Brones 5 G

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Brones 5 G

  • 4818 Færvik
Prisantydning
2 490 000,-
Totalpris
2 554 937,-
Ligningsverdi
469 930,-
Fellesutgifter
1 500,- (Månedlige felleskostnader dekker drift av fellesarealene / sameiet. I tillegg betales det ca kr. 1400,- pr. mnd til vann/avløp(avregnes i.h.t forbruk), tv/internett, andel varme, renovasjon og andel forsikring.)
Kommunale avgifter
7 794,- (Herav eiendomsskatt på kr. 4.668,-.)
Beregnet totalkostnad
2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
3 715,- (Eierskiftegebyr - KJØPER)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
60 000,- (Dokumentavgift)


64 937,- (Omkostninger totalt)


2 554 937,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
61m²
Bruksareal
65m²
Bruttoareal
73m²
Tomt
3 895m² (fellestomt)
Soverom
2
Byggeår
2013
Gårdsnummer
213
Bruksnummer
202
Seksjonsnummer
18
Energimerking
C
Finn-kode
84307249
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Thomas Noddeland

+47 907 10 247
  • Nabolagsprofil

39%

er gift

36%

er barnefamilier

28%

har høyskoleutdanning

41%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Salgsoppgave Brones 5 G

Adresse

Brones 5 G

4818 Færvik

Matrikkel

Gnr.213 Bnr.202 Snr.18 i Arendal kommune

Selger

Joakim Gundersen

Oppdragsnummer

40-16-0230

Prisantydning

Kr. 2 490 000,-

Verditakst

Kr.

Lånetakst

Kr.

Kommunale avgifter

Kr. 7 794 pr. år

Herav eiendomsskatt på kr. 4.668,-.

Eventuelle andre relevante forpliktelser i Sameiet

Eventuelle andre relevante forpliktelser i Sameiet

Info om sameie

Sameiets navn:Broneset

Org.nr.:

Adresse:Broneset D - Seksjon 38

Styreformann:

Tlf.nr:

Kopi av vedtekter, husordensregler, innkalling og referat fra årsmøte og regnskap utleveres hos megler.

Velkommen til Brones 5 G

Brones 5 G er en leilighet som har mye å by på! Solrik balkong med nydelig utsikt mot Tromøysund, parkering i garasjeanlegg, flotte og idylliske omgivelser i nærområdet, nyere og god standard og barnevennlig beliggenhet er noen av forholdene ved leiligheten som kan nevnes!

Fra innkjørselen til byggefeltet Broneset og frem til garasjeanlegget er det asfaltert adkomstvei. Her blir det brøytet på vinterstid, så man kan bruke den automatiske portåpneren og kjøre rett inn året rundt. I tilknytning til garasjeplassen har man også en sportsbod som er godt egnet for oppbevaring av bildekk, sykler, etc. Sameiet har gått sammen og opparbeidet flotte fellesarealer med belegningstein, blomsterkasser, blomsterbed og diverse beplantning. I tillegg har man lekeplass og balløkke bak ved boligblokkens gjesteinngang. Her har man også callinganlegg som er koblet opp til alle leilighetene.

For å komme til leiligheten tar man enten trappen eller heisen opp til 3 etasje fra garasjeanlegget. Deretter går man videre inn i en felles svalgang hvor det åpner seg opp mellom byggene. Når man kommer inn i leiligheten, får man fort følelsen av at det er en gjennomført stil og standard. I gangen som er sentrum i leiligheten, er det pene fliser på gulv og spotlights i tak som gir en behagelig belysning. Leiligheten er ellers hovedsakelig utført med en en-stav eikeparket i alle rom, unntatt bad/vaskerom hvor det er fliser på gulv. I stuen / kjøkkenet er det også spotbelysning langs vindusrekkene som gir et ekslusivt preg. Fra stuen kan gå videre ut på en solrik balkong, hvor utsikten er idyllisk. Her kan man sitte og nyte utsikten mot Tromøysund i solen fra tidlig om dagen til langt på kveld sommerstid. Det er vannboren varme i leiligheten.

Kort oppsummert om leiligheten:

- God standard med en-stavs parkett, spottbelysning m.v

- Idyllisk utsikt mot Tromøysund

- Solrikt

- Garasjeanlegg

- Heis til alle etasjer

- Vannbåren varme

Tomt

Fellestomt 3895 m². Sameiet har opparbeidet fellesarealer med beleggningstein, blomsterkasser, blomsterbed og diverse beplatning. Felles garasjeanlegg er asfaltert.

