Flafjellet 14E

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Flafjellet 14E

  • 1454 Fagerstrand
Prisantydning
1 850 000,-
Fellesgjeld
706 070,-
Totalpris
2 563 952,-
Ligningsverdi
739 974,-
Fellesutgifter
6 820,- (Kommunale avgifter, betjening av andel fellesgjeld (renter og avdrag), felles byggforsikring, snømåking, vask av fellesarealer, kabel-tv/internett fra GET og drift forretningførsel.)
Beregnet totalkostnad
1 850 000,- (Prisantydning)
706 070,- (Andel av fellesgjeld)


2 556 070,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


7 882,- (Omkostninger totalt)


2 563 952,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
50m²
Bruksareal
50m²
Bruttoareal
55m²
Tomt
5 331m² (fellestomt)
Etasje
2.
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2005
Gårdsnummer
25
Bruksnummer
512
Energimerking
D
Finn-kode
143078353
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Frederik Lund Vang

+47 47 46 70 00

Eiendomsmegler MNEF

Lars Johnsen

+47 93 24 13 81

Dokumenter

Salgsoppgave Flafjellet 14E

Innhold

Flafjellet 14E er en lys og arealeffektiv andelsleilighet med fjordutsikt og gode solforhold beliggende på Fagerstrand i Nesodden kommune.

Leiligheten er beliggende i et meget rolig og barnevennlig område med kort vei til det meste. Boligen har en meget praktisk planløsning,, og med en god standard hvor man kan flytte rett inn. Det er gode parkerings og oppbevaringsmuligheter med medfølgende parkeringsplass og utvendig bod.

- Lys og gjennomgående leilighet.

- God standard. Flytt rett inn.

- Gode lys- og solforhold med fjordutsikt fra egen balkong på ca. 10 kvm.

- Fliser og gulvvarme i entré.

- Pent bad/vaskerom.

- Lekkert kjøkken med praktisk øy. Nytt 2015.

- Godt med garderobeskap på romslig soverom.

- Medfølgende parkeringsplass med opplegg til el-billader og oppbevaring i utebod.

- Ingen dokumentavgift ved kjøp.

Standard

Entré

Leiligheten har felles adkomst via trappeoppgang opp til blokkens 2. etasje. Entréen gir et godt førsteinntrykk med lekre skiferfliser på gulv, lyse overflater og spotskinne. Entreen har integrert skyvedørsgarderobe til garderobe, samt plass til ytterklær. Entréen har elektrisk gulvvarme.

Kjøkken

Åpen stue/kjøkken løsning med direkte utgang til balkong på ca. 10 kvm med følgende gode lys- og solforhold.

Kjøkken med grå, profilert innredning fra IKEA med noe vitrine og har åpen løsning mot stuen. Fliser over benk, laminat benkeplater, nedfelt kompositt oppvaskkum, samt plass til kjøleskap, komfyr og opplegg for oppvaskmaskin.

Praktisk kjøkkenøy med spiseplass skiller kjøkken fra stue og ekstra på god skap- og benkeplass.

Stue

Stuen er lys og romslig og har god plass til sofagruppe, møblement og TV. Det er laminat på gulv, lysmalte vegger og malte glatte flate, samt downlights i tak. Store vindusoverflater sørger for godt med lysinnslipp i boligen. Stuen er malt i tidsriktige farger og her har du muligheten til å sette ditt eget preg på leiligheten!

Bad

Boligen har et delikat bad/vaskerom ved entré. Rommet er lyst og romslig med fliser på vegg og gulv, samt er utstyrt med hvit glatt servantinnredning, gulvstående toalett og åpent dusjhjørne med buede glassdører. Rommet fungerer godt som kombinasjon vaskerom/bad og er praktisk innredet med benkeplate og overskap over vaskemaskin/tørketrommel. Badet er fra byggeår og det er også gulvvarme i rommet.

Soverom og garderobe

Leiligheten har et romslig og godt soverom med god plass til oppbevaring i garderobeskap, samt en meget praktisk skapinnredning ved sengeplass som er satt opp av eier i 2018. Her er det praktiske nattbord, god oppbevaringsplass, ledbelysning og egne stikkontakter med USB-uttak på begge sider av sengen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, populært og naturskjønt boligområde på Fagerstrand i Nesodden kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter.

Det er gangavstand til Fagerstrand Badeplass som er Nesoddens best opparbeidet badestrand. Her er det 300 meter lang strandlinje med bakenforliggende svaberg, samt stupebrett, flytebrygge, kiosk og toaletter.

Stedet byr ellers på varierte naturopplevelser i form av båtliv og fiske, så vel som turer langs flotte strandområder, idylliske kyststier og i Nesoddmarka. Sistnevnte byr på gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Galleri Vanntårnet med varierte kunstutstillinger anbefales.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar og Kiwi. På Tangen er det et nyere kommunesenter med bibliotek, fritidsklubb og helsestasjon, samt Tangen Nærsenter med stor Meny-butikk, vinmonopol og diverse butikker. Vinterbro, Ski og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Solbakken og ligger ca. 400 meter fra boligen. Fra Nesoddtangen brygge, tar båten deg til Lysaker på ca. 9 min og til Aker brygge på ca. 23 minutter. Ved å benytte bil tar det ca. 17 min til Tangen Senter, 17 min til Vinterbro, 17 min til Drøbak, 35 min til Oslo S og 59 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Myklerud barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Bakkeløkka ungdomsskole. Nesodden videregående skole ligger på Berger/Hellvik, samt at Frogn Videregående skole ligger på Måna. Kommunen har et godt utvalg barnehager, både private og kommunale, hvor Fager Skog FUS barnehage ligger ca 200 meter fra boligen, og Fagerstrand barnehage ligger ved Bakkeløkka.

