• Bjørnsveen Panorama (Rekkehus)

  • 2819 Gjøvik
Prisantydning
3 700 000 til 5 500 000,-
Fellesgjeld
2 000 000,-
Totalpris
4 000 000,-
Fellesutgifter
9 799 til 11 020,-
Beregnet totalkostnad
2 000 000,- (NB: prisen er fast)
2 000 000,- (Andel av fellesgjeld)


4 000 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger4 000 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
83 til 137m²
Bruksareal
86m²
Soverom
2
Byggeår
2018
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
75
Finn-kode
89159753
Sist endret

Prisliste

Bolig Soverom P-rom Totalpris Status
2 2 105m² - Solgt
3 2 83m² - Solgt
4 2 105m² - Solgt
6 2 105m² - Solgt
9 2 83m² - Solgt
11 2 83m² - Solgt
13 2 83m² - Solgt
14 2 137m² - Solgt
15 2 83m² - Solgt
16 2 137m² - Solgt
  • Visninger

  • Kontakt megler for visning

EiendomsmeglerPartner

Silje Furuseth Aandalen

+47 993 08 546

Eiendomsmegler MNEFKvalitetsansvarlig

Silje Amlien Enger

+47 95 00 99 40
  • Nabolagsprofil

91%

bor i enebolig

83%

eier sin egen bolig

65%

har bolig på over 120 kvm

49%

har inntekt over 300.000

Dokumenter

Bildemappe Bjørnsveen 1
Salgsoppgave Bjørnsveen Panorama BT1

Oppvarming

Rekkehusleilighetene har vannbåren gulvvarme i alle rom, unntatt innvendig bod.

Fordeler/varmeveksler er plassert i teknisk rom i garasjeanlegg og derfra til tekniske skap i hver leilighet.

Tekniske skap knyttet til forbruksvann og oppvarming er plassert i baderomsvegg, med inspeksjonsmulighet fra bod.

Det er forsikringsgodkjent rør-i-rør system med lekkasjeskap på bod med stoppekran.

Fjernvarme avregnes etter målt forbruk, og er ikke inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Beskrivelse

Bjørnsveen Panorama 1 borettslag består av to rekkehusbygninger, garasjeanlegg og utomhusarealer med blant annet lekeplass.

Rekkehusene på Bjørnsveen Panorama ligger på en høyde med flott mjøsutsikt. Borettslaget består av 16 rekkehusleiligheter, hvorav 8 i første etasje og 8 i andre etasje.

Innhold

Flotte rekkehusleiligheter som inneholder gang, bad/wc, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning og innvendig bod.

Boligene har fin planløsning og god standard, med trappefri adkomst, utsikt mot Mjøsa og stor veranda.

Boligene ligger i 1. etasje.

Standard

Teknisk forskrift TEK 10 er lagt til grunn, og kjøper har derfor en stor trygghet for meget gode byggtekniske løsninger. Dette gjelder både den enkelte leilighet, og hele prosjektet i sin helhet.

Takhøyder og himlinger

Boligene har generell takhøyde på 2,5- 2,6 m. I områder med ventilasjonskanaler etc. vil takhøyden bli noe mindre, ned til ca. 2,3- 2,4 m. Innvendige himlinger består av nedforet gipshimling, som er sparklet og malt. Det er taklister mellom vegg og tak/ himling.

Terrasser og balkonger

Terrasser i første etasje har betongheller 30 x 30 cm og rekkverk i betong-/ glass mot øst (Mjøsa).

Vinduer og dører

Alle vinduer og balkongdører er levert med isolerglass og trevinduer med utvendig alu-kledning. Hvite utforinger. Balkongdører er slagdører. Smyg ved vinduer og verandadør er gipst. Innerdører med karmlister (gerikt) i glatt utførelse, ferdigmalt hvit. Synlig innfesting av listverk. Ytterdør som standard ytterdør (kompaktdør).

