Raufossvegen 209

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Raufossvegen 209

  • 2827 Hunndalen
Prisantydning
1 390 000,-
Totalpris
1 433 722,-
Ligningsverdi
430 585,-
Fellesutgifter
1 500,- (Inkluderer kommunale avgifter (vann,avløp, renovasjon og eiendomsskatt), husforsikring, snømåking, gressklipping, utvendig vedlikehold, godgjørelse til styret.)
Beregnet totalkostnad
1 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
42 500,- (Dokumentavgift)


43 722,- (Omkostninger totalt)


1 433 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
50m²
Bruksareal
50m²
Tomt
745m² (eiet tomt)
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2003
Gårdsnummer
69
Bruksnummer
812
Seksjonsnummer
5
Energimerking
D
Finn-kode
98913125
Sist endret

Eiendomsmegler

Trine Grini

+47 970 37 811

Eiendomsmegler

Caroline Svensrud

+47 952 87 057
  • Nabolagsprofil

82%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

64%

eier sin egen bolig

64%

bor i enebolig

60%

har bolig på over 120 kvm

Dokumenter

RAUFOSSVEGEN2209

BRA/PROM

50 / 50 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Nei / Ja

Beskrivelse

- HUNNDALEN

- BUSS OG BUTIKK RETT UTENFOR DØREN

- SELVEIERLEILIGHET OVER 2 PLAN

- GOD PLANLØSNING

- 1 ROMSLIG SOVEROM + 1 KONTOR

- FLISLAGT BAD

- LAVE FELLESUTGIFTER

- NÆRHET TIL NTNU

- PERFEKT FØRSTEGANGSBOLIG ELLER UTLEIEOBJEKT

- FELLES PARKERINGSPLASS

- FELLES UTHUS

Pen selveierleilighet over 2 plan med fransk balkong. Leiligheten ligger sentralt til i Hunndalen, med buss og dagligvareforretning rett utenfor døren.

Innhold

Leiligheten går over to plan, og inneholder i 1.etg: gang, kontor, bad og soverom. 2.etg: kjøkken og stue.

I tillegg er det parkeringsplass rett utenfor døren, og for sameiet på felles plass på siden av boligen, samt et felles uthus for alle enhetene hvor det er god lagringsplass.

Standard

Bygget er opprinnelig fra ca 1940, men renovert og omgjort til leiligheter i 2003, og leiligheten innehar standard fra dette året.

Det er fliser med varmekabler i gang, på kontor, på soverom og på bad i 1.etg, mens det er malte vegger og panel i himling.

Badet har fliser på gulv med varme, fliser på vegger og panel i himling. Det er dusjhjørne, servant, speil og wc. Vaskemaskin og vv-bereder er plassert under trappen opp til 2.etg.

Romslig soverom med medfølgende skyvedørsgarderobe, og vindu mot baksiden av bygget. I tillegg er det kontor i 1.etg hvor det står et skrivebord som medfølger. Her er det lyst og fint å jobbe, så slipper man å ha alt i stuen i 2.etg.

I 2.etg finner du kjøkken med åpen stueløsning. Her er det laminat på gulv, malte vegger og malt himling. Det er lyst og åpent, og det er fransk balkong ut mot fremsiden av bygget.

Kjøkkeninnredningen er fra ca 2003, og har glatte fronter. Det er integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin, samt at kjøleskap medfølger handelen. Her er det mulighet for å ha spiseplass hvis man ønsker det. I stuedelen er det plass for koselig sittekrok for tv-titting og avslapping.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget sentral og god beliggenhet i Hunndalen, med kort vei til det aller meste. Du finner både bussholdeplass og Kiwi rett utenfor døren, samt andre servicetilbud som frisør, post i butikk, bensinstasjon etc i Hunndalen.

Det er kort vei til NTNU og også til Gjøvik sentrum hvor man har et rikt utvalg av butikker og servicefasiliteter.

Tomt

Fellestomt for sameiet. Det er felles parkeringsplass på siden av bygget, og det er en liten bakgård med uthus på baksiden.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 430 585 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 205 638 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 25 m².

Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, kontor, bad og soverom.

2. etasje:

Bruksareal: 25 m².

Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Dagens eier har tidligere leid ut leiligheten i perioder.

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektriske varmekabler i gulv i 1.etg.

Løpende kostnader

Eksempler på løpende kostnader er innboforsikring, fellesutgifter, strøm, tv, internett etc.

Adkomst

Adkomst direkte fra Raufossvegen i Hunndalen.

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet består av 8 seksjoner, og det er ikke planlagt noe som vil øke fellesutgiftene, men det er budsjettert med at det skal foretas noe vedlikehold, blant annet tak på uthus og maling av en vegg. I tillegg har det vært et ønske om å få felles internett inn i fellesutgiftene, men dette er pr 19.06.17 ikke vedtatt.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen fellesgjeld for sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Se punktet om sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.