Tomt

Areal: 5 331 kvm, Eierform: Fellestomt

Borettslagets tomt på ca. 5331,1 kvm. er flott opparbeidet med plen, diverse beplantning og asfalterte internveier. Det er godt med biloppstillingsplasser i front av leiligheten i tillegg til at det medfølger en plass til boligen. Enkel adkomst til et flott inngangsparti via trapp fra bakkeplan. Godt med oppbevaringsplass i medfølgende bod.

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass til leiligheten som er beliggende på felles parkeringsplass. Her er det mulighet for å etablere ladestasjon for el-bil da det er lagt strøm frem til bod beliggende ved siden av parkeringsplassen.

Øvrige gjesteplasser på borettslagets eiendom. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Fager Skog FUS barnehage - Alder: 0-6 - Ca. antall barn: 68 - Tajbråtveien 15 - 66962555 (Privat)

Fagerstrand barnehage - Alder: 1-6 - Ca. antall barn: 94 - Skogåsveien 75 v/ Bakkeløkka - 66966021 (Kommunal)

Lilleengen naturbarnehage - Alder: 0-6 - Ca. antall barn: 18 - Myklerudbanen - 95457295 (Privat)

Åpen barnehage Fagerstrand - Alder: 1-6 - Ca. antall barn: 20 - FIF-Huset Myklerudbanen - 66916650

Alt i henhold til Nesodden Kommunes nettside.

Felleskostnader

6 820 pr. mnd. Kommunale avgifter, betjening av andel fellesgjeld (renter og avdrag), felles byggforsikring, snømåking, vask av fellesarealer, kabel-tv/internett fra GET og drift forretningførsel.

Forkjøpsrett

Borettslagets andelseiere har forkjøpsrett.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett til boligen. Boligen lyses ut på forkjøpsrett i regi av borettslaget/boligbyggelaget etter at selger har akseptert bud på andelen, og fristen for avklaring er ca. 20 dager. Konferer eventuelt med megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret i Borettslagenes sikringsordning AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av skadeforsikringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 11494830, Den Norske Stats Husbank

Annuitetslån, 2 terminer per år.

Rentesats per 15.03.2019: 2.07% pa.

Antall terminer til innfrielse: 35

Saldo per 15.03.2019: 24 774 110

Andel av saldo: 689 039

( siste termin 30.06.2036 )

Fast rente 5 år - utløper 01.09.2023

Lånenummer: 12131069365, DNB BANK ASA

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 15.03.2019: 2.8% pa.

Antall terminer til innfrielse: 65

Saldo per 15.03.2019: 600 984

Andel av saldo: 17 032

Første termin/første avdrag: 30.12.2015 ( siste termin 30.03.2035 )

Andel fellesgjeld

706 070

Andel formue

18 475

Forsikring

IF Skadeforsikring NUF

Polisenummer: SP587412

Vedtekter / husordensregler

Megler har kopi av selskapets husordensregler og vedtekter. Dette kan interessenter få oversendt.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde hund og katt. Tillatelsen gis av styret etter skriftlig søknad under forutsetning av at andelseiere underskriver erklæring om regler for dyreholdet.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2005

Antall soverom

1

Byggeår

2005

Byggemåte

Bolighus oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i trekonstruksjoner. Yttervegger er bindingsverksvegger utvendig kledd med liggende

trekledning. Flat takkonstruksjon. Yttertaktekking er papp/ membran. Vinduer er i 2- lags glass. Oppvarming er elektrisitet. Gulvvarme i bad og entré.

Naturlig/ mekanisk ventilasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 22.11.2005.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i entré og på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 739 974 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 663 906 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Nesset svinger man inn til høyre på FV156/Nesoddveien og ta deretter til venstre inn på Fagerstrandveien. Følg veien helt til SPAR Fagerstrand og ta deretter til venstre inn på Lillerudveien. Kjør så videre inn på Tajbråtveien og deretter første til høyre. Ta så første til venstre og følg veien helt til 2. innkjøring. Boligen er beliggende i blokken rett frem i 2. etasje.

På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sydvendt & Partners.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse. Plannavn: Fagerstrand Skog nord.

I området skal det oppføres boliger i kjede, rekke eller terrasse m/tilhørende garasjer. Tillatt bebygd areal er 20 %. Garasje/carport/uthus inntil 25 m2 pr. bolig inngår ikke i tillatt bebygd areal, evt. Overskytende areal skal regnes med. Største tillatte høyde på bolighusene, regnet over ferdig planert terreng er (se 3.1.2): Møne 9,0m. Gesims 8,0m.

Det pågår arbeid med revidering av kommuneplan.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

2006/552032-1/200 Erklæring/avtale 10.11.2006 Rettighetshaver:FOLLO NETT AS Org.nr: 982560713

Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av frittstående nettstasjon.

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Vei/vann/avløp

Privat asfaltert adkomstvei.

Kommunalt vann og avløp. Private stikkledninger.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen: Hvitevarer på kjøkken og bad, lampe over kjøkkenøy, samt Sonos-anlegg/høyttalere. Elbil-ladestasjon medfølger ikke, men det blir etablert et ladepunkt/stikkontakt.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: flv@sydvendtpartners.no eller SMS: 47 46 70 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastprovisjon kr. 35.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.950,-, tilrettelegging. kr. 12.900,-, internettannonsering kr. 16.900,- For visninger er det avtalt kr. 1.875,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.