Trettsvevegen 89

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Trettsvevegen 89

  • 2839 Øvre snertingdal
Prisantydning
1 000 000,-
Totalpris
1 041 622,-
Ligningsverdi
141 957,-
Kommunale avgifter
7 886,- (De kommunale avgiftene er betalt frem til 30.04.2017 og er inkludert eiendomsskatt.)
Beregnet totalkostnad
1 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
27 750,- (Dokumentavgift)


41 622,- (Omkostninger totalt)


1 041 622,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Landbrukseiendom (selveier)
Primærrom
165m²
Bruksareal
226m²
Tomt
69 793m² (eiet tomt)
Soverom
2
Byggeår
1915
Gårdsnummer
252
Bruksnummer
21
Energimerking
G
Finn-kode
99308135
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFSalgslederPartner

Runi Bjerke

+47 995 52 626

Eiendomsmegler

Mette Aas Sivesind

+47 975 26 254
  • Nabolagsprofil

99%

bor i enebolig

87%

eier sin egen bolig

73%

har bolig på over 120 kvm

53%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

Dokumenter

Salgsoppgave Trettsvevegen 89

BRA/PROM

226 / 165 m²

Eierform

Selveier

Boligtype

Landbrukseiendom

Tomt

Areal: 69 793 kvm, Eierform: Eiet tomt

Beskrivelse

Rindal er et gårdsbruk på rett under 70 mål, hvorav ca. 50 er dyrket. Gården er ca. 100 år gammel, i hvert fall er hovedhuset fra rundt 1915. Dette er et svært rolig og usjenert sted.

På gården finnes i tillegg til hovedhuset en gammel låve og et nyere garasje/redskapshus.

Låven er rivningsklar.

Hovedhuset er romslig og inneholder alt et eldre gårdshus skal ha. Her er det kammers! I tillegg finner du stue i begge etasjene, samt et stort kjøkken, to soverom og et nyere bad.

Innhold

Våningshuset inneholder:

1.etg: Entre, bad, trapperom, kjøkken, kammers og stue.

2.etg. 2 soverom, stue og gang med trapperom.

2.etg. Hobbyrom og kaldlager.

I tillegg til våningshuset finnes driftsbygning og garasje/redskapshus.

Standard

Våningshuset går over 3 plan. 1.etasje består av gang, bad fra 2012, trapperom, kjøkken, kammers og stue.

Badet i boligen ble påbygd i 2012. Rommet har belegg på gulv med varmekabler og plater på veggene. Badet er innredet med dusjkabinett, servant med skap og wc. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin. Montert elektrisk avtrekksvifte på yttervegg.

Kjøkkenet er stort og romslig og ble oppgradert i 2012 med bl.a. ny innredning. Innredningen har malte profilerte fronter. Montert ventilator over komfyr. Luke i gulv for adkomst til kjeller. Vedovn montert på kjøkken.

Overflater:

Av innvendige overflater er flere rom oppgradert ca. 2010-2012 og fremstår i god stand. Noen rom er eldre og slitt og har behov for vedlikehold.

Gulv: Belegg og treverk.

Vegger og himling: Malte plater, mdf og trepanel.

Beliggenhet

Trettsvevegen 89, eller Rindal som gården heter ligger idyllisk til i kulturlandskapet høyt oppe i Snertingdal i Gjøvik kommune.

Gården ligger sørvestvendt i terrenget og er særdeles solrik. Det er ca. 30 minutter kjøring til Gjøvik og ca. 20 minutter til Dokka. Dagligvarer får du kjøp i Snertingdal sentrum, noen kilometer unna.

Tomt

Jordbruksareal 51 daa. Gårdens dyrkede mark ligger ved tunet og ligger syd-vestvendt. Ut i fra terrenget, bør det påregnes at nedre del av innmark er noe fuktig. Det meste av gården er gjerdet inn.

Gårdens innmark er i dag utleid. Leieavtalen løper frem til 2021.

Skogsareal 14 daa. Arealer av skog og utmark er lagt i hogstklasse 1. Av skogen på gården ble mye hogd høsten 2016.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 141 957 pr. 09.05.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 09.05.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Boligens areal

Primærrom: 165 kvm, Bruksareal: 226 kvm

1. etasje:

Bruttoareal: 92 m².

Primærrom: 83 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, bad, trapperom, kjøkken, kammers og stue.

2. etasje:

Bruttoareal: 84 m².

Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom, stue og gang med trapperom.

3. etasje:

Bruttoareal: 47 m².

Primærrom: 0 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Ingen.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det finnes ingen utleiedel i boligen.

Oppvarming

Boligen varmes opp med luft til luft varmepumpe, ved og strøm.

Det opplyses å være 2 vedovner på hovedplanet og i 2.etasje. 3.etasje har en vedovn.

Varmekabler i gulv på bad.

Løpende kostnader

Strøm

Kommunale avgifter

Forsikring

Vedlikehold

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger under kommuneplanens arealdel med navn 2014-2026, Øvre Snertingdal med formål LNFR område vedtatt 27.03.2014. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.