Saurtjenn

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Saurtjenn

  • 4827 FROLANDS VERK
Prisantydning
390 000,-
Totalpris
401 002,-
Beregnet totalkostnad
390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 750,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


11 002,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Innlandshytte (selveier)
Primærrom
45m²
Bruttoareal
56m²
Tomt
1 000m² (festet tomt)
Soverom
2
Byggeår
1975
Gårdsnummer
39
Bruksnummer
4
Festenummer
5

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Innhold

Hytten ligger i naturskjønne omgivelser ved et lite innlandsvann/tjern på Kverve i Froland kommune. Fra hytten er det ca 30 meter ned til vannet og det er flott utsyn fra eiendommen og gode solforhold.

I området rundt Saurtjenn er det oppført ca. 12 tilsvarende hytter som ligger med god avstand til hverandre. Området ligger ca. 240 meter over havet.

Hytten er praktisk med solcellepanel, sommervann og egen anretning med strømaggregat, for 220 volt strømtilførsel. Standarden er hovedsakelig fra byggeår og hytten er godt vedlikeholdt gjennom årenes løp. Noe vedlikehold bør allikevel påregnes.

Har man ønske om en egen hytte, med fin utsikt over vann, usjenert beliggenhet og naturskjønne omgivelser, er dette muligens det rette alternativet.

Inneholder: Entré, bod med utedo, gang med vaskeplass/bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

Standard

Hytten har en forholdsvis enkel standard, men er greit vedlikeholdt. Innvendig og utvendig er standarden hovedsakelig fra byggeår.

Vei/vann/kloakk

Vei: Det er ikke fremført vei til hytten. Far parkeringsplassen tar det ca 10 minutter å gå rundt vannet for å komme til hytten. Det er stier på begge sider. Selger har båt liggende ved parkeringsplassen. Denne overtar nye eiere og ved visning kan denne også lånes for å komme over vannet.

Strøm: Det er ikke innlagt strøm til hytten, men det er solcellepanel (12 V) og et eksternt strømaggregat (220 V) som forsyner hytten med elektrisitet. Dette er praktisk anordnet og aggregatet medfølger handelen.

Vann- og kloakkforhold: Det er ikke innlagt vann i hytten. Det er en brønn på utsiden av hytten. Denne har ikke vært i bruk på mange år i følge selger. I dag er det vannpost (sommervann) på utsiden av hytten, med pumpevann fra vannet.

Adkomst

Fra Arendal kjører man RV 42 mot Evje. Etter ca. 20 km kommer man til avkjørselen til Kverve. Følg så denne veien ca. 4,5 km og ta på en grusvei til høyre. Rett for en liten bro. Fortsett opp bakken og følg denne veien ca. 900 meter til veikryss. Ta så til høyre i dette veikrysset (bomvei) og følg denne veien ca. 400 meter. Da er du ved veiens ende der parkeringsplassene for hyttefeltet. Fra parkeringsplassen følger man en sti som går på høyre side av vannet inn til hytten. Fra parkeringsplassen tar det ca 5 minutter å gå til hytten. Se også eget kart i vedlegget til salgsoppgaven for veibeskrivelse.

Fra Kristiansand er det ca. 80 km, fra Skien er det ca. 130 km og fra Arendal er avstanden ca. 25 km.

Bom: Den siste delen av veien (ca. 400 meter)er avlåst med bom. Megler administrer utlån av denne nøkkelen for interessenter.

Tomtebeskrivelse

Punktfeste. Det er oppført diverse anretninger på tomten som strømaggregat, sommerdusj, pumpe til sommervann. Dette er gjort med grunneiers samtykke. Dersom det skal bygges mer på tomten må grunneiers samtykke innhentes først, men i utgangspunktet er grunneier positiv sa lenge det ikke fremkommer innsigelser fra naboer.

Brygge: I dag er det kun båtfeste ved hytte. Det er muligheter for å anlegge brygge nede ved vannet men man må få grunneiers samtykke. Grunneier har samtykket i dette på flere nabohytter.

Anneks: Kan oppføres med grunneiers og naboers samtykke.

Parkering

Parkering: Det medfølger to parkeringsplasser til hytten. Disse er merket med "Erlingsen". Ellers er det noen gjesteparkeringsplasser på snuplassen ved Saurtjenn.