Dælenenggata 3 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
 • Dælenenggata 3 A

 • 0567 Oslo
Prisantydning
2 400 000,-
Fellesgjeld
83 677,-
Totalpris
2 488 636,-
Ligningsverdi
484 950,-
Fellesutgifter
2 525,- (Inkludert er varmtvann og fyring, kabel-TV med bredbåndsmulighet fra GET, vaktmestertjeneste, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold.)
Beregnet totalkostnad
2 400 000,- (Prisantydning)
83 677,- (Andel av fellesgjeld)


2 483 677,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)


4 959,- (Omkostninger totalt)


2 488 636,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
29m²
Bruksareal
29m²
Bruttoareal
32m²
Tomt
994m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
1
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1958
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
72
Energimerking
E
Finn-kode
79427935
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Helene Molle

+47 400 80 555

Beskrivelse

Vi har for salg den perfekte førstegangsboligen på sjarmerende Rodeløkka, midt mellom Carl Berner og Grünerløkka!

1(2)-roms leiligheten ligger i 2 etasje med enkel adkomst fra heis. Planløsningen er meget effektiv og utnytter plassen på en smart måte. De store vindusflatene sørger for å åpne opp og slipper lyset inn. Balanser ventilasjon sørger for et friskt inneklima, mens sentralfyringen holder leiligheten lun og varm på kaldere dager.

Standarden er gjennomgående god der blant annet badet ble pusset opp i regi av gården i 2004. Den siste tiden har selger malt overflatene og leiligheten fremstår i dag som lys og tiltalende. Her er det bare å flytte rett inn!

Lave felleskostnader hvor varmtvann og fyring er inkludert - Ingen dokumentavgift - Ingen forkjøpsrett!

Innhold: Entre for sko og yttertøy, lys og pen stue med plass til sittegruppe og spiseplass, tidløst kjøkken med mye skapplass og opplegg for oppvaskmaskin, smart sovealkove med plass til dobbeltseng og delikat baderom med opplegg for vaskemaskin.

Medfølgende er en kjellerbod på 2,5 kvm, samt fellesvaskeri og sykkelbod i kjelleren.

Innhold

 • Varmtvann og fyring inkludert

 • Bad og kjøkken rehabilitert i regi av brl i 2004

 • Godt med lys

 • Opplegg for oppvask- og vaskemaskin

 • Smart planløsning

 • Perfekt førstegangskjøp!

 • Fellesvaskeri

 • Låst sykkelrom

 • Sentral beliggenhet

 • Godt servicetilbud med matbutikker, treningssentre mm.

 • Offentlig transport rett i nærheten

 • Flere parker og turområder rett utenfor døren

Standard

Entré

Åpen entre med plass for sko og yttertøy. Det er ekstra lagringsplass i en bod i kjelleren og adkomst fra heis. Malt himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv. Nyere dørcalling.

Stue

Hyggelig stue med naturlig plass til sittegruppe og barløsning som spiseplass. De store vindusflatene sørger for å åpne opp rommet og slipper dagslyset inn. Den åpne løsningen mellom stuen og kjøkkenet utnytter plassen på en smart måte. Malt himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv.

Kjøkken

Tidløst kjøkken fra 2004 med hvit innredning som passer fint til overflatene. Fliser over benk. Det er godt med benk- og skapplass på kjøkkenet og det er avtrekksvifte som får matos helt ut av leiligheten. Hvitevarer som komfyr og kjøleskap er frittstående og kan medfølge etter avtale. Opplegg for oppvaskmaskin. Malt himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv.

Sovealkove

Smart sovealkove som skiller sengen fra stuen. Da lettveggen ikke går helt opp til taket slippes likevel lyset inn. I sovealkoven står det i dag en 150 cm dobbeltseng og det er mulighet for et skap i tillegg. Malt himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv.

Baderom

Delikat flislagt baderom med god størrelse. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2004 og har opplegg for vaskemaskin. Hvit, tidløs baderomsinnredning med smart speilskap og servant med underskap. Dusjnisje med glassvegger og toalett. Malt himling med avtrekk, flislagte overflater og gulv med varme.

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert boligområde på Rodeløkka, midt mellom Carl Berners plass og Grünerløkka!

Herfra er det kort vei til alt byen har å by på, med noe for enhver smak. Gangavstand til Grünerløkka, Torshov, Løren og Tøyen med sine populære gatecafeer, restauranter og nisjeforretninger. Et lite steinkast unna er det dessuten til idylliske Rosenhoff med kolonihage og trehusbebyggelse. Også kort vei til Nydalen og Storo storsenter og sentrum med sitt brede tilbud av service, shopping og underholdning.

