Museumsveien 28a

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Museumsveien 28a

  • 1832 Askim
Prisantydning
2 090 000,-
Totalpris
2 097 932,-
Ligningsverdi
465 516,-
Fellesutgifter
2 076,- (kabel-tv/internett (grunnpakke) kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og forretningsførsel.)
Beregnet totalkostnad
2 090 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


7 932,- (Omkostninger totalt)


2 097 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Andelsleilighet (borettslag)
Primærrom
77m²
Bruksareal
80m²
Bruttoareal
86m²
Tomt
17 134m² (eiet tomt)
Etasje
3.
Soverom
2
Byggeår
1970
Gårdsnummer
52
Bruksnummer
519
Energimerking
G
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Mette Nygren

+47 46 95 94 06

Eiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Nina Adolfsen

+47 45 26 63 73

Dokumenter

Prospekt
Prospekt

Oppdragsnummer

189-18-0031

Eiendomstype

Andelsleilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

3

Byggeår

1970

Areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 17134 kvm

Forretningsfører

USBL

Velkommen til visning!

Museumsveien 28 A er en lys, romslig og gjennomgående 3-roms andelsleilighet, med barnevennlig beliggenhet like ved Grøtvedt barneskole. Leiligheten ligger i byggets tredje etasje og har utgang fra stuen til en overbygd, sydvestvendt balkong på ca. 8 kvm med gode solforhold. Det er videre tilgang til flotte, felles utearealer med velpleide plener, sandkasser, huskestativ og felles sittebenker. Parkerer gjør du på felles utendørs parkeringsplass.

Boligen har en lys entré med direkte tilknytning til vaskerom, et praktisk kjøkken med spiseplass og noen integrerte hvitevarer, samt en trivelig stue med god plass for spisebord. Det er dusjnisje på det helflisede badet, plassbygd garderobeskap på ett av de to gode soverommene, og ytterligere lagringsplass i innvendig bod, disponibel kjellerbod og fellesboder i kjeller.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde på Grøtvedt i Askim kommune, med umiddelbar nærhet til Grøtvedt barneskole, ca. 2 km utenfor Askim sentrum. Det er nærhet til ungdomsskole, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Ved barneskolen finnes det ballbinge og fotballbane, og det er kort vei lysløype, skiløyper, skog og mark, der Skansehytta er et populært mål. Det er også nærhet til treningssenter, tennisanlegg og ridesenter.

I gangavstand fra eiendommen ligger Askim Golfpark med to golfbaner, simulator, kafé og butikk. På vinterstid er store deler av golfbanen en gigantisk akebakke. Askim sentrum har det meste man måtte ønske til både liten og stor. Her finner du først og fremst Østfoldbadet, som i fjor ble kåret til årets badeland, vegg i vegg med Askim kulturhus, som kan tilby flere kjente oppsetninger hver måned. På Askimtorget, som huser 50 butikker og koselige spisesteder, kan hele familien få tak i det de trenger.

Askimhallen og Askim stadion kan tilby flotte idrettsfasiliteter, samt en koselig, grønn park med scene, sitteområder og lekeplass. Like ved Solbergfoss Kraftstasjon er det opparbeidet badeplass med langgrunn sandstrand, flytebrygge og toaletter. Hit kan du sykle på gamle solbergfossbanen, som er ca. 8 km, i naturskjønne, bilfrie og grønne omgivelser. Videre er det gode fiskemuligheter i Glomma, samt i de omkringliggende skogtraktene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Kiwi og Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Askimtorget regionens største kjøpesenter med 52 butikker under samme tak. Senteret ligger midt i Askim med alle sentrumsfasiliteter rundt seg. I tillegg finner du Morenen Kjøpesenter på Slitu med bl.a. Coop Obs Bygg. Töcksfors shoppingsenter i Sverige ligger ca. 45 min unna med bil.

Området har offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste holdeplasser er Museumsveien og Grøtvedt skole, som begge ligger innen en radius på ca. 100 m fra boligen. Fra Askim stasjon har toget en reisetid på ca. 55 minutter inn til Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Askim sentrum, 12 min til Spydeberg, 35 min til Kolbotn, 41 min til Moss, 42 min til Sarpsborg og 43 min til Oslo S.

Eiendommen ligger med umiddelbar nærhet til Grøtvedt barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Askim ungdomsskole. Askim videregående skole ligger i sentrum, og kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Kort fortalt

- Lys og romslig 3-roms andelsleilighet.

- Umiddelbar nærhet til Grøtvedt barneskole.

- Det er felles uteparkering i borettslaget.

- Sydvestvendt balkong på ca. 8 kvm.

- Overbygd, gode solforhold, lokalt utsyn.

- Vaskerom i direkte tilknytning til entré.

- Praktisk kjøkken med romslig spiseplass.

- Trivelig stue med god plass for spisebord.

- Direkte utgang til balkongen fra stuen.

- Lyst, helfliset baderom med dusjnisje.

- To soverom, garderobeløsning på ett.

- Innvendig bod, kjellerbod og fellesboder.

- Sikringsskap med automatsikringer.

