Øvre Langgate 25 a

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Øvre Langgate 25 a

  • 3110 Tønsberg
Prisantydning
1 290 000,-
Fellesgjeld
427 189,-
Totalpris
1 723 221,-
Ligningsverdi
357 279,-
Fellesutgifter
4 287,- (Felleskostnaden går til dekning av nedbetaling av fellesgjeld (kapitalkostnad kr 1502,-), kommunale avgifter, utvendigforsikring, generell drift og vedlikehold, forretningsførsel mm.)
Beregnet totalkostnad
1 290 000,- (Prisantydning)
427 189,- (Andel av fellesgjeld)


1 717 189,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)


6 032,- (Omkostninger totalt)


1 723 221,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
42m²
Bruksareal
42m²
Bruttoareal
46m²
Tomt
620m² (fellestomt)
Etasje
3.
Soverom
1
Byggeår
1924
Gårdsnummer
1002
Bruksnummer
264
Energimerking
F
Finn-kode
79482447
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Jeanette Sørvik

+47 902 39 540

Eiendomsmeglerfullmektig

Preben Rakfjord

+47 924 68 590

Dokumenter

Salgsoppgave Øvre Langgate 25A

Innhold

Leiligheten er beliggende i 3. etasje og har to mulige oppganger:

Entrè, dusjbad med opplegg for vaskemaskin, 1 soverom med stor skyvedørsgarderobe, kjøkken med hyggelig spiseplass ved vinduet, stue.

Egen bod i kjeller og på loft.

Kjellerbod, med enkel standard og adkomst fra kjellerlem ved inngangsdøren.

Loftsboden er romslig med skråtak. Med montert belysning.

Standard

En nydelig leilighet som fremstår som delikat og smakfull! Den er snerten, arealeffektiv og vil appellere til de aller fleste. Selve gården har et Oslo- og storbypreg over seg, med sin sjamerende bakgård, fasade og stil. Innvendig modernisert med nyere, stilren og tidsriktig kjøkkeninnredning.

Praktisk og funksjonellt kjøkken hvor her er ny benkeplate i heltre og ny servant med blandebatteri. Herlig plass ved vinduet med plass til et spisebord og to stoler. Pent bad med plass til vaskemaskin og her er også montert praktiske hyller. Romslig soverom med praktisk skyvedørsgarderobe. Leiligheten har en utrolig god atmosfære - flott, ærverdig bygg med store og flotte vinduer og god takhøyde. I og med de store vinduene og den gode takhøyden, fremstår leiligheten som romsligere enn det arealet tilsier! Virkelig en nydelig leilighet som oser av sjarme og nostalgi, samtidig som den har et moderne uttrykk interiørmessig. Denne må du se! Velkommen!

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende, så sentralt man kan komme i Tønsberg sentrum, men allikevel i et stille og rolig strøk. Trafikkstille og særdeles

hyggelig! Et meget sjarmerende og idyllisk boområde med små trange gater og eldre bebyggelse. Gangavstand til alt av sentrumsfunsksjoner, Haugar med kafè og kunstutstillinger, Tønsberg brygge med yrende uteliv, restauranter og småbåthavn. Flere herlige parker og grønne lunger i nærområdet. Kort vei til offentlig kommunikasjon, med buss og togforbindelse til Oslo, Torp flyplass, Høgskolen i Sørøst-Norge, eller andre vestfoldbyer.

Etasje

3 etasje

Tomt

Opparbeidet felles tomt.

Garasje / Parkering

Ingen egne parkeringsplasser tilknyttet borettslaget.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 357 279 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse er utstedt 14.06.1989

Boligens areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 46 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Adgang til å framleie må søkes borettslagets styre. Boligen er registert med en bruksenhet.

Oppvarming

Elektrisk.

Løpende kostnader

Kabel-Tv levert av Canal Digital, kr 409,- pr mnd. Ifølge opplysninger fra selger.

Tuner/Decoder og internett-Router medfølger ikke, men kan overtas etter nærmere avtale/oppgjør med selger.

Utstyr

Borettslaget har felles brannvarslingssystem.

Bygning har callinganlegg, og smekklås på hovedutgangsdør i trappeoppgangen.

Sikringsskap er plassert i oppgang utenfor leiligheten.

Adkomst

Fra Tønsberg torv, følg Storgaten forbi bibliotektet og ta Klostergaten som første til venstre. Bygården følger så rett frem i krysset med Øvre Langgate. Blir skiltet ved fellesvisninger!

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse - Nåværende Kommunedelplan - Sentrum - Byplan 2014-2026 (3.2.2016)

Sentrumsformål - Nåværende Kommunedelplan - Sentrum - Byplan 2014-2026 (3.2.2016). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenr: Restsaldo Restløpetid Term pr. år Rentetype: Rente

OBOS01-98207522996A. 5.894.363,- 32 år 6 mnd. 12. Flytende. 2,05%

*Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottat varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og selgers egenerklæring ligger som vedlegg til prospektet.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Borettslaget har avtale med Obos om garantert betaling av felleskostnader. Obos garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt av ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.