Brones 3 E

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Brones 3 E

  • 4818 Færvik
Prisantydning
3 750 000,-
Totalpris
3 843 722,-
Ligningsverdi
544 580,-
Fellesutgifter
1 500,- (Månedlige felleskostnader dekker drift av fellesarealene / sameiet. I tillegg betales det ca kr. 1400,- pr. mnd til vann/avløp(avregnes i.h.t forbruk), tv/internett, andel varme, renovasjon og andel forsikring.)
Kommunale avgifter
8 263,- (Herav eiendomsskatt på kr. 5.645,-)
Beregnet totalkostnad
3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
88 750,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
3 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


93 722,- (Omkostninger totalt)


3 843 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
77m²
Bruksareal
80m²
Bruttoareal
92m²
Tomt
3 895m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
2013
Gårdsnummer
213
Bruksnummer
202
Seksjonsnummer
2
Energimerking
B
Finn-kode
123508208
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Thomas Noddeland

+47 907 10 247
  • Nabolagsprofil

39%

er gift

36%

er barnefamilier

29%

har høyskoleutdanning

32%

har inntekt over 400.000

Dokumenter

Salgsoppgave Brones 3 E

BRA/PROM

80 / 77 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Leiligheten har parkeringsplass i lukket parkeringskjeller. Parkeringsanlegget har låsbar port med en radiosender/portåpner. Det er forbindelse mellom leiligheten og garasjeanlegg via heiser og byggets hovedtrapper

Velkommen til Brones 3 E

Ønsker du en leilighet med idyllisk utsikt mot Tromøysund? Parkering i garasjeanlegg og heis? Meget gode solforhold? God planløsning? Da kan akkurat denne leiligheten kanskje være den rette for akkurat deg!

Fra innkjørselen til byggefeltet Broneset og frem til garasjeanlegget er det asfaltert adkomstvei. Her blir det brøytet på vinterstid, så man kan bruke den automatiske portåpneren og kjøre rett inn året rundt. I tilknytning til garasjeplassen har man også en sportsbod som er godt egnet for oppbevaring av bildekk, sykler, etc. Sameiet har gått sammen og opparbeidet flotte fellesarealer med belegningstein, blomsterkasser, blomsterbed og diverse beplantning. I tillegg har man lekeplass og balløkke bak ved boligblokkens gjesteinngang. Her har man også callinganlegg som er koblet opp til alle leilighetene.

For å komme fra garasjeanlegget og til leiligheten, kan man velge mellom å ta heisen eller trappene. Videre er det en svalgang fra trappegangen og bort til leilighetens inngangspart. Videre inn i leiligheten, møter man en gang som er sentrummet mellom ett av leilighetens soverom, badet, teknisk bod. Videre kommer man til en lys og romslig stue, hvor man ser Tromøysund fra alle vinduer. I tilknytning til stuen ligger kjøkkenet med innredning fra HTH og integrerte hvitevarer. Ut fra stuen, ligger det terrassen, hvor utsikten strekker seg langt inn mot Arendal sentrum. Vegg i vegg med stuen ligger hovedsoverommet, hvor man kan våkne opp til utsikten utover Tromøysund.

Kort oppsummert om leiligheten:

- Idyllisk utsikt mot Tromøysund

- Terrasse med meget gode solforhold

- Parkering i garasjeanlegg og heis

- God planløsning

Innhold

Entré, stue, bad, kjøkken, 2 soverom og teknisk bod.

Standard

Boligen har gjennomgående god standard og fremstår som godt vedlikeholdt. På gulv er det gjennomgående parkett, unntatt bad/vaskerom hvor det er fliser. På vegger og i himling er det gips som er sparklet og malt. Kjøkken fra HTH med integrert kjøleskap, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Bad med fliser på gulv, vegger. Vegghengt toalett, dusjhjørne med glassvegger, badromsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Spottbelysning i tak.

Sportstbod i tilknytning til garasjeplass.

Beliggenhet

Selveierleilighet på idylliske Tromøya i Arendal, like over broa. Noen av landsdelens mest naturskjønne turområder, Hove og Spornes, er kun en hyggelig sykkeltur unna. Grei og sikker skolevei, butikksenter i gangavstand og barnehage i nærheten er stikkord som passer ypperlig for feltet.

Tomt

Sameiet har opparbeidet fellesarealer med beleggningstein, blomsterkasser, blomsterbed og diverse beplatning. Felles garasjeanlegg er asfaltert.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 544 580 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 742 655 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 80 m².

Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad, entré, kjøkken og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie av leiligheten skal godkjennes skriftelig av sameiets styre. Styret kan dog ikke nekte utleie uten sakelig grunn.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme på bad, gang, stue og kjøkken. Leilighetene har også balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner plassert i innvendig bod.

Adkomst

Følg Kystveien 410 fra Arendal mot Tromøy. Ta til høyre i rundkjøringen inn på 409 Tromøyveien mot Tromøya. Kjør over Tromøybroa og ta første til høyre i rundkjøringen inn mot Tybakken. Ta deretter første avkjørsel til høyre. Bygget befinner seg da på toppen av bakken.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boplikt

Det er ingen boplikt på eiendommen.

Sameie

Eierseksjonssameie er eiendomsform hvor du som seksjonseier har en sameieandel med enerett til en eierseksjon, mens resten er i sameie mellom eierne. Hver selveierenhet kalles en eierseksjon, resten kalles fellesareal. Andre navn på eierseksjoner benyttes også, for eksempel selveierleiligheter og eiendomsleiligheter. Det er eierseksjonsloven som regulerer forholdene i et eierseksjonssameie. Hver seksjon har et eget grunnboksblad. I dette sameiet er det totalt 43 eierseksjonsleiligheter. Denne leilighetens sameiebrøk er 80/3480. Vedtekter for sameiet, ordensregler og regnskap finner du i prospektet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger.

Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at Meglerhuset Arendal sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.