Rambergveien 16 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Rambergveien 16 B

  • 3115 Tønsberg
Prisantydning
2 300 000,-
Totalpris
2 372 265,-
Fellesutgifter
1 410,- (Tv/internett fra Canal Digital, bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, honorar til styre- og forretningsfører, vedlikehold av heis, vaktmestertjenester og strøm/renhold av fellesarealer.)
Kommunale avgifter
7 960,- (per år)
Beregnet totalkostnad
2 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
58 120,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


72 264,50 (Omkostninger totalt)


2 372 264,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
32m²
Bruksareal
32m²
Tomt
1 071m² (fellestomt)
Etasje
6.
Oppholdsrom
1
Byggeår
2018
Gårdsnummer
1003
Bruksnummer
352
Seksjonsnummer
47
Energimerking
C
Finn-kode
131501361
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Ola Norderhaug

+47 47 41 41 20

Dokumenter

Salgsoppgave

BRA/PROM

32 / 32 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

En lys, arealeffektiv toppleilighet fra 2018. Denne leiligheten er helt ny og er meget arealeffektiv. Vannbåren varme og heis, samt mulighet for leie av garasjeplass.

Perfekt for førstegangskjøperen eller som et utleieobjekt!

Innhold

Oppmålt av takstmann Tore Rønning, BRA: 32 kvm, inneholder: gang, flislagt bad, kjøkken og stue i åpen løsning og alkove. Fra stuen er det utgang til romslig balkong med fin utsikt mot Slottsfjellet og sjøen.

Standard

Praktisk entré med parkett og vannbåren varme, samt porttelefon. Delikat flislagt bad med vegghengt klosett, romslig dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Stue og kjøkken i åpen løsning. Fra stuen er det utgang til balkong med plass til utemøbler og grill. Her har du en flott utsikt fra toppetasjen, uten særlig innsyn. Praktisk alkove med plass til seng og nattbord.

Egne boder:

Leiligheten disponerer en sportsbod, denne er romslig.

Felles sykkelparkering i garasjeanlegg.

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten.

Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid. En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året.

Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restaurantene "Kverneriet" like ved.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger

ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70

min til Oslo S.

Velkommen til en fantastisk beliggenhet på populære Kaldnes!

Etasje

6 etasje

Tomt

Nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Flotte bryggeområder - hyggelig plass og sitte med kaffekoppen og nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle. Parken ved gangbroen inneholder blant annet klatrestativer og forskjellige lekeapparater og er i tillegg utstyrt med benker der lunsjen kan nytes utendørs. Bryggeområdet er også fint for en kveldstur og gir mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren.

Formuesverdi

Helt nytt bygg fra 2018. Megler har ikke fått ligningsverdi på leiligheten.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.09.18 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm

5. etasje:

Bruksareal: 32 m².

Primærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, bad, stue/kjøkken og alkove.

De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 28.09.18, utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Energivennlig fjernvarme fra BKK. Vannbåren gulvvarme i alle gulv, foruten bad som har elektrisk varme i gulv. Ellers balansert ventilasjonsanlegg med effektiv roterende varmegjennvinning til hver enkelt leilighet. Felles varmtvann med måling pr. leilighet.

Løpende kostnader

Felleskostnader kr 1.410 pr mnd og inkluderer: tv/internett fra Canal Digital, felles byggningsforsikring, styre og forretningsførerhonorar, energi/fyring fellesområder og drift og vedlikehold.

Kommunale avgifter blir fakturert hver enkelt seksjonseier, ca kr 1.990 pr kvartal.

Utstyr

- Balansert ventilasjon og vannbåren varme i gulv som reguleres med egne brytere i gangen.

- Heis

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum er det enkel adkomst til fots via gangbroen fra Brygga til Kaldnes Brygge. Med bil fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøringen her. Følg så veien videre og ta til høyre i neste rundkjøring og til høyre i 3. rundkjøring, ned mot Kaldnes. Dockside hus F ligger nå på venstre hånd. Det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål (Bolig, kontor, uteopphold, bevertning, tjenesteyting og forretning) i detaljreguleringsplan for Kaldnes, delfelt M,N,K m.fl. plan nr. 35 - vedtatt i 2012. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Eiendommen er i kommuneplanen, vedtatt 03.02.2016, avsatt til: Sentrumsformål - Nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Det gjøres oppmerksom på at det er planlagt videre utbygging av Kaldnes, noe som kan medføre enkelte ulemper for beboere inntil ferdigstillelse.

Sameie

Sameiet Dockside 6.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ola@bs-partners.no eller SMS: 47 41 41 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.