Grefsenveien 21C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Grefsenveien 21C

  • 0482 Oslo
Prisantydning
2 500 000,-
Fellesgjeld
6 924,-
Totalpris
2 579 793,-
Ligningsverdi
1 140 271,-
Fellesutgifter
1 953,- (Fyring og varmtvann via fjernvarme, kabel-tv fra Get med bredbåndsmulighet, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.)
Beregnet totalkostnad
2 500 000,- (Prisantydning)
6 924,- (Andel av fellesgjeld)


2 506 924,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
66 900,- (Dokumentavgift)
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


72 869,- (Omkostninger totalt)


2 579 793,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
27m²
Bruksareal
27m²
Tomt
1 291m² (eiet tomt)
Etasje
5.
Antall rom
1
Oppholdsrom
1
Byggeår
1936
Gårdsnummer
224
Bruksnummer
164
Seksjonsnummer
54
Energimerking
F
Finn-kode
131007107
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800

Eiendomsmeglerfullmektig

Marcus Egeland

+47 98 03 91 50
  • Nabolagsprofil

100%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

86%

av boligene er eldre enn 20 år

56%

eier sin egen bolig

51%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Nabolagsprofil
Salgsoppgave Grefsenveien 21C

Finn.no: Lokalområde

#SANDAKER

Beregnet totalkostnad

2 500 000,- (Prisantydning)

6 924,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

2 506 924,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger

66 900,- (Dokumentavgift)

199,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

--------------------------------------------------------

72 869,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

2 579 793,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

27 / 27 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Standard

Entré/gang | Innbydende og praktisk

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy i praktisk garderobeskap. Porttelefon.

Stue | Lys med utsyn

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Tiltalende stue med vindusflater som gir mye lys. Plass til spisebord. Utgang til brannbalkong. Smart hylleløsning mot gang. Stuen er avslappende og gir et meget godt inntrykk.

Kjøkken | Med plass til spisebord

Malt himling. Malte vegger. Parkett på gulv. Moderne kjøkken med stilrene fronter og integrerte hvitevarer som: stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjempefint kjøkken med en lekker blå farge. Praktisk hylleløsning utnytter plassen effektivt. Hjørnevindu slipper inn ekstra sollys og kjøkkenet fremstår som veldig tidløst og stilig.

Baderom | Pent flislagt bad

Malt himling. Fliser på vegg og gulv. Pent flislagt bad med dusjhjørne og mulighet for å sette inn vaskemaskin.

Brannbalkong | Høyt, fritt og solrikt

Brannbalkong på ca 3 m² . Sydøst-vendt med utsyn. Her kan man nyte solfylte late dager eller starte dagen med en nykvernet kopp kaffe.

Beliggenhet

Meget populær og attraktiv beliggenhet på Sandaker med kort vei til en rekke fasiliteter. Leiligheten ligger skjermet mot sydøst vendt mot stille bakgård.

Flere matbutikker i umiddelbar nærhet med blant annet KIWI Sandakerveien, REMA 1000 Sandakerveien og Joker Grefsenveien(åpen alle dager). I nærområdet finner man og Sandaker senter med blant annet Coop Mega, Vinmonopolet, Vitus Apotek, ARK Bokhandel og Deichmanske Bibliotek. Det er kort vei opp til Storo Storsenter, som med sine over 130 butikker og spisesteder er Oslos største kjøpesenter.

Et par minutters gange fra leiligheten finner man populære Åpent Bakeri i Åsengata. Her er det kafé på dagtid, og om kvelden blir stedet gjort om til restaurant hvor man får det som av mange er ansett som byens beste pizza.

En liten spasertur fra leiligheten finner man en rekke hyggelige kaffebarer, restauranter, kaféer og kulturtilbud, med blant annet populære Soria Moria (konserter, bar/restaurant og teater) og Det Andre Teateret (improvisasjonsteater). Et populært tilskudd på Torshov er restauranten "Grisen" som har blitt meget populær, og som har en flott uteservering sommerstid. Videre nedover finner man og Ringen Kino, på Ringnes park.

Videre ligger Grünerløkka med alle sine tilbud en kort trikketur/spasertur unna. Her finner man en rekke utesteder, restauranter, kaffebarer og spennende nisjebutikker. For å nevne noen populære restauranter så er; Südøst, Delicatessen, Escalon, Tijuana, Villa Paradiso og Mucho Mas verdt å trekke frem.

Handelshøyskolen BI i Nydalen ligger ikke langt unna og her kan man velge om man vil spasere i hyggelige omgivelser langs Akerselva eller ta korteste vei opp langs Sandakerveien. I Nydalen finner man også det som er kåret til Oslos beste gastropub i 2013, nemlig Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Av treningssentre finner man en rekke av disse i nærområdet. Her har man blant annet Fitness Express i Sandakerveien, Sats Storo og Sats Nydalen, Fitness24seven ved Storokrysset, Athletica Nydalen (på BI) og EVO Nydalen.

Av parker finner man hyggelige Torshovparken og Torshovdalen ikke langt unna. Idylliske Akerselva ligger noen steinkast unna, og her kan man enten spasere ned til Oslo sentrum eller følge elva oppover til marka med alle sine muligheter, sommer som vinter. Går man oppover langs Akerselva kommer man til hyggelige badeplasser som Nydalsdammen, eller lenger opp til Frysja med store flotte grøntområder og bademuligheter.

Svært godt kollektivtilbud med trikkestopp rett ved leiligheten(trikk 11,12 og 13). Her kan man ta trikk enten ned til sentrum eller helt opp til Grefsen/Kjelsås. 30-bussen stanser i Sandakerveien rett ved. Ellers er det kort vei til Storokrysset som virkelig er et kollektivt knutepunkt med T-banestasjon, trikk- og busstopp; her kan man lett komme seg rundt til hele byen. I Storokrysset stopper dessuten flybussen som tar deg raskt opp til Gardermoen.

Felleskostnader

Kr. 1 953,- pr mnd. inkluderer: Fyring og varmtvann via fjernvarme, kabel-tv fra Get med bredbåndsmulighet, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Tomt

Eiet tomt på 1.290 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet felles bakgård med blant annet sittegrupper, sykkelparkering, trær og busker. En flott bakgård for hyggelige sammenkomster.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 140 271 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 648 867 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygg over 6.etasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Yttervegger i murkonstruksjon utvendig

pusset og malt. Flat takkonstruksjon utvendig tekket papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har entredør i brannklasse EI30 og lydklasse 35dB

med kikkehull. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra eldre ukjent årstall. Oppvarming med radiator tilkoblet fjernvarme.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 31 kvm, Bruttoareal: 31 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc, kjøkken og stue i åpen løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Fjernvarme. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Varmekabler i entré.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 69 seksjoner. Sameiet Grefsenveien 21 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 975503933, og ligger i bydel 3 Sagene i Oslo kommune med følgende adresse: Grefsenveien 21 A, B og C. Gårds- og bruksnummer:224/164.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har et lån:

Lånenr OBOS01-98207553255

Type A

Restsaldo 774. 393,-

Restløpetid 4 år og 1 mnd.

Term pr år: 12

Type Rente: Flytene

Rente: 3,80% pr. 17.09.18

Forsikring

Gjensidige forsikring

Polisenummer: 80650638

Regnskap

Inntekter:

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr 2 522 683. Dette er 268 683 høyere enn budsjettert.

Kostnader:

Driftskostnadene i 2017 var til sammen kr 3 519 297.

Dette er kr 853 897 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak kostnader for innstallering av fjernvarmeanlegg og vinduer/dører.

Resultat:

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 990 886 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.