Rambergveien 10A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Rambergveien 10A

  • 3115 Tønsberg
Prisantydning
2 390 000,-
Totalpris
2 467 150,-
Ligningsverdi
576 982,-
Fellesutgifter
1 889,- (Kostnadene fordeler seg slik: Felleskostnader kr.977,-, akonto fjernvarme 410, Kabel-tv/internett, felles forsikring.)
Kommunale avgifter
4 323,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
62 500,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


77 149,50 (Omkostninger totalt)


2 467 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
41m²
Bruksareal
41m²
Bruttoareal
44m²
Tomt
1 319m² (fellestomt)
Etasje
4.
Soverom
1
Byggeår
2015
Gårdsnummer
1003
Bruksnummer
342
Seksjonsnummer
33
Energimerking
B
Finn-kode
142003473
Sist endret

Eiendomsmegler

Jens Roland Pettersen

90 96 48 85

Dokumenter

Salgsoppgave Rambergveien 10A

Innhold

Leiligheten er beliggende i 4. etg. og inneholder: Entré med garderobe, bad med opplegg til vaskemaskin, kjøkken, stue med utgang

til balkong og soverom

Standard

Velkommen til denne stilfulle og arealeffektive leiligheten beliggende på populære Kaldnes.

Fra leilighetens solrike og høytliggende balkong er det et flott skue mot Tønsberg by og brygge. - Bør sees!

Leiligheten fremstår som pen og godt holdt og er malt i tidsriktige farger, det er parkett på gulv og flislagt gulv på bad. Gulvene i oppholdsrommene innehar forøvrig vannbåren varme samt elektriske varmekabler på bad.

Entré/Stue/Kjøkken:

Entréen har dørcalling og praktisk skyvedørsgarderobe, samt direkte tilgang til et delikat bad med toalett og dusjhjørne. Fra entreen kommer du inn i en romslig og stilren stue med lyse og pene overflater. Fra stuen er det åpen løsning inn mot et moderne kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer som: stekeovn, steketopp, delvis skjult avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Åpent mellom kjøkken og stue, her det plass til både sofagruppe samt spisebord, hvor du kan dekke på til festlige lag. Videre har stuen gode vindusflater som gir rikelig med lys, utgang til en solrik balkong.

Bad:

Delikat bad med fliser på gulv og vegg, gulvvarme, speilbelysning og downlights. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe:

Leiligheten har et luftig og fint soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i entré samt bod i kjeller vis-à-vis. Begge skyvedørsgarderobene innehar rikelig med fleksibel innredning fra Elfa som medfølger.

Kort fortalt:

- Balkong med en flott utsikt mot Tønsberg by og brygge.

- Stor bod i kjeller, hvor det medfølger praktiske hyller.

- Heisadkomst opp til leilighetsplan.

- Flott stue med åpen kjøkkenløsning

- Oppvarming via vannbåren gulvvarme fra fjernvarmeanlegg

- Balansert ventilasjon

- Lyst og moderne bad med lekkert dusjhjørne

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten.

Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid. En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året.

Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restaurantene "Kverneriet" like ved.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 1 319 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Etasje

4 etasje

Garasje / Parkering

Egen parkeringsplass i byggets garasje, med trappefri adkomst via heis. Ved parkeringsplassen er det opplegg for å etablere ladepunkt til El-bil.

Barnehage / skole i området

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

1 889 pr. mnd. Kostnadene fordeler seg slik: Felleskostnader kr.977,-, akonto fjernvarme 410, Kabel-tv/internett, felles forsikring.

Sameie

Sameiet Dockside 1 org.nr.915000320

Styrets leder er Tor Erik Jensen.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring

Polisenummer: 6648469

Regnskap

Inntekter:

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr 1 706 162.

Kostnader:

Driftskostnadene i 2017 var til sammen kr 1 684 640.

Resultat:

Årets resultat på kr 26 635,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til

egenkapital. For ytterligere informasjon om regnskapet, vises det til vedlagt resultatregnskap

Vedtekter / husordensregler

Se vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2015

Antall soverom

1

Byggeår

2015

Byggemåte

Eierleilighet i boligblokk med 6 boligetasjer. Denne leiligheten ligger i 4 etasje. Adkomst via heis og trappegang. Byggeår 2015. Leiligheten fremstår som meget pent brukt. Ingen vesentlige feil eller avvik ble påvist, kun forsiktig bruksslitasje. Det er utført søk med fuktindikator i baderommet. Ingen unormale fuktverdier ble registrert. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne seksjonen. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Se for øvrig rapportens enkelte punkter.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.03.2015.

Boligens areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 44 kvm

Leiligheten ligger i 4. etasje og har følgende rominndeling:

Bruksareal: 41 m².

Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med garderobe, bad/wc/vaskerom, kjøkken og stue med utgang.

til balkong, soverom

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 18.02.2019 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Termostatstyrte varmekabler i bad. For øvrig vannbåren gulvvarme.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger har ikke bebodd eiendommen og har dermed ikke kjennskap til strømforbruk.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 323 pr. år

Løpende kostnader

Se felleskostnader.

Selger har for øvrig ikke bebodd boligen selv og har ikke kjennskap til evt. øvrige løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 576 982 pr. 07.03.19

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 077 135 pr. 07.03.19

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i Finn-annonsen.

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål (Bolig, kontor, uteopphold, bevertning, tjenesteyting og forretning) i detaljreguleringsplan for Kaldnes, delfelt M,N,K m.fl. plan nr. 35 - vedtatt i 2012. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Eiendommen er i kommuneplanen, vedtatt 03.02.2016, avsatt til: Sentrumsformål - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Det gjøres oppmerksom på at det er planlagt videre utbygging av Kaldnes, noe som kan medføre enkelte ulemper for beboere inntil ferdigstillelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

2016/467364-3/200 Best. om adkomstrett 26.05.2016.

Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1003 Bnr:342 Snr:59 samt andre rettighetshavere.

Adkomst via felles nedkjøring for parkering i garasjekjeller

Adkomstrett gjennom kjelleretasje til parkeringsanlegg

Adkomstrett til underetasje

2014/706595-4/200 Erklæring/avtale 25.08.2014

Gjensidig rett til etablerin/tilknytning og vedlikehold av strøm, svakstrøm, fjernvarme, vann og avløpsledninger

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0704-1003/342

Gjelder denne registerenheten med flere

2014/706595-2/200 Bruksrett 25.08.2014

Gjensidig bruksrett til felles lekearealer

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0704-1003/342

Gjelder denne registerenheten med flere

2014/706595-3/200 Erklæring/avtale 25.08.2014

Rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1003 Bnr:34

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om benyttelse

Bestemmelse om radio-/TV-anlegg

Bestemmelse om fjernvarmeanlegg

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0704-1003/342

Gjelder denne registerenheten med flere

2014/706595-1/200 Best. om adkomstrett 25.08.2014

Gjensidig adkomstrett

Overført fra: 0704-1003/342

Gjelder denne registerenheten med flere

2014/706465-3/200 Erklæring/avtale 25.08.2014

rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:1003 Bnr:34

Bestemmelse om rømningsveg

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0704-1003/342

Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt en fastpris på kr. 43.750,- inkludert evt. fellesgjeld.

I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.360,-, salgsoppgaver kr.3.330,-, garantipremie kr.2.000,- og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.