Åstveitveien 415

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Åstveitveien 415

  • 4832 MYKLAND
Prisantydning
390 000,-
Totalpris
401 002,-
Kommunale avgifter
1 300,-
Festeavgift
1 660,-
Beregnet totalkostnad
390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 750,- (2,5% dokumentavgift)
525,- (Tinglysing av skjøte)
525,- (Tinglysing av pantobligasjon)
202,- (Pantattest til långivers bank)


11 002,- (Omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Innlandshytte (selveier)
Primærrom
56m²
Bruksareal
59m²
Bruttoareal
65m²
Tomt
1 000m² (festet tomt)
Soverom
2
Byggeår
1982
Gårdsnummer
86
Bruksnummer
1
Festenummer
10

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Innhold

Mykland ble for alvor satt på kartet i forbindelse med norgeshistoriens største skogbrann i nyere tid, på sommeren i fjor. Dette har satt sine spor på naturen der brannen herjet. Men allerede i dag, kun 1 år etter brannen ser man tydelig naturens evne til å restaurere seg. I de store brannflatene spirer det frodig gress og mye annet vegetasjon. Dyrene er på full fart på vei inn i skogen igjen og fuglelivet er allsidig.

Denne hytta og området rundt ble ikke berørt av brannen. Hytta ligger i naturskjønne og rolige omgivelser ca. 4 km. fra Mykland sentrum. Solrikt med mange fine naturopplevelser rett på utsiden av hyttedøra.

Hytta er enkel, men hyggelig. Til hytta er det sommervei helt til hytteveggen, og vinterstid er det ca. 100 meter å gå fra felles parkeringsplass. Her er muligheter for å legge inn strøm for den som ønsker det.

Inneholder: Vindfang, gang, bod/bio-do, kjøkken, stue og 2 soverom.

Standard

Standard: Hytten har en forholdsvis enkel standard, men er godt vedlikeholdt og det er lite slitasje. Det er ikke innlagt vann eller strøm til hytten i dag. Vannposter i hyttefeltet. Strøm kan tilkoples. Hytten selges fullt utstyrt og møblert slik den står i dag.

Vei/vann/kloakk

Vei-, vann- og kloakkforhold: Privat vei fra parkeringsplassen og frem til hytten. Kostnadene til vedlikehold og eventuell brøyting videre fra parkeringsplassen må deles mellom brukerne av veien.

Adkomst

Adkomst: Fra Arendal til Mykland sentrum. Ta inn mot Aastveit like ved butikken. Følg denne veien ca 4 km til man kommer frem til hyttefeltet som ligger på venstre side av veien. Kjør denne veien ca 100 meter og hytten ligger på høyre hånd. Ca 45 km fra Arendal. Avkjørselen fra Aastveitveien og hytten er merket med "til salgs" skilt.

Beliggenhet

Diverse: Hytten vil ikke bli ytterligere ryddet eller vasket i forbindelse med overtakelsen. Alle møbler og gjenstander som er der i dag medfølger handelen. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper likevel ikke ønsker å tinglyse skjøtet, må det tas forbehold om dette i bud.

Tomtebeskrivelse

Punktfeste. Hovedsakelig flat naturtomt. Noe opparbeidet ved inngangspartiet. Til hytten disponerer man ca. 1 daa tomt omkring hytten.

Parkering

Stor felles parkeringsplass ved hovedveien. Denne holdes åpen hele året.

Strøm: Det er ført frem strøm til hyttefeltet og kostnadene med å få koplet seg til dette er ca. 13.000,- i følge selger.