For de som ønsker å ta det med ro finnes flotte parker i nærheten. Ola Narr, Botanisk Hage, Torshovdalen, Torshovparken og Tøyenparken er alle innen rekkevidde. På Rosenhoff serverer de dessuten nydelige vafler i kolonihagen på søndager. Ønsker du en lengre tur er det koselige stier langs Akerselva fra byen og opp til Maridalen.

For de mer sporty kan man i tillegg til en joggetur i parken benytte seg av de mange treningssentrene rett i nærheten. Her finnes både flere SATS/Elixia-sentere, Bare trening og Fresh Fitness (på andre siden av gaten) innen gangavstand.

Tøyen med Øyafestivalen som snart braker løs nå i August og X-games arrangement holdes rett i nærheten med kun 10 minutters gange.

Meget godt tilbud av offentlig transport i nærområdet. Carl Berner er et knutepunkt for kollektiv trafikk med trikk, buss, t-bane og flybuss. Det har blitt nytt miljøkryss med omregulering av trafikk og beplantning. Enkel adkomst til BI-Nydalen og Blindern. Kort vei er det også til trikk, buss, T-bane og flybussen, alle fra Carl Berner.

Leiligheten har perfekt beliggenhet for dem som ønsker å bo i et sentralt område med flotte rekreasjonsarealer i umiddelbar nærhet, samtidig som byens urbane fasiliteter ligger en spasertur unna.

Felleskostnader

Kr 2.525,- pr. mnd. Inkludert er varmtvann og fyring, kabel-TV med bredbåndsmulighet fra GET, vaktmestertjeneste, trappevask, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

Herav:

Brensel kr 400,-

Felleskostnader kr 2.100,-

Tillegg luftfilter kr 25,-

Etasje

2. etasje.

Tomt

Felles gårdsrom med asfaltert område.

Garasje / Parkering

Borettslaget har 3 parkeringsplasser for beboere som leies ut på halvårsbasis, etter loddtrekning, Det annonseres to ganger i året.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 484 950 pr. 31.12.15

Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 1 357 859 pr. 31.12.15

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 29 kvm, Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 32 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Sentralfyring med vartmvann og fyring inkludert i felleskostnadene. Varme på baderomsgulv.

Utstyr

Dørcalling og kabel-TV fra GET. Borettslaget har egen nettverkstilkobling i hver leilighet fra HomeNet som er tilkoblet via fibernett. Abonementet inngår ikke i husleien, men bestilles av den enkelte.

Adkomst

Enkel adkomst fra Dælenenggata og via felles gårdsrom. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Det rives, bygges og rehabiliteres i området.

Borettslag

Borettslaget Dælenenggata 3:

Borettslaget består av 61 andelsleiligheter og har adresse Dælenenggata 3.

Økonomien er i utgangspunktet god. Årets prosjekter av vedlikehold vil dekkes av oppsparte midler, men kommende investeringer på bl.a. fyringsanlegg og ytre vedlikehold vil nødvendiggjøre låneopptak som igjen gir økte utgifter. Det blir nødvendig å øke dagens nivå på felleskostnadene kanskje fra 1. januar eller 1. juni 2017.

Det ble på generalforsamlingen i 2015 vedtatt å gi styret fullmakt til å utføre nødvendige vedlikeholdsarbeider. Arbeidene som er nødvendig er følgende:

1) Brannsikringstiltak med installasjon av brannvarslingsanlegg

2) Utskifting av dører i fellesarealer og til oppgangene

3) Installasjon av elektronisk låssystem på fellesdører

4) Oppussing av oppgangene

5) Utskifting av oljefyr for overgang til bruk av fjernvarme.

Punkt 1-4 vil dekkes av allerede oppsparte midler (ca kr 1.400.000,-) og medfører ingen økte felleskostnader. Punkt 5 vil kunne gi en økninig på ca kr 150,- - 180,- pr. mnd pr. leilighet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld 01.06.2016 kr 83.677,-

Selskapets totale lån og vilkår:

Lånenr: DNB02-16411067266

Type: A

Restsaldo: Kr 5.020.658,-

Restløpetid: 7 år 3 mnd

Term pr. år: 12

Type rente: Flyt

Rente: 3, 05 %

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.