Movegen 43D

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Movegen 43D

  • 2770 Jaren
Prisantydning
680 000,-
Fellesgjeld
1 046 574,-
Totalpris
1 731 506,-
Verditakst
680 000,-
Lånetakst
610 000,-
Ligningsverdi
411 390,-
Fellesutgifter
7 440,- (Inkl. utvendig forsikring, kommunale avgifter, forr.førsel, internett og tv med basis grunn pakke. Avdrag og renter på andel fellesgjeld. Strøm kommer i tillegg.)
Beregnet totalkostnad
680 000,- (Prisantydning)
1 046 574,- (Andel av fellesgjeld)


1 726 574,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)


4 932,- (Omkostninger totalt)


1 731 506,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
70m²
Bruksareal
78m²
Bruttoareal
86m²
Etasje
2.
Soverom
2
Byggeår
2009
Gårdsnummer
158
Bruksnummer
18
Finn-kode
56020031
Sist endret

EiendomsmeglerPartner

Silje Furuseth Aandalen

+47 993 08 546

Eiendomsmegler MNEF

Runa Skumlien

+47 958 57 804

Dokumenter

01.Salgsoppgave andel/aksje

Beskrivelse

Leilighet i 2.etasje i 4 mannsbolig med fin beliggenhet rett ovenfor Jaren "sentrum".

Innhold

Leiligheten inneholder gang, 2 soverom, bad/vask, teknisk rom, kjøkken og stue. Utvendig bod i tilknytning til boligen. Direkte utgang fra stue til balkong.

Standard

4 mannsbolig fra 2009. Leiligheten har god standard.

Kjøkkenet har hvit innredning med eik kant, lyslist og laminat benkeplate i vinkel. 2 store stålkummer med 1 - greps armatur. Fliser melom benk og overskap. Mekanisk avtrekk over komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Rør i rør i kjøkkenbenk.

Flislagt gulv i gang, kjøkken, stue med varmekabler

Soverommene har garderobeskap. Panelplater med perlestaff struktur i alle oppholdsrom.

Badet har flislagte vegger og gulv. Dusjvegger med fast sokkel. Toalett. Servant med hvit innredning. Plastsluk og trakt/avløp for vaskemaskin.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til sentralt i Jaren. Kort veg til matbutikk, Rådhus, legesenter. Buss/tog kommunikasjon rett i nærheten. Det er ca 10 min avstand med bil til Gran og Brandbu. Kort veg opp til Lygna, med fine turmuligheter sommerstid og preparerte skiløyper om vinteren.

Felleskostnader

7 440 pr. mnd. Inkl. utvendig forsikring, kommunale avgifter, forr.førsel, internett og tv med basis grunn pakke. Avdrag og renter på andel fellesgjeld. Strøm kommer i tillegg.

Rentekostnader fellesgjeld

2765

Avdrag fellesgjeld

2284

Etasje

2 etasje

Tomt

Felles eiet tomt for borettslaget i terrassert terreng. Opparbeidet plenarealer og gruset biloppstillingsplassser. Det er opplyst 2 biloppstillingsplasser til denne leiligheten.

Garasje / Parkering

Det er ikke garasje, men biloppstillingsplasser.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 411 390 pr. 31.12.13

Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 822 780 pr. 31.12.13

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 70% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 86 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 78 m².

Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler i bad/vask, gang, kjøkken og stue. Forøvrig vedovn og panelovner.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, iflg kommuneplanens arealdel. Vedtaksdato 26.05.2011. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Lindheim Borettslag. Orgnr. 992 869 186 Gnr. 158, bnr. 18. Andelsnr. 8.

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 61778100443, Nordea Bank Norge ASA

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 10.02.2015: 3.2% pa.

Antall terminer til innfrielse: 101

Saldo per 10.02.2015: 10 584 940

Andel av saldo: 1 046 575

Første termin/avdrag: 30.06.2010 ( siste termin 31.03.2040 )

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 750,- og kr. 8 900,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 26. juni 1992 nr. 87.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.