Øvre Fritzøegate 21

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Øvre Fritzøegate 21

  • 3264 Larvik
Prisantydning
2 800 000,-
Totalpris
2 900 122,-
Ligningsverdi
512 779,-
Kommunale avgifter
9 530,- (Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr.)
Beregnet totalkostnad
2 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
86 250,- (Dokumentavgift)
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


100 122,- (Omkostninger totalt)


2 900 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
55m²
Bruksareal
91m²
Bruttoareal
106m²
Tomt
406m² (eiet tomt)
Soverom
2
Byggeår
1840
Modernisert
2004
Gårdsnummer
3020
Bruksnummer
2489
Energimerking
G
Finn-kode
160570918
Sist endret

Daglig lederEiendomsmegler MNEFPartner

Kristin Sundling

+47 959 20 952

Dokumenter

Salgsoppgave Øvre Fritzøegate 21

Beskrivelse

Leinæs & Partners v/Kristin Sundling har gleden av å presentere Øvre Fritzøegate 21.

Dette er en koselige enebolig beliggende på populære Langestrand i Larvik. Langestrand er et attraktivt og svært sjarmerende boligområde med hvitmalte hus og koselige smågater. Området er stille og rolig, og har kort avstand til Larvik sentrum, vakre Bøkeskogen og Farris-vannet. Beliggenheten er sentral i forhold til byområdet ved Indre Havn med flotte grøntarealer, flere serveringssteder og et fint folkeliv sommerstid. Like i nærheten ligger også spahotellet Farris Bad, den populære Batteristranda, Fritzøe Brygge og Kulturhuset Bølgen.

Eiendommen ligger fint til på en hjørnetomt øverst på Langestrand. Fra eiendommen kan du nyte flott utsikt ut Larviksfjorden til Svenner fyr. Tomten ligger fint i terrenget og er pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. Like inntil husveggen er det en fin uteplass med tregulv og hekk som omkranser uteplassen slik at du kan sitte lunt og usjenert til. Her kan du nyte deilige sommerdager og hagen som byr på fine bruksområder. Midtsommer har du sol helt frem til kl. 19-20 om kvelden ifølge selger.

Boligen er sjarmerende og har en helt spesiell atmosfære. Boligen går over 2 plan. 1.etg er innredet med entré, baderom, stue, kjøkken og ett soverom. 2. etg. har gang, stue og ett soverom. Verken stue eller soverom i 2. etg. er målbart grunnet lav takhøyde, men rommene har absolutt bruksverdi. Bilen setter du fra deg på tomta der det er 2 gode biloppstillingsplasser.

De ulike rommene i boligen har hver sin sjarm. Stua er intim og hyggelig - her kan du slappe av med en god bok eller ha hyggelige samtaler med nære og kjære. Sommerstid kommer sola inn på soveromsvinduet og gjør dagen god. På kjøkkenet kan du nyte frokosten mens du titter ut vinduet på utsikten og omgivelsene. Foretrekker du heller å ta morgenkaffen utendørs kan du bare ta trappa fra stua og ned til uteplassen som er lund og god. Hvis du er av typen som liker å ha litt å pulse med kan eiendommen by på et stort utvendig bodbygg med 2 boder der den nederste delen er isolert med varme og kan brukes til hobbyrom, eller rett og slett som ekstra oppbevaring.

Dette er en sjarmerende og delikat bolig som bør sees.

Velkommen til visning!

Innhold

Boligen går over 2 plan og inneholder:

1. etasje:

Entré: 2.7 kvm

Dusjbad: 4 kvm

Stue: 24.4 kvm

Soverom: 8 kvm

Kjøkken: 7 kvm

2. etasje:

Gang: 6.5 kvm

Stue: 8.6 kvm gulvareal - ikke målbart grunnet for lav takhøyde

Soverom: 9 kvm gulvareal - ikke målbart grunnet for lav takhøyde - lysåpning i vindu 68x88cm = 156 cm, krav ivaretatt

Standard

Sjarmerende enebolig beliggende på øvre del av Langestrand i Larvik. Boligen ble opprinnelig oppført som et tømmerbygg i 1840, men ble i 2004 betydelig renovert både inn- og utvendig av lokale håndverker. Arbeidet bærer preg av å være velutført, samt at også mer omfattende arbeider som utskifting av bjelkelag er utført. På eiendommen er det også oppført to uthus som ble oppgradert utvendig i 2004, samt at den nederste delen også er isolert og oppgradert.

De innvendige overflater består eksempelvis av parkett og fliser på gulv, samt malt trepanel på vegger og i himlinger. Samtlige overflater er oppgradert i forbindelse med det store renoveringsarbeidet og har en moderat slitasjegrad.

Kjøkken

Boligens kjøkken har fliser med varmekabler på gulv, samt vegger og himling av malt panel. Rommets overflater og innredning er fra 2004. Kjøkkeninnredningen har fronter av malt MDF, skrog av foliert spon, samt benkeplate av heltre benkeplate. Det er frittstående hvitevarer. Rommet er ventilert via ventilator over stekeovn med utblåsning til yttervegg.

