Svolbergheia

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Svolbergheia

  • 4834 RISDAL
Prisantydning
690 000,-
Totalpris
690 000,-
Beregnet totalkostnad
690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger690 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Innlandshytte (selveier)
Primærrom
72m²
Bruksareal
72m²
Bruttoareal
81m²
Tomt
1 000m² (festet tomt)
Soverom
2
Byggeår
2006
Gårdsnummer
82
Bruksnummer
84
Festenummer
67

Eiendomsmegler MNEFFagansvarligPartner

Jan Terje Øygarden

+47 952 39 559

Bebyggelsesdetaljer

Hytta er oppført i reisverk av tre fundamentert på pilarer. Selger kjøpte hytta for ca. 1. år siden og har hatt fagfolk til å isolere og innrede hytta. Selve prosjekteringen av hytta og reisverket/vinduer/fundamentering er utført av tidligere eier.

Innhold

Vindfang, kjøkken, stue, 2 soverom og bod.

Standard

Hytta er delvis oppført fra 2006 til 2012, men er ikke helt ferdigstilt. Noe utvendig og mindre innvendige arbeider gjenstår. Hytta er i følge selger isolert med 10 cm isolasjon. Det er ikke innlagt vann eller strøm i hytta, men det er mulig å kjøre med bil til hyttedøra. Det har tidligere vært snakk om å legge opp elektrisk strøm til hyttefeltet, men dette er valgfritt om ny eier vil gjøre eller ikke.

Vei/vann/kloakk

Privat vei. Hytta er ikke tilkoblet vann og avløp. Det er felles vannpost i hyttefeltet som driftes av velforeningen.

Adkomst

Fra Arendal kjører man RV 42 mot Evje. Etter ca. 48 km. tar man til høyre mot Skjeggedal / Risdal. Etter 5,7 km. fra avkjørselen tar man til venstre mot Risdal/Førevann. Ta så 1. vei til høyre og følg veien opp mot hyttefeltet. Hold venstre på toppen av bakken. Fra bommen og til avkjørselen opp til hytta er det 2,9 km. Ta av hytteveien og kjør opp bakken. På toppen av bakken (over noen svaberg) holder man høyre og hytta ligger i enden av veien. Se etter "til salgs" skilt på hytteveggen.

Beliggenhet

Hytta har en fantastisk og usjenert beliggenhet på Svolbergheia i grenda Risdal i Froland. Fra hytta som ligger på ytterste rad, er det panoramautsikt mot Vågsdalsfjorden og dalføre nedenfor. Hytta har en usjenert beliggenhet og det er mulig å kjøre helt til hyttedøra.

I hytteområdet er det mange muligheter. Velforeningen arrangerer turer og aktiviteter. Det er gode turmuligheter i området og man kan gå opp på Himmelsyn eller følge turløyper innover i det flotte landskapet til bl.a. blant annet Befjell, som rager høyest i Froland med sine 658 moh. Det er også gode muligheter for plukking av bær eller sopp i området. Om vinteren kjører velforeningen opp løyper og det arrangeres flere konkurranser og sammenkomster i ferier og høytider.

Tomtebeskrivelse

Punktfeste, dette er en variant av en festetomt. Et punktfeste er registrert i matrikkelen med et festenummer. Betegnelsen innebærer at tomten (normalt en hyttetomt) har et leieforhold til en grunneiendom. Det som særtegner et punktfeste er at det ikke har eiendomsgrenser (eller rettighetsgrenser) i marken. Eiendommen er markert med et sentralpunkt, som skal ligge innenfor bebyggelsen på tomten. Eieren av punktfestet har normalt en egen (men den kan være begrenset) disposisjonsrett innenfor en sirkel med radius 30 meter fra sentralpunktet.

Bortfester er Trygve Usterud, festetiden er 80 år fra 1981. Årlig festeavgift er kr. 1839,- pr. år og reguleres hvert 10. år i tillegg betales kr. 1250,- for veiavgift og brøyting. Neste regulering er 2017. Festeavgiften indeksreguleres etter konsumprisindeksen.

Tomten er pent opparbeidet med biloppstillingsplass, terrasseområder og ellers naturtomt. Mulighet for noe plenareal.

Parkering

Parkering på egen tomt eller på oppmerkede p-plasser i området. Ved hytta er det opparbeidet en forholdsvis romslig biloppstillingsplass.

Brukstillatelse

Det er ikke utstedet ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Hytte er omsøkt til Froland kommune.

Eierskiftefors.

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Protector Forsikring ASA. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med egenerklæringen fra selger til forsikringsselskapet.

Vi tilbyr boligkjøperforsikring for kjøper i HELP Forsikring, se informasjon i prospektet.

Energimerking

Selger har ikke energimerket bygningen og interessenten må derfor legge til grunn at bygningen har energiattest G. Mer informasjon om energimerkeordningen finner du på: www.energimerking.no.

E-Paper

http://flash.webtop.no/epaper/6108

Forsikring

I Gjensidige får du 2 måneders gratis boligforsikring.

Oppvarming

Det er murt pipe i hytta og mulighet for å sette inn ved/peisovn.

Meglerprov. %

Ved gjennomført handel har eiendomsmegleren krav på kr. 37.500,- i provisjon inkl. mva. Tilretteleggingsgebyr kr. 9.800,- inkl mva. Oppgjørsgebyr kr. 3.750,- Meglers vederlag betales av selger.

Diverse

I forbindelse med overtakelsen vil ikke eiendommen bli ytterligere ryddet og hytta/anekset vil ikke bli ytterligere vasket eller rengjort.

Omkostninger

Dokumentavgift til staten 2,5 % av kjøpesummen.

Tinglysningsgebyr for skjøte kr 1.060,-

Tinglysnings- og attestgebyr pr. obligasjon kr 1.232,- Det tas forbehold om endringer av offentlige gebyrer/andre omkostninger. Ved salg til prisantydning blir den totale kostnad

kr. 709.542,- inkl. dokumentavgift og tinglysingsgebyrer.

Overtakelse

Ledig etter nærmere avtale.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse. Se reguleringsplan med bestemmelser i prospektet.

Servitutter

Eiendommen leveres fri for pengeheftelser. Andre tinglyste heftelser (servitutter):

16.10.81 Festekontrakt.