Uteområde

Leiligheten har utgang fra stuen til overbygd, sydvestvendt balkong på ca. 8 kvm. Her bys det på fine solforhold og utsyn til grønne fellesarealer. På betonggulvet er det lagt grønt uteteppe, og stålrekkverket er platekledd med stedvis glassfelt. Det er god plass for utemøblement, samt montert markise for effektiv solskjerming. Utebelysning legger forholdene til rette for anvendelse også etter at solen har gått ned.

Stor, pent opparbeidet felleseiendom med steinbelagte gangveier til inngangspartier, velpleide plenareal, hekk, busker og diverse beplanting. Smårollingene kan boltre seg i sandkasser og huskestativ, mens den eldre garde pleier sosial omgang på utplasserte sittebenker. For eldre barn er det rikelig med tumleplass på de store plenarealene, samt mulighet for ballspill i ballbinge og på fotballbane ved barneskolen.

Parkering

Det er parkering på felles utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Selger har en leid en parkeringsplass med tilgang til strøm.

Planløsning

3. etasje: Entré, kjøkken, stue, bad, vaskerom, 2 soverom og bod.

Annet: Disponibel bod og fellesboder i kjeller.

Entré

Entreen har laminatgulv og hvitmalte vegger. Det er plass for garderobeskap og åpen garderobeløsning. Ved inngangsdøren er det montert porttelefon. Med vaskerom i dirkete tilknytning er det enkelt å sluse smårollingene inn for avkledning av skitne ytterklær.

Kjøkken

Kjøkkenet er designet i en hendig U-form, og har god plass for matbord i romslig spisedel. Innredningen har høye overskap, folierte profilfronter i imitert tre, vitrineskap med trådglass, laminerte benkeplater og nedfelt vaske- og skyllekum. Over benkene er det montert belysing og lyse mosaikkfliser. Videre har kjøkkenet integrert stekeovn, keramisk topp, ventilator og opplegg for vaskemaskin. Rommet har flislagt gulv og direkte tilknytning til innvendig bod.

Stue

Stuen er lys og trivelig, og har godt lysinnslipp fra vindusflater på to vegger og glassdør mot overbygd balkong. Rommet har laminatgulv og lysmalte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/wc/vaskerom

Badet er innredet med lyse fliser på gulv og vegger, samt sirlig mønstrede profilfliser langs brystning og rundt integrert speil. Det er gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk. Videre er det nedfelt, enkel servant i servantskap, samt veggskap. Tillegg finnes det gulvstående toalett og en dusjnisje med skyvedører i glass.

Vaskerom

Vaskerommet ligger strategisk plassert i forbindelse med entreen, slik at smårollingene kan sluses direkte inn for avkledning av skitne ytterklær. Gulvet er flislagt, og rommet har opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe

Leiligheten har to gode soverom med laminat på gulv og malte, tapetserte vegger. Det er plassbygd garderobeskap på ett av rommene. Boligen har for øvrig god lagringsplass i innvendig bod i tilknytning til kjøkkenet, disponibel kjellerbod og fellesboder i kjeller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad og stedvis panelovner. Det er mekanisk avtrekk fra bad, samt naturlig ventilasjon for øvrig. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i felles trappegang. Videre har boligen 120 liters varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk, callinganlegg i entré, og utebelysning.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E18 fra Oslo mot Askim. I Askim sentrum følger du RV115 Trøgstadveien mot Trøgstad. Følg

så denne veien i ca 1 km. Sving så til høyre inn Museumsveien. Nr. 28 A lligger på høyre side av veien etter ca

450 m. Blokken ligger helt nederst av blokkene mot skolen.

På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Erklæring/avtale

1993/6971-1/1Bestemmelse om kloakkledning

Servitutter ligger vedlagt i dokumentene.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig nett via privat fordelingsnett. Offentlig vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 27.02.1970

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 465 516,- pr 31.12.16

Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 489 651,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Kommuneplan: Formål: Bolig. Offentlig vei og friområde. Periode: 2008-2019.

Bebyggelsesplan blokkbebyggelse i 4.etg. Vedtaksdato: 17.06.1970.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Borettslaget er sikret i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av skadeforsikringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 076,- pr. Mnd.

Fellesutgifter som inkluderer: kabel-tv/internett (grunnpakke) kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og forretningsførsel.

Andre faste utgifter:

Strøm, ca kr.1000,- pr. mnd.

Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgifter pr. mnd.

Forsikring i / If skadeforsikring NUF kr (polisenummer SP587057)

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Ingen fellesgjeld på denne andelen pr. 24/4-18

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Tilstandsrapport (Kr.5 500)

Garantiforsikringspremie (Kr.1 000)

Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.4 300)

Opplysninger fra forretningsfører (Kr.5 300)

Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.4 950)

Visninger (Kr.1 875)

Kommunale opplysninger (Kr.2 200)

Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.3 800)

Markedspakke (Kr.14 400)

Meglerprovisjon (Kr.37 500)

Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)

Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430)

Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)

Kjøpers andel av fellesutg. juni: kr 2076 : 2 (Kr.- 1 038)

Totalt kr. (Kr.90 925)

Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900,- + direkte utlegg.