Bad

Boligens baderom ble nybygget av fagpersoner i 2007. Rommet har fliser på gulv med oppkantfliser til vegg, samt vegger og himling av MDF-panel og innfelte downlights i himling. Av installasjoner finnes dusjkabinett, opplegg til vaskemaskin, servant med skapinnredning, samt toalett. Rommet er ventilert via elektrisk avtrekksvifte til friluft, samt mulighet til å lufte via vindu. Det er ikke støpt fall mot sluket, samt at enkelte av veggplatene har partier med fuktsvell i overflaten.

VVS/Teknisk

Boligen er tilkoblet kommunalt vann- og avløpsanlegg.

Rørføringer i grunn skiftet i forbindelse med den store renoveringen av VA-anlegget på Langestrand på 2000-tallet, samt skiftet innvendig rør i henholdsvis 2004 og 2007.

Innvendige trykkvannsrør av kobber.

Avløpsrør av plast/PVC fra 2004/2007.

115 liter varmtvannstank fra 1978 plassert i rom uten sluk (kjellerrom).

Elektrisk anlegg opplyses å være komplett nytt i 2004 og entré/bad ble tilbygget i 2007.

Selger opplyser at Telenor er i ferd med å legge fiber inn til eiendommen i løpet av ett års tid.

Følgende oppgraderinger er foretatt:

*oversikten er ikke nødvendigvis komplett

1978-Montert 115 liter varmtvannstank

2004-Boligen totalrenovert med alt fra nystøpte fundamenter, nye bjelkelag, samt påforet tømmervegger isolasjon, ny kledning, nye vinduer, samt nytt taktekke

2004-Uthus utvendig oppgradert

2004-Ny pipehatt

2004-Ny kjøkkeninnredning

2004-Ny trapp

2007-Tibygget bad og entré, samt bygget takoppløft mot nord

2007-Bad nybygget

2011-Anlagt terrassedekke på mark

2018-Montert israftbeslag på vindskier

2018-Vasket og malt kledningen

2019-Skiftet pakninger og dekkbord på enkelte vinduer på sørvestfasade

Det er noen punkter i tilstandsrapporten som en bør være ekstra oppmerksom på. Dette er:

Tilstandsgrad 2 (Middels kraftige symptomer):

Grunnmur - alder

Drenering - alder

Kjernekonstruksjon - alder

Pipestokk - alder

Rom under terreng - risikokonstruksjon

Bad - alder

Inntatt i salgsoppgaven følger tilstandsrapport fra takstmann med tilstandsvurdering av boligens bygningsdeler.

Beliggenhet

Langestrand er et attraktivt og svært sjarmerende boligområde, som de senere årene blitt forvandlet til et av de mest spennende områdene i Larvik. Utviklingen med spahotellet Farris Bad, Fritzøe Brygge og Kulturhuset Bølgen, samt oppgraderingen av Batteristranda og Indre Havn med flotte grøntarealer og flere serveringssteder har gjort området til et av de mest levende bomiljøene i Larvik. I dette området er det ikke boplikt.

Her bor du med gangavstand til Larvik sentrum med alle sentrumsfunksjoner, samt kort vei til Farris, Bøkeskogen og Vestmarka som byr på flotte turområder både sommer og vinter. Batteristranda er en perle av en sandstrand i Larvik sentrum. Ved siden av stranda ligger Farris Bad - kåret til landets beste spa-hotell. Deretter finner man Fritzøe brygge med forretninger, restauranter og leiligheter. Fra gangbro over Farriselva kommer man til det nye kulturhuset Bølgen. Herfra er det strandpromenade langs havneområdet til idylliske Tollerodden, hvor den kjente båtbyggeren Colin Archer hadde sitt hjem og verft. Langs strandpromenaden er det fiskerestaurant og flere serveringssteder som er perfekte på varme sommerkvelder.

Beliggenheten er sentral i forhold til flyplass og ferge. Nærmeste flyplass ligger i Sandefjord ca. 20 min kjøring unna. I Sandefjord er det også gode forbindelser til Strømstad i Sverige med båt. I tillegg går det båt til Hirtshals i Danmark fra Larvik.

Tomt

Areal: 406,6 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er pent opparbeidet med gressplen, busker og trær.

Eiendommen er etablert i grunnboka via analogt målebrev den 14.02.1899. Viser til historiske målebrev for areal og beskrivelse av eiendommen. Eiendommens plassering i kartet kan avvike fra eiendommens faktiske plassering i marka. Oppgitt areal i eiendomskartet fra kommunen er tilsvarende usikkert, og er kun beregnet ut fra grensene mot naboeiendommer i matrikkelen.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt hvor det er 2 biloppstillingsplasser.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1840, modernisert i 2004

Antall soverom

2

Det gjøres oppmerksom om at soverommet i 2. etg. ikke oppfyller dagens krav til oppholdsrom grunnet skråtak/takhøyde - ikke målbart areal.

