggelse og klassiske gårder, samtidig som det bygges nytt og moderne.

Leiligheten ligger rett ved Carl Berners plass hvor det er meget gode kollektivmuligheter med T-bane, trikk- og bussforbindelser i alle byens retninger. Det går også flybuss fra Carl Berners plass. Carl Berner-krysset og gatene rundt er oppgradert for nesten 300 millioner kroner, bl.a. for å nedjustere trafikkbelastningen i krysset. Bedre tilbud av kaféer, serveringsteder og treningssentre har også bidratt til å øke områdets popularitet.

For den mosjonsglade er det forskjellige tilbud av treningssentere i nærheten av boligen. Elixia og Bare Trening ligger en kort spasertur unna ovenfor Carl Berners Plass i Trondheimsveien. Nærmeste treningstilbudet er Fresh Fitness som ligger i Dælenenggata. Tøyenbadet kan tilby helsestudio og badeanlegg hele året. Det er også Elixia ved Ringnes Park i gangavstand fra leiligheten.

Grünerløkka ligger like ved og er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo. "Løkka" kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy senter for kultur,- og kreative næringer med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar). Ved Ringnes park, en kort spasertur unna, finner du blant annet Ringen Kino, og Meny. Rett borte i gaten finner du også Kiwi, Coop Prix samt søndagsåpen Bunnpris.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter, Tøyenparken, samt Botanisk Hage som kanskje er Oslos vakreste park. Er du interessert i en litt annen type aktivitet, finner du Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum og Munchmuseet i gangavstand fra leiligheten. En liten spasertur unna ligger Dælenenga fotballbane og Ishockey-/flerbrukshall (kunstis), og det er også gangavstand til Schous kulturstasjon med øvingshotell, riksscenen, popsenteret og dans- og teaterskole. For den musikkinteresserte er det kun 10 minutters gange ned til Øya-festivalen som arrangeres i Tøyenparken

Etasje

2 etasje

Tomt

994 m². eiet tomt. Asfaltert fellesarealer og inngang fra bakgård. Det er næringsvirksomhet i 1 etasje.

Formuesverdi

Vilkåret for prosentligning av andelshavere i borettslag er at 85% av borettslagets inntekter kommer fra andelshaverne. For Borettslaget Dælenenggata 3 representerer leieinntektene fra andelshaverne ca 60%. Andelshaverne skal derfor ikke prosentlignes eller lignes for sin andel av borettslagets inntekter og formue. Dette fordi borettslaget blir ilignet skatt for de inntekter og utgifter som ellers skulle fordeles og lignes hos andelshaverne. Andelshaverne skal ikke ha fradrag for andel i fellesgjeld, for fellesgjelden kommer til fradrag ved ligningen av borettslaget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 12.07.2004 for bruksendring fra kontor til bolig. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 33 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 29 m².

Primærrom: 29 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc, stue/kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilknyttet felles fyringsanlegg. Elektrisk gulvvarme på bad.

Hafslund er i gang med gravearbeider for å koble til fjernvarmeanlegget deres. Dette arbeidet vil pågå fortløpende i vår/sommer slik at alt er klart til fyringssesongen starter i september i år. Fjernvarmen vil via en varmeveksler brukes både til oppvarming av bygget og varmt vann.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Borettslaget består av 61 andelsleiligheter.

Borettslaget Dælenenggata 3 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 956491622, og ligger i bydel 2 Grünerløkka i Oslo kommune.

Borettslaget har:

- Fellesvaskeri

- Felles sykkelbod

- Vaktmester for borettslaget er Roy Tore Fallass

- Get er borettslagets leverandør av TV-signaler

- Fibernett fra HomeNet (inngår ikke i felleskostnadene, må bestilles av den enkelte)

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 72.306,- pr. 01.07.2017.

Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 0,- pr. 31.12.2016.

Lånenummer: DNB02-16411067266

Type: Annuitet

Restsaldo: 4.338.458,-

Restløpetid: 6 år og 2 mnd

Term pr. år: 12

Type rente: Flyt

Rente: 3,05%

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregenes generelt vedlikehold i borettslaget.

Større vedlikehold:

- Gått fra oljebasert fyring og er nå koblet til fjernvarmeanlegget til Hafslund.

Fjernvarmen blir, via en varmeveksler, brukes både til oppvarming av bygget og varmt vann.

- Utskiftning av mange dører i fellesareal pga. brannsikringskrav sammen med

installasjon av elektronisk låssystem og brannvarslingsanlegg.

Fremtidige vedlikehold:

- Inngangsdørene til oppgangene skal skiftes ut og svalgangsdørene og oppgangene skal pusses opp.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.