Det er åpningsbare og faste vinduer. Noen vinduer må påregnes å vaskes fra utsiden. Vinduer i trappetrommet har selvrensende glass.

Innvendige vegger

Innvendige lettvegger i stål og trekonstruksjoner, kledd med sparklet og malt gips. Innervegger er isolert for bedre romakustikk.

Yttervegger med utfyllende fullisolert bindingsverk av treverk/ stål.

Gulv

Gulv har Soar 3- stavs eikeparkett med lys hvitpigmentert, matt lakkert overflate. Gulvlister i treverk og stil som matcher gulvet. I gangen er det lagt Celenio. Det må påregnes overgangslister.

Bad

Baderommene er flislagt, med 30 x 60 cm flis på vegger i farge hvit blank. Gulv med 30 x 30 cm flis, farge grå matt. Dusjnisje 10 x 10 cm flis, farge grå matt.

Garderober

Det medfølger ikke garderobeskap, men det er god plass til å sette inn skap/ skyvedørsgarderobe.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning fra HTH. Innredningen er av typen Sense, klassisk moderne - profilerte fronter - lakkert i "bomullshvit".

Disse modellene er produsert med et solid MDF materiale som kjerne, og med en slitesterk og miljøvennlig lakk.

Det leveres håndtak i børstet stål, og det leveres slitesterk og vedlikeholdsfri benkeplate i laminat.

Siemens leverer hvitevarepakke hvor stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Kjøleskap er frittstående.

Ventilasjon

Det er balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning i hver leilighet.

Dette aggregatet plasseres i leilighetens innvendige bod.

Avtrekk av luft skjer på badet og i kjøkken/stue område. Kullfiltervifte leveres til kjøkkenavtrekk. I øvrige rom blåses det inn frisk luft via ventil i tak eller høyt på vegg.

Inntak av frisk luft og avkast skjer på yttervegg. Mellom aggregat og alle ventiler/rom er det ventilasjonskanaler. Disse er bygget inn i vegger, dekker og over nedforede himlinger. I noen rom er kanalene kledd inn i synlige kasser. Inne i innvendig bod er ventilasjonskanalene synlige.

Elektriske anlegget

Installasjonens omfang og kvalitet er levert iht. krav i NEK 400-2014.

Forskriften definerer antall punkter og type punkter i forhold til arealer og utforming av rommene.

Det er taklamper i alle rom unntatt stue og kjøkken.

Måler og el-inntak er plassert i utvendig skap. Inne i hver leiligheten er sikringsskap med nødvendige kurser, herunder jordfeilbrytere og automatsikringer.

Det er forberedt for montering av el-bil lading (vedlikeholdslading).

Kabel TV - Bredbånd

Det er fiberlinjer inn i alle leiligheter, og kabel-TV og bredbånd med standard pakke fra Canal Digital, hastighet på 10 Mbps.1 stk punkt/uttak i stue.

Beliggenhet

Bjørnsveen Panorama 1 Borettslag ligger på gamle Bjørnsveen gård. Bjørnsveen Panorama er et unikt boligprosjekt i nordre bydel, med et stort utvalg av flotte leiligheter.

Her er det kort avstand til barne- og ungdomsskoler, og Gjøvik sentrum med butikker, kjøpesenter og offentlige etater ligger et par kilometer unna. Ønsker du å kjøre kollektivt er det gode muligheter for dette, med bybuss med hyppige avganger og busstopp like ved.

Det er uendelige med tur- og skiløyper i nærmiljøet, med blant annet Eiktunet og Øverby som naturlige turmål. I Bråstadvika, et par kilometer unna finnes en flott badestrand og mulighet til å leie båtplass.

Bor du på Bjørnsveen er det kort vei til både det urbane og det mer landlige som Gjøvik har å tilby.

Estimerte felleskostnader

Fra 9 799 pr. mnd..

