Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 64

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 64

  • 3277 Steinsholt
Prisantydning
1 390 000,-
Totalpris
1 437 992,-
Ligningsverdi
244 830,-
Kommunale avgifter
2 250,- (per år)
Festeavgift
2 290,-
Festeår
2057
Beregnet totalkostnad
1 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
34 120,- (Dokumentavgift)


47 992,- (Omkostninger totalt)


1 437 992,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Hytte (selveier)
Primærrom
55m²
Bruksareal
63m²
Bruttoareal
70m²
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
2
Byggeår
1977
Modernisert
1999
Gårdsnummer
70
Bruksnummer
2
Festenummer
64
Energimerking
G
Finn-kode
127276634
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Marius S. Grønn

+47 454 04 009

Dokumenter

Salgsoppgave Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 64

BRA/PROM

63 / 55 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Hytte

Beskrivelse

Leinæs & Partners har gleden av å presentere Breivann - Gnr. 70 Bnr. 2 Fnr. 64!

Bete Beitski-hytte beliggende i nordre del av Kariåsen ved Breivann. Hytta er bygget i 1977, samt utvidet med stueseksjon fra Bete Beitski i 1999. Planløsningen består av gang, to soverom, servantrom, stue og kjøkken. Nær hytta finnes sidebygg/uthus med innredet toalettrom med "snurredass", samt to stk boder. Hytta ligger tilgjengelig via gangsti fra bilparkering og framstår usjenert beliggende med flotte solforhold.

Innhold

- Romslig gang

- Enkelt vaskerom med vaskeservant

- To soverom med plassbygde skap

- Sovehems

- Kjøkken i delvis åpen løsning til stue

- Stue med utgang til terrasse

Utvendig er det frittstående bodbygg med to boder og toalett.

Dersom ikke annet avtales medfølger diverse møbler og 10-fots jolle merket med B-46. Kontakt megler for mer informasjon.

Standard

Hytta er bygget i 1977, og ble utvidet med stueseksjon fra samme hytteleverandør og som også monterte seksjonen i 1999.

Kjøkken

Originalt kjøkken fra byggeår. Fronter, skrog og benkeplate av heltre furu. Det er installert enkel hybelkomfyr, samt oppvaskkum med vanntilførsel fra dagtank på vaskerom via elektrisk pumpe.

Bad og toalett

Enkelt vaskerom innvendig i hytta med vaskeservant. Det er ikke installert tappevann i dette rommet. Dagtank for vann til kjøkken er plassert i rommet.

I utvendig bodbygg er det toalettrom. Det er installert "Snurredass" i rommet.

Overflater

Hyttas overflater består av furpanel i tak, vegger og gulv. Overflatene er pene og hele.

VVS/Teknisk

Det ble i 2010 anlagt borebrønn for vanntilførsel. Vanntilførsel med kran på vegg som således kan bæres til innendørs vanntank. Denne tanken har pumpe som således gir trykkvann til servant etc. Det finnes ingen avløpsløsning per i dag - gråvann har avrenning til terreng. Snurredass har lukket kammerløsning.

Følgende oppgraderinger er foretatt

1990 - Innlagt strøm.

1999 - Hytte tilbygget med «èn Bete Beitski-seksjon».

2000-tallet - Montert «snurredass»

2008 - Nytt glass i terrassedør

2010 - Anlagt borehull med pumpe for trykkvann- Helårsvann.

2011 - Nye glass i to stuevinduer

2013 - Montert ny stålpipe med ny peisovn i stue

2016 - Kledning beiset

*Oversikten er ikke nødvendigvis komplett

For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Hytta ligger fint til i Kariåsen - omgitt av naturskjønne omgivelser med skog, vann og flott natur som nærmeste nabo. Breivann er et populært, veletablert hytteområde i Lardal kommune - med kort kjøreavstand fra sentrale Østlandsområder. Umiddelbar nærhet til områder med bær og sopp.

Flott turterreng med oppkjørte løyper. Flere fine fiskevann i nærheten.

Tomt

Eierform: Punktfestetomt, Utløpsår feste: 2057, Festeavgift: 2290

Tomten er pent opparbeidet med gressplen og noe fjell i dagen.

Solrik terrasse utenfor stue og inngangsparti.

Grunneier er Michael Stang Treschow.

Festeforholdet tok til 1. juli 1977 og løper i 80 år, frem til 1. juli 2057.

Festeavgiften er pt. kr. 2 290,- per år, og reguleres etter konsumprisindeksen hvert 10. år. Neste regulering er 1. juli 2027.

Kjøper må påregne egangsløfte ved forlengelse av festeavtalen i 2057. Engangsløftet medfører at grunneier kan øke festeavgiften til 2% av råtomteverdien per år. Maks beløp for festeavgift er kr. 9 000,- per dekar KPI-justert med grunnlag i indeksen fra januar 2002.

Overdragelse av festeretten til andre enn ektefelle og/eller avkom er ikke tillatt uten grunneiers samtykke. Grunneier har ikke forkjøpsrett.

I henhold til festeavtalen må festeren til enhver tid betale gjeldene avgift for trafikk på veien til Breivann. Årskort koster pt. kr. 1 000,- per år, og kan benyttes av to biler, dog kun en bil av gangen. Enkeltpasseringer koster kr. 75,-. Inkludert i avgiften er brøyting og vedlikehold av veien.

Se ellers festekontrakten og svarbrev fra grunneier vedlagt salgsoppgaven med utfyllende informasjon om festeforholdet. Vedlagt salgsoppgaven følger også vedtekter for hyttefeltet Kariåsen, datert 19. april 1972. Vedtektene inneholder bestemmelser for området, og tjener som vedlegg til festekontrakten.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 244 830 pr. 31.12.2016.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen.

Bygningen er byggesøkt ihht. tegninger vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 70 kvm

Hytte:

Bruksareal: 53 m².

Primærrom: 53 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, to soverom, servantrom, kjøkken og stue.

Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Ingen.

Uthus/sidebygg:

Bruksareal: 10 m².

Primærrom: 2 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Toalett med snurredass.

Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: To boder.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie utover kortere ferieperioder er ikke lov ihht. festekontrakten.

Oppvarming

Oppvarming med ved og elektrisitet.

Kun fast installerte oppvarmingskilder følger med ved overtagelse.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område.

Eiendommen er avsatt til fritidsbebyggelse i kommuneplanens arealdel for tidligere Lardal kommune 2013 - 2020, vedtatt 11.06.2013.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: marius@leinaes.no eller SMS: 45 40 40 09 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.