Innherredsveien 61C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Innherredsveien 61C

  • 7068 Trondheim
Prisantydning
2 890 000,-
Totalpris
2 967 222,-
Ligningsverdi
810 985,-
Fellesutgifter
2 252,- (Felleskostnader er fordelt slik: Parkering: kr. 210,- Renhold: kr. 150,- Felleskostnader: kr. 1.293,- Internett: kr. 339,- Kabel-TV: kr. 260,-)
Kommunale avgifter
1 704,- (For 4. termin 2018 utgjorde kommunale avgifter kr. 1.704,- Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.)
Beregnet totalkostnad
2 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
70 250,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


77 222,- (Omkostninger totalt)


2 967 222,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
58m²
Bruksareal
58m²
Etasje
1.
Soverom
1
Byggeår
2003
Gårdsnummer
411
Bruksnummer
263
Seksjonsnummer
2
Energimerking
E
Finn-kode
143503494
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Lasse Bøen

+47 480 32 878
  • Nabolagsprofil

100%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

82%

har bolig mellom 60-120 kvm

73%

av boligene er eldre enn 20 år

59%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

Dokumenter

Salgsoppgave Innherredsveien 61C

Innhold

Leiligheten ligger i 1.etasje og består av entre´/gang, baderom, stue, kjøkken og ett soverom. Leiligheten disponerer bod (ca. 10 kvm) i kjelleretasjen og egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Det er i 2019 oppgradert til fellesanlegg for el-billading i parkeringskjeller.

Standard

Gang:

Gulvflater med parkett. Malt strie på vegger og glatte malte flater i himling på alle rom.

Stue:

Gulvflater med parkett. Malt strie på vegger og glatte malte flater i himling på alle rom.

Kjøkken:

Kjøkken fra 2003 med åpen løsning mot stue. Parkett på gulv og malt strie på vegger. Malt betonghimling. Innredning med glatte fronter og laminert benkeplate. Fronter på innredning nymalt fra 2018. Laminatplater montert mellom over og underskap. Lysmonterings-sett fra IKEA montert under overskap. Skapmontert kjøkkenvifte med avtrekk koblet til avtrekkskanal. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast fra byggeår. Nymonterte pakninger i vannlås under kjøkkenbenk. Utslagsvask med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Varmtvannsbereder plassert i underskap i kjøkkenbenk med kapasitet på 116 liter.

Bad:

Bad fra 2003. Ny innredning og nye innfellbare dører i dusjhjørne montert i 2017. Flislagt gulv med varmekabler og flislagte vegger. Malt glatt himling. Helservant med skuffeseksjoner og ett-greps armatur. Speilskap med integrert belysning. Innfellbare dusjvegger og gulvmontert toalett fra Gustavsberg. Opplegg for vaskemaskin. Vannrør med rør-i-rør system og avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad. Mekanisk avtrekk koblet til avtrekkskanal på kjøkken.

Soverom:

Gulvflater med parkett. Malt strie på vegger og glatte malte flater i himling på alle rom.

Beliggenhet

Buran, som ligger nord for Møllenberg og Rosenborg og vest for Bakkaunet, består hovedsakelig av mur-? og teglsteinsgårder fra tidlig 1900-?tallet. Den sentrumsnære beliggenheten og gangavstanden til både Solsiden og bykjernen tiltrekker mange unge førstegangsetablerere samt eldre som vil tilbake til en enklere hverdag. Treningssenter mindre enn 100 meter fra inngangsdør.

Området er preget av sin bynære og urbane stil, med klassiske bygårder. Bygget er nyoppført i sin helhet i 2003. Det er en sjarmerende bakgård med et pent grøntanlegg. Fra bakgården er det adkomst til inngangsdøren til leiligheten. Det er kort veg til en rekke nye spennende resturanter, Taqueros, Ladejarlen, EC Dahls, Smile, Kina-?restaurant, samt velrenommerte CREDO restaurant som ligger i Verkstedhallen på Lilleby.

