Fyrstikkbakken 9

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Fyrstikkbakken 9

  • 0667 Oslo
Prisantydning
2 000 000,-
Fellesgjeld
92 357,-
Totalpris
2 100 266,-
Ligningsverdi
413 737,-
Fellesutgifter
1 724,- (Renter og avdrag, forretningsførsel, vaktmester, trappevask, kommunale avgifter, felles strøm)
Beregnet totalkostnad
2 000 000,- (Prisantydning)
92 357,- (Andel av fellesgjeld)


2 092 357,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


2 100 266,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
25m²
Bruksareal
25m²
Bruttoareal
28m²
Etasje
7.
Antall rom
1
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1964
Gårdsnummer
144
Bruksnummer
8
Finn-kode
121693951
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Adrian Jensen

+47 915 29 150

Dokumenter

Salgsoppgave Fyrstikkbakken 9

BRA/PROM

25 / 25 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Beskrivelse

Velkommen til Fyrstikkbakken 9!

Meget attraktiv 1-roms leilighet, beliggende i et populært og veletablert boligstrøk på Bryn/Hellerud. Boligen har en av de beste interne beliggenhetene i borettslaget, på toppen av bygget med fantastisk utsikt over Oslo by. Leiligheten har en arealeffektiv planløsning med store vindusflater som gir gode lysforhold og behagelig romfølelse.

Leiligheten ligger i et veldrevet borettslag på Fyrstikkbakken, med nærhet til buss samt gangavstand til T-bane, innenfor bomringen, kort vei til forretninger, servicetilbud, tur- og rekreasjonsområder. Lave felleskostnader hvor blant annet varmtvann, fibernett og kabel TV er inkludert. Lave omkostninger forbundet med kjøpet, ingen dokumentavgift

Gode sykkelveier både til BI (6 km) og Blindern (8 km).

Borettslaget disponerer parkeringsplasser for leie, samt gjesteparkering.

Borettslaget har et garasjelag der det tidvis er mulighet for å kjøpe garasjeplass. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Velkommen på visning!

Innhold

Entré, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

Leiligheten disponerer i tillegg en kjellerbod på ca. 3 kvm.

Leiligheten disponerer også fellesarealene med fellesvaskeri, tørkerom, treningsrom og sykkelbod.

Standard

Entré | Med god plass til yttertøy og sko:

Meget innbydende entré med god plass til yttertøy og sko i form av stor garderobe. Dørcallinganlegg med portåpner. Brann (B30) og Lydklassifisert (35 db) entredør.

Stue | I åpen løsning:

Leiligheten har en herlig stue med plass til sofagruppe, tv-møblement m.m. God takhøyde og store vindusflater gir rikelig med naturlig lys til rommet og et luftig preg. Fra stuen er det fantastisk utsikt over Oslo by.

Kjøkken | åpen kjøkkenløsning:

Pent kjøkken med finerte bjørke fronter, laminat benkeplate, ventilator med kullfilter, fliser på vegg over benk, oppvaskkum, husbrannslange og integrerte hvitevarer. Integrerte hvitevarer: komfyr-platetopp-kjøl og fryseskap. Rør i rør i benk. Godt med skap- og benkeplass, noe som gir gode arbeidsforhold.

Baderom- Nytt 2010:

Flott, flislagt bad som i 2010 ble renovert i regi av borettslaget, inkludert rørfornying. Dusj direkte på gulv med termostat batteri, klosett og opplegg for vaskemaskin. Servant med god lagringsplass i stort underskap og stort speilskap på vegg. Varmekabler i gulv. Malt himling med downligts, flislagt gulv og vegger.

Beliggenhet

Beliggende i et etablert boligområde på Bryn/Hellerud med offentlig kommunikasjon, butikker, postkontor, bank m.m. i umiddelbar nærhet.

Fine rekreasjonsmuligheter i Østmarka og ved Østensjøvannet, med badevann og lysløyper, flotte turmuligheter sommer som vinter. SATS Hellerud og Trasopphallen ligger i kort kjøreavstand. Utallige turmuligheter i Østmarka sommer som vinter. Lysløypene gir deg også muligheten til å benytte marka etter jobb en mørk vinterdag. Området har et rikt tilbud av barnehager og skoler.

Servicetilbud:

Kort vei til både Alnabru, Tveita og Bryn Senter med et rikt utvalg av ulike forretninger og servicetilbud. Nærmeste matvarebutikk er Rema1000 Teisen, ca. 600 meter unna eller Coop Extra og Meny på Tveita senteret.

Kollektivtilbud:

Buss (nr. 76) og t-bane (linje 2 og 3) i umiddelbar nærhet med hyppige avganger (kun 11 min med t-bane ned til Oslo S). Kort vei til Bryn togstasjon.

Etasje

7. etasje

Tomt

Areal: 7 321 kvm, Eierform: Fellestomt.

Fellesarealer er pent opparbeidet, med gressplen, trær og annen beplantning. Asfalterte gang/kjøreveier og

parkeringsplasser. Platting med sittegrupper, utepeis, garasjerekke og lekeutstyr.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 413 737 pr. 2016

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 323 958 pr. 2016

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 25 kvm, Bruksareal: 25 kvm, Bruttoareal: 28 kvm

7. etasje:

Bruksareal: 25 m².

Primærrom: 25 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel gjeld pr. 31.12.2017 kr. 92 357,-

Formue pr. 31.12.2017 kr. 7 768,-

Borettslaget har lån i Handelsbanken, forventes innfridd 25.12.2036 (23 år).

Rentesats, nominell 2,35 % p.a. Restgjeld pr. 4.5.2018 kr. 8 101 839,-.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: aj@schalapartners.no eller SMS: 91 52 91 50 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.