Plogvegen 15

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Plogvegen 15

  • 2830 Raufoss
Prisantydning
1 650 000,-
Totalpris
1 706 172,-
Ligningsverdi
359 757,-
Kommunale avgifter
13 047,- (per år)
Beregnet totalkostnad
1 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
45 750,- (Dokumentavgift)
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)


56 172,- (Omkostninger totalt)


1 706 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Enebolig (selveier)
Primærrom
120m²
Bruksareal
190m²
Bruttoareal
210m²
Tomt
1 086m² (eiet tomt)
Soverom
2
Byggeår
1967
Gårdsnummer
12
Bruksnummer
239
Energimerking
E
Finn-kode
80135962
Sist endret

Eiendomsmegler

Caroline Svensrud

+47 952 87 057

Eiendomsmegler

Trine Grini

+47 970 37 811
  • Nabolagsprofil

90%

eier sin egen bolig

83%

bor i enebolig

65%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Plogvegen 15

BRA/PROM

190 / 120 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Enebolig

Tomt

Areal: 1 086 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Boligen er opprinnelig fra 1967, men mye er gjort her siden den gang. Planløsningen er praktisk med stor stue i vinkel med spiseplass og utgang til den store vestvendte terrassen. For øvrig inneholder huset kjøkken med spiseplass, to soverom, bad, wc, kjellerstue, vaskerom og et hav av bodplass! Og det slutter ikke der; dagens eier har løftet taket og bygget loft. Dette er ikke innredet, men det foreligger tegninger med forslag til løsning både for rominndeling og trapp opp. Her kan du enten innrede to soverom, eller lage en stor loftstue- eventuelt en kombinasjon. Mulighetene er mange!

Innhold

1.etasje: vindfang, mellomgang, bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Kjeller: Gang,vaskerom, kjellerstue, bod og wc.

Loft: Her er det et stort uinnredet rom med flere muligheter.

Standard

Boligen fremstår med en normal standard og nåværende eier har gjort følgende moderniseringer de siste årene:

2015: Garasjen ble oppusset

2010: Påbygg mønet tak

2009: Nye vinduer i deler av boliger i 09/10. Kledning på 2 vegger er byttet.

2008: Nytt vann/avløp.

Kjøkken:

Eldre innredning med glatte fronter. Fliser mellom over-og underskap. Plass til komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Koselig spiseplass på kjøkken.

Stue:

Koselig vinkelstue med egen spiseplass samt tv-stue del. Vedovn. Utgang til solrik veranda.

Bad:

Her er det belegg på gulv, malte plater på vegger og i himling. Innredning med profilerte fronter, benkeplate med nedsenket servant og overskap. Varmeovn.

Separat toalettrom.

Vaskerom:

Praktisk vaskerom i kjeller med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Plogvegen ligger på Raufoss` solside. Dette er et veletablert og rolig nabolag med stort sett eneboliger. Noe mer barnevennlig enn dette blir det ikke. Eiendommen ligger solrikt og åpent på en relativt flat tomt. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, badeland, hoppsenter og stort nytt kjøpesenter med alt du måtte ønske deg av innhold. På Raufoss har du nesten uendelige turmuligheter sommer som vinter, det er godt fiske i oppover elva som renner gjennom Raufoss og det er kort vei til Toten Golf som ligge ved Sillongen noen kilometer østover. Oslo ligger et par timer sørover, Gardermoen 1,5 timer samme vei. Og siden vi er inne på avstander er det 10-15 minutters kjøring til Gjøvik.

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med plen og beplantning. Tomten er relativt flat og bruksvennlig.

Ligningsverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 359 757 pr. 29.07.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 863 417 pr. 29.07.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 210 kvm

U . etasje/kjeller:

Bruksareal: 62 m².

Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjellerstue, vaskerom, bod og wc.

1. etasje:

Bruksareal: 69 m².

Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, mellomgang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom og wc.

2. etasje:

Bruksareal: 32 m².

Loftet er ikke innredet.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ingen kjente offentligrettslige regler som er til hinder for at boligen kan leies ut.

Oppvarming

Boligen oppvarmes med ved og elektrisitet.

Løpende kostnader

Det må påregnes utgifter til kommunale avgifter, strøm, forsikring og løpende vedlikehold.

Adkomst

Det vil bli skiltet med gjestvang og Partners skilter ved fellesvisning.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.