Sæterbygda 166

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Sæterbygda 166

  • 2870 Dokka
Prisantydning
500 000,-
Totalpris
512 592,-
Kommunale avgifter
2 895,- (Renovasjon, pipe/feiing og eiendomsskatt.)
Beregnet totalkostnad
500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
11 370,- (Dokumentavgift)


12 592,- (Omkostninger totalt)


512 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
45m²
Bruksareal
50m²
Bruttoareal
55m²
Tomt
1 551m² (eiet tomt)
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1942
Modernisert
2005
Gårdsnummer
60
Bruksnummer
55
Energimerking
G
Finn-kode
126166707
Sist endret

Eiendomsmegler

Trine Grini

+47 970 37 811
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Sæterbygda 166

Beskrivelse

- VEST-TORPA/SÆTERBYGDA

- SJARMERENDE HYTTE

- FLOTTE TØMMERVEGGER INNE

- OPPGRADERT I 2005

- SILJAN FURUGULV FRA 2005

- FLOTT PEIS I STUE FRA 2005

- VEDOVN PÅ KJØKKENET

- NYTT UTHUS 2015

- BILVEI FREM

- FLOTT UTSIKT

- UTEDO

- FIN NATURTOMT MED BJØRKETRÆR OG BÆR

- KORT VEI TIL SKILØYPER OG FINE TURMULIGHETER ALLE ÅRSTIDER

- SYNNFJELL/SPÅTIND CA 35 KM FRA HYTTA

- KUN CA 2,5 TIMES KJØRING FRA OSLO

Velkommen til Sæterbygda 166! Her får du en sjarmerende og koselig hytte. Når den ble flyttet til denne tomten i 2005, ble det bygget ny gang, og i 2015 ble det satt opp et helt nytt uthus. Her er det stille og rolig, med noen få bolighus og hytter i nærheten. Det er kort vei til skiløyper og flott natur med fine turmuligheter rett utenfor døren!

Innhold

Hytta inneholder i 1.etg: gang, stue og kjøkken. Fra gangen er det trapp opp til 2.etg hvor det er et soverom, og et uinnredet rom.

Uthuset er på ca 14kvm, og inneholder bodplass og utedo.

Standard

Hytta innehar innvendig standard fra 1942, med påbygd gang fra 2005. Det er også gjort en del i forbindelse med flyttingen av hytta i 2005, blant annet byttet ut noen stokker, noen nye vinduer etc.

Innvendig er det lagt nytt Siljan furugulv i 2005, og det er satt inn ny peis med glassdører i stuen.

Gangen er romslig, og har god plass til yttertøy og sko. Her er det adkomst opp til 2.etg, og inn til stue. Stua er lun og koselig med fine tømmervegger, og mange vinduer som gir mye lys. Fin peis midt i rommet gir god varme på kalde vinterdager.

Kjøkkenet er innredet med løse skap, og har samme fine tømmervegger som stua. En god vedovn gjør god nytte til både oppvarming og matlaging.

I 2.etg er det et soverom, og et uinnredet rom. Skråtak med muligheter for lagring etc. Deler av 2.etg er ikke helt ferdigstilt.

Terrasse på fremsiden av hytta er fra 2006.

I uthuset er det utedo, og ellers god lagringsplass.

Uthuset er nytt i 2015, og det bemerkes fra takstmannen at det er ca 50 cm mellom terreng og selve bygningen. Dette opplyses at må tettes, se vedlagt takst.

Det ligger sprosser til vinduene i uteboden, disse medfølger handelen.

Det er ikke innlagt strøm i hytta, men selger opplyser at det er kort avstand til strømnettet.

Beliggenhet

Hytta har en fin beliggenhet i Vest-Torpa, Sæterbygda. Her er det mulig å gå opp til snaufjellet, og det er skiløyper i nærheten som går rundt i nærområdet. Det er også badepass ved Grønvold.

Ellers er det noen km til dagligvarebutikk i Vest-torpa, og det du ellers trenger til hytteturen kan du handle på Dokka eller Lillehammer.

Området er stille og rolig, med noen få andre hytter og bolighus i området.

Ca 2,5 times kjøring fra Oslo!

Tomt

Areal: 1 551 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1942

Antall soverom

1

Byggeår

1942

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ikke ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Hytta har status som "tatt i bruk" fra 2013.

Boligens areal

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

1 . etasje:

Bruksareal: 39 m².

Primærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, stue og kjøkken.

Loft:

Bruksareal: 11 m².

Primærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: soverom. I tillegg er det et uinnredet rom i 2.etg som ikke er medregnet i p-rom.

Uthus:

Bruksareal: 14 m². Inneholder bod og utedo.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Hytta varmes opp via vedfyring. Det er peisovn i stue, og vedovn på kjøkkenet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.

Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 2 895 pr. år

Renovasjon, pipe/feiing og eiendomsskatt.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter, forsikring, brøyting, veivedlikehold, etc er eksempler på løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi forsøkt innhentet, men opplyst fra skatteetaten at det ikke foreligger formuesverdi på eiendommen.

Adkomst

Fra Dokka- Kjør til Vest-torpa, og kjør inn Sæterbygda. Følg denne veien til den deler seg 3, og kjør veien rett frem. Hold denne veien til du får hytta på høyre side av veien når du kommer opp på bakketoppen.

Det vil bli skiltet med Gjestvang&Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i område for nåværende fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel vedtatt i 2016.

I henhold til kommuneplanens arealdel er det åpnet opp for fortetting av eksisterende hyttefelt gjennom ny reguleringsplan. Det er imidlertid ikke startet opp arbeid med ny plan enda.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: trine@gjestvangpartners.no eller SMS: 97 03 78 11 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.