Rett over gaten fra Buran finner man vakre Lamoparken som har vært gjenstand for oppgraderinger de siste årene. Her finner man blant annet en vakker fontene, lekeapparater for de minste og benker for avslapping. Innherredsveien, som skiller Buran og Lademoen, er over lengre tid forsøkt å gjøre mindre trafikkert. I første omgang ble mye av trafikken lagt til Strindheimtunellen da den ble bygd. I 2017 ble det igangsatt prøveprosjekt om endring av Innherredsveien til miljøgate.

Gode kollektivmuligheter i umiddelbar nærhet med hyppige bussavganger fra Buran og Rosendal til alle kanter av byen. Flybussen stopper "rett utenfor døra". Togstasjon på Lilleby eller ved Strandveiparken. Høsten 2019 åpner nye Rosendal Teater.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Det følger en parkeringsplass med hver boligseksjon.

Snr. 2 har tinglyst vederlagsfri eksklusiv bruksrett til parkeringsplass i parkeringskjeller i gnr. 411 og bnr. 88.

Biler skal parkeres på tildelt parkeringsplass.

Felleskostnader

2 252 pr. mnd. Felleskostnader er fordelt slik:

Parkering: kr. 210,-

Renhold: kr. 150,-

Felleskostnader: kr. 1.293,-

Internett: kr. 339,-

Kabel-TV: kr. 260,-

Sameie

Sameiet Hermetikken (org.nr. 986 296 247) ble opprettet 05.11.2003, og består ava 27 boligseksjoner på eiendommen gnr. 411, bnr 263 i Trondheim kommune med adresse Innherredsveien 61 C.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Referat fra ekstraordinært årsmøte 12.11.18

Styret foreslår at det bestilles en vedlikeholdskonto hvor det systematisk settes av penger, da sameiet står overfor flere vedlikeholdsbehov i årene fremover. En slik konto har noe bedre rente enn vanlig sparekonto. For å benytte oppsparte midler kreves det årsmøtevedtak.

Dagens port til garasjen er av eldre dato. Styret har besluttet at ny port skal installeres og det ble foreslått at styret får fullmakt til å sende ut faktura til seksjonseierne på totalt kr. 60.000,- fordelt på antall p-plasser. Selger påtar seg denne kostnaden.

Det er innhentet tilbud for å kunne tilby lademuligheter for el-bil. Dette er nå lagt til rette i regi av sameiet og hver og en seksjonseier har nå mulighet til å koble opp El-bil lader til sin parkeringsplass.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

If Skadeforsikring

Polisenummer: 1113525

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter og husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgave.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2003

Antall soverom

1

Byggeår

2003

Byggemåte

Boligblokk i 5 etasjer pluss kjeller med byggeår i 2003. Hovedkonstruksjon og etasjeskillere i betong. Utvendige fasader kledd med plater. Yttertak er ikke besiktiget.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest den 10.06.2004 for boligblokk.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 58 m².

Primærrom: 58 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre´/Gang, kjøkken, stue, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

For mer informasjon, se "Areal og rombeskrivelse" i takstrapporten.

Adgang til utleie

Det er kun en bruksenhet i leiligheten. Ved utleie av seksjon skal styret varsles per mail: styret@hermetikken.com

Oppvarming

Elektrisk oppvarming

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 1 704 pr. kvartal

For 4. termin 2018 utgjorde kommunale avgifter kr. 1.704,-

Kommunale avgifter og gebyrer kan avvike fra en termin til en annen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 810 985 pr. 31.12.17 12:00

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 919 547 pr. 31.12.17 12:00

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Trondheim sentrum kjører du over Bakke Bro nordover. Ved Lademoen tar du til høyre ved Rosendal (7-Eleven). Ta deretter første vei inn til høyre som er Frostaveien. Følg denne, og du får innkjøring til Innherredsveien 61 på høyre side. Det vil bli skiltet fra Olden & Partners ved felles visning.

Bevaringsverdig

Eiendommen har ingen antikvarisk verdiklasse. Dog har Innherredsveien 61 D og A antikvarisk verdiklasse B.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert av plan 5001 r0335c, blant annet til bolig. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner med bestemmelser mm. kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig veg, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring gjennom Söderberg & Partners.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: lasse@oldenpartners.no eller SMS: 48 03 28 78 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,5% beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.500,-, tilrettelegging. kr. 11.900,-, internettannonsering kr. 5.950,- For visninger er det avtalt kr. 2.000,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.