Kjøpesum er fordelt med 50% innskudd og 50% fellesgjeld. Borettslaget tok opp lån i Nordea i desember 2018 på kr 19 000 000 med nedbetalingstid på 40 år, rente 2,44% fra 01.01.19.

Fellesutgifter omfatter i tillegg til avdrag og renter på andel av felles banklån; kommunale avgifter inkl. eiendomsskatt, forsikring av bygningsmassen, løpende utvendig vedlikehold, forretningsfører, revisjon, styrehonorar inkl. arbeidsgiver avgift, bomiljøtiltak, kabel-TV abonnement med bredbåndstilknytning, m.m. Kontakt selger for komplett budsjett og detaljer. Det påpekes at kostnader i forbindelse med boligens strøm og fjernvarme ikke er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Utbygger tar forbehold om økning i fellesutgiftene og i kommunale avgifter i byggeperioden som følge av generelle prisøkninger hos de som leverer tjenestene/produktene som nevnt over. De månedlige felleskostnadene er justert pr. 01.10.2016 og det må påregnes generelle prisøkninger frem til overtagelse.

Omkostninger ved kjøp er ikke medregnet i tabellen med priser. Spesifiserte omkostninger beskrives under punkt - omkostninger - i dette dokumentet.

Ansvar for felleskostnader i borettslag

Andelseierne er ansvarlig for å dekke borettslagets kostnader. Dette gjøres ved betaling av månedlige felleskostnader. Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, vil et slikt tap bli dekket gjennom en Forsikringsordning som borettslaget er en del av, Boligbyggelagenes sikringsfond.

Ferdigattest

Ferdigattest eller midlertidig innflyttingstillatelse vil bli utstedt før overtagelse av boligen.

Ligningsverdi

Ligningsverdi fastsettes i henhold til gjeldende regler. Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Adgang til utleie

Dette er regulert i borettslagets vedtekter.

Boligens areal

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 86 kvm

Rekkehus

Leilighetstype 1

Bruksareal: 86 m²

Primærrom: 83 m² Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, bad/wc, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning.

Areal i salgsoppgave er oppgitt som bruksareal (BRA) og P-rom. BRA er innvendig målt ved leilighetens omsluttende vegger og inkluderer innvendig bod, innvendige vegger og kanaler/gjennomføringer. Bruksarealet er delt i P-rom og S-rom - primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom). P-rommene er den innredde delen av boligen, oppholdsrom som stue, kjøkken, bad og soverom. S-rom er uinnredede rom som kott og boder. I tillegg til BRA og P-rom kommer arealer på terrasser, i parkeringskjeller og i utvendig bod. Det tas forbehold om at balkongareal i enkelte tilfeller kan være inkludert i BRA. Arealer på plantegninger er beregnet av arkitekt.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er ferdig regulert iht. reguleringsplan som er godkjent 29/9-2016.

Området er regulert til bolig- og blokkbebyggelse. Hensikten med planen er å legge til rette for utbygging av konsentrert småhusbebyggelse av typen tett-lav, og blokkbebyggelse.

Den enkelte kjøper oppfordres til å sette seg inn i gjeldende reguleringsplan for området. Kopi av gjeldende reguleringsplan kan lastes ned fra prosjektets hjemmeside www.bjornsveen.no, eller den kan fås på forespørsel hos megler.

Vei/Vann/Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter tegnes bygningsforsikring gjennom borettslaget. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Betalingsbetingelser

Innskudd inkludert omkostninger forfaller til betaling ved overtagelse. Beløpet innbetales til meglers klientkonto før overtagelse.

Avhendingslova

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Se prisliste for månedlige utgifter og kostnader pr. leilighet.

Finansieringsbevis

Utbygger ønsker at hver kjøper stiller sikkerhet for sine forpliktelser i form av finansieringsbevis, penger på sperret konto eller transport i oppgjør ved salg av egen bolig. Ta kontakt med megler for informasjon.

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.