Raufossvegen 209

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Raufossvegen 209

  • 2827 Hunndalen
Prisantydning
1 650 000,-
Totalpris
1 688 722,-
Ligningsverdi
430 585,-
Fellesutgifter
1 500,- (Inkluderer kommunale avgifter (vann,avløp, renovasjon og eiendomsskatt), husforsikring, snømåking, gressklipping, utvendig vedlikehold og godgjørelse til styret.)
Beregnet totalkostnad
1 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
37 500,- (Dokumentavgift)


38 722,- (Omkostninger totalt)


1 688 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
50m²
Bruksareal
50m²
Tomt
745m² (eiet tomt)
Soverom
2
Byggeår
2003
Gårdsnummer
69
Bruksnummer
812
Seksjonsnummer
1
Energimerking
E
Finn-kode
99810945
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Hans Christian Gjestvang

+47 900 64 200

Eiendomsmeglerfullmektig

Ole Kristian Fauchald Taralrud

+47 959 05 770
  • Nabolagsprofil

82%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

eier sin egen bolig

64%

bor i enebolig

60%

har bolig på over 120 kvm

BRA/PROM

50 / 50 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Raufossvegen 209 ligger i et leilighetsbygg opprinnelig fra 1940. Bygget ble omgjort til leiligheter i 2003. Leilighetene her går over to plan og er svært plasseffektive og lettstelte. Leiligheten inneholder kjøkken og stue på andre plan, hall, bad og to soverom på første. Leiligheten er godt vedlikeholdt og tatt vare på, og fremstår lys og moderne.

Innhold

Leiligheten går over to plan og inneholder i 1.etg: Gang, kontor, bad og 2 soverom. 2.etg inneholder kjøkken og stue.

Standard

Bygningen er opprinnelig fra omkring 1940 og ombygget til leiligheter i 2003. Underetasjen er oppgradert senere år. Leiligheten fremstår som vedlikeholdt og tatt vare på og har gjennomgående god standard.

Åpen stue/kjøkkenløsning. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Laminert benkeplate med nedsenket beslag. Integrert

koketopp og stekeovn, plass til oppvaskmaskin og kjøleskap. Kitchenboard mellom over- og underskap. Ventilator er montert over komfyr.

Badet har baderomsinnredning med glatte fronter, heldekkende servant, overskap speil og belysning. Dusjhjørne med glassvegger og dusjgarnityr. Gulvmontert toalett. Våtromstapet på vegger og malt trapanel i himling. Belegg med varmekabler på gulv.

Innvendige overflater:

1. etajse:

Gulv: Parkett.

Vegger: Malte plater, malte glatte flater og malt mur/puss.

Himling: Malt trepanel.

2. etajse:

Gulv: Laminat.

Vegger: Malte glatte flater.

Himling: Malte glatte flater.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral og god beliggenhet i Hunndalen, med kort vei til det aller meste. Du finner både bussholdeplass og Kiwi rett utenfor døren, samt andre servicetilbud som frisør, post i butikk, bensinstasjon etc. i Hunndalen. Det er kort vei til NTNU og til Gjøvik sentrum hvor man har et rikt utvalg av butikker og servicefasiliteter.

Tomt

Fellestomt for sameiet. Det er felles parkeringsplass på siden av bygget, og det er en liten bakgård med uthus på baksiden.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 430 585 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 205 638 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 24 m².

Primærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, hall m/trapp og 2 soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 26 m².

Primærrom: 26 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Dagens eier har leid ut leiligheten.

Oppvarming

Boligen fyres med elektrisitet.

Løpende kostnader

Eksempler på løpende kostnader er innboforsikring, fellesutgifter, strøm, tv, internett etc.

Adkomst

Felles privat adkomst til offentlig veg. Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet består av 8 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen fellesgjeld for sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er ikke planlagt noe som vil øke fellesutgiftene, men det er budsjettert med at det skal foretas noe vedlikehold, blant annet tak på uthus og maling av en vegg. I tillegg har det vært et ønske om å få felles internett inn i fellesutgiftene, men dette er pr. 04.07.17 ikke vedtatt.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.