Byggeår

Ca. 1840, modernisert i 2004.

Byggemåte

Følgende informasjon vedrørende byggemåte fremkommer i tilstandsrapport utarbeidet av Schau Takst AS v/Einar Schau:

Bygget er oppført av tradisjonelle bygningsteknisk metoder. Bygget er fundamentert mot underlag av løsmasser fra marin avsetning. Fra luke i gulv er tilkomst til mindre kjellerrom hvor blant annet varmtvannstanken er plassert. Under resterende del av boligen forventes å finnes lav, ikke inspiserbar blindkjeller med bjelkelag av tre over løsmasser i grunn. Yttervegger av laftestokker i opprinnelig del, samt moderne, isolert stenderverk i tilbygget. Det opplyses å være utvendig etterisolert, samt montert ny vindsperre og ny kledning i 2004 som er malt i 2018. Boligen har postvinduer med midstolpe og utvendige, løse sprosser. Samtlige vinduer nye i 2004 og 2007. Fabrikkmalt rammeverk og tolags isolerglass. Tak er tekket med betongtakstein som opplyses å være skiftet i 2004. Også undertakspapp, sløyfer og lekter skal være byttet samme tid. 14 kvm stor terrasseplatting på mark utenfor stue i 1.etg. nybygget i 2011. Gulvdekke av impregnerte bord med noe overflateslitasje.

På eiendommen står oppført et enkelt bodbygg i form av to uthus som i 2004 ble utvendig oppgradert.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til tilstandsrapporten som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Larvik kommune opplyser at følgende er godkjent på eiendommen:

Tilbygg/installasjon WC/bad godkjent 1978

Fasadeendring, påbygg og utvendig trapp godkjent 2004

På eiendommen er det oppført to uthus. Det er ikke kjent at disse er byggesøkt hos kommunen.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 106 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 48 m².

Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, dusjbad, stue, kjøkken og soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 7 m².

Primærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, stue 8,6kvm gulvareal og soverom 9kvm gulvareal er ikke målbart grunnet lav takhøyde.

I tillegg finnes det et uthus på eiendommen på 36 kvm som s-rom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Alle arealer i denne salgsoppgave er innhentet fra takstmann og offentlige registrere hos Larvik kommune. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av arealene.

Adgang til utleie

Det er ingen kjente hindringer for utleie av hele boenheten.

Oppvarming

Oppvarming skjer via elektrisitet og vedfyring.

Larvik kommune opplyser at siste feiing på eiendommen ble utført 25.04.2018. Kommentar: Feietilkomst på loft, sotmengde middels. Feiehyppighet er satt til hvert 2. år. Siste branntilsyn på eiendommen 01.02.2016 ble ikke utført da ingen var hjemme.

Det gjøres oppmerksom på at dersom noen av rommene mangler oppvarmingskilde, overtas boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selger opplyser om en årlig energiforbruk på ca. 10 000 - 12 000 kwh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 530 pr. år

Det betales avgift for: Vann, avløp, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikring og strøm.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 512 779 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 846 005 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Adkomst direkte fra Vestregata.

Boligen er merket med "Til-salgs"-plakat fra Leinæs & Partners og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Se også kartskissen til høyre i nettannonsen hvor du enkelt får tilgang til veibeskrivelsen til eiendommen. Er du i tvil, ring megler.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommunedelplan for Larvik. Området omfattes av hensynssone H710_1 som sier at bevaringsformål i eksisterende reguleringsplaner skal gjelde, dvs. at bebyggelse, kulturminner og naturmiljø skal bevares og sikres. Området omfattes av hensynssone H120_1 som sier at alle tiltak innenfor restriksjonsområdet for "Farriskilden" som kan påvirke grunnvannet, skal grunneier for kilden varsles før ny arealbruk/tiltak godkjennes. Området omfattes også av bestemmelsesområde BEV_1 som sier at områder avsatt til bevaring er områder hvor det enten er vedtatt en reguleringsplan med formål bevaring eller områder som ønskes bevart. Se bestemmelsene i kommuneplanen for ytterligere informasjon.

Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Langestrand med formål bevaringsområde, boliger og kjørevei.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det foregår reguleringsarbeid for områderegulering av Martineåsen. Formålet med planarbeidet er å tilrettelegge for boligutvikling. Planområdet er på ca. 2045 daa og strekker seg fra Sky i vest, over Martineåsen og Kleivertjønn, over til Veldre i øst. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Offentlige planer

Det er igangsatt rullering av kommuneplanens arealdel, kommunedelplan Larvik by og kommunedelplan Stavern by. Det antas at rulleringsarbeidet er fullført innen sommeren 2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Larvik kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er ingen kjente pålegg pr. utarbeidelse av salgsoppgaven.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger inntatt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: kristin@leinaes.no eller SMS: 95 92 09 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris kr. 45.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 9.900,-. For visninger/overtagelse er det avtalt kr. 2.250,- pr. visning (1 visning inkludert). Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.