Arealer (Bruksareal/Primærrom)

Bruttoareal (BTA) : 73 m²

Bruksareal (BRA) : 65 m²

Areal pr. etasje : m²

Primærrom (P-ROM) :61 m²

P-rom fordeling :

Arealbeskrivelsene er i henhold til NS 3940 og er hentet fra vedlagte verdi- og lånetakst/ boligsalgsrapport/ tilstandsrapport.

Byggemåte

Etasjeskiller i betong. Yttervegger av isolerte bindingsverksvegger hvor hoveddelen er kledd med trekledning og betongplater.

Parkering

Leiligheten har parkeringsplass i lukket parkeringskjeller. Parkeringsanlegget har låsbar port med en radiosender/portåpner. Det er forbindelse mellom boligene og garasjeanlegg via heiser og byggets hovedtrapper

Soverom

Antall soverom : 2

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og /eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Standard

Leiligheten har gjennomgående nyere og god standard. På gulv er det hovedsakelig en-stavsparkett, unntatt gang og bad/vaskerom som har fliser. På vegger og i himling er det gips som er sparklet og malt. Kjøkken med integrert komfyr, mikroovn og induksjonstopp. Bad/vaskerom med fliser på gulv og vegger. Vegghengt wc, spottbelysning, innfallbart dusjhjørne, badromsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Se forøvrig våtromsrapport for mer informasjon.

Leiligheten disponerer i tillegg en sportsbod i tilknytning til parkeringsplass i garasje anlegg. Boden er godt egnet til oppbevaring av bildekk, sykler m.v.

Energimerke

Energimerke datert dd.mm.yy

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C, se lenger bak i prospektet.

Radonmåling

Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Vei/vann/avløp

Eiendommen ligger ved offentlig vei og er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett.

Heftelser/servitutter

Utleie

Utleie av leiligheten må godkjennes av sameiet styre.

Faste løpende kostnader

Strømforbruk for 200.. var …kWh.

Årlig forsikringspremie er kr. ….,-

For snøbrøyting/vedlikehold av vei betales kr. …. pr. år.

Ligningsverdi

Kr. 469 930,-

Egenerklæring

Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis.

Boligkjøperforsikring

Kjøper får tilbud om å tegne boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Les mer om boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring. Boligkjøperforsikring kan kun tegnes av privatpersoner som kjøper bolig til eget formål, og gjelder ikke for foretak, næringsbygg eller bolig til utleie.

Våtromsrapport

Våtromsrapport ved sertifisert takstmann Espen Martinsen vedlagt dette prospekt. Dersom du har spørsmål om rapporten, kan Espen Martinsen kontaktes på tlf. 97 59 14 11.

Avtalt meglervederlag

2,2 % provisjon inkl. mva. av salgssummen, minimum kr. 45.000,- inkl. mva. Salgsforberedelser: Kr. 8.300,-. Markedsføringspakke kr. 9.350,-. Oppgjørsgebyr kr. 3.775,-. Det gis rabatt med kr. 5.000,- inkl. mva for stamkunder. Meglerfirmaet har ikke krav på provisjon dersom handel ikke er kommet i stand innen oppdragstidens utløp. Dersom eiendommen ikke skulle bli solgt i oppdragstiden, betales det for salgsforberedelser, markedsføringspakke og alle avtalte utlegg.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Finansiering

Dersom det er ønskelig kan vårt firma være behjelpelig med å fremskaffe finansieringstilbud fra samarbeidende bankforbindelse.

Budgivning

Alle bud på eiendommen skal være skriftlige, og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller elektronisk via 'Budknapp' på våre nettsider. Husk at du må ha kodebrikke for Bank-ID tilgjengelig dersom du vil benytte denne. Du kan også benytte budskjemaet i salgsoppgaven for å legge inn ditt første bud. Senere bud kan leveres per e-post eller SMS til ansvarlig megler. Dersom Bank-ID ikke benyttes, må budgiver fremlegge legitimasjon. Megler vil så snart som mulig gi budgiver skriftlig bekreftelse på at budet er mottatt. Budet anses ikke som mottatt før slik bekreftelse fra megler foreligger.

Oppdragsgiver skal ikke motta bud direkte fra interessenter. Megler har fullmakt fra oppdragsgiver til å avvise bud som ikke er gjeldende i minst 2 timer mellom kl. 09.00 og 16.00 på hverdager, samt bud som er fremsatt før skriftlig salgsoppgave foreligger. Budforhøyelser skal ha en akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud. Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Alle som har gitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. Selger og kjøper får utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. For øvrig vises til "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er vedlagt salgsoppgaven.

Produksjonsdato

Produksjonsdato

Opplysninger i Salgsoppgaven er godkjent av selger.