Kveldetunet 28

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Kveldetunet 28

  • 3282 Kvelde
Prisantydning
1 480 000,-
Fellesgjeld
1 098 674,-
Totalpris
2 586 126,-
Ligningsverdi
705 504,-
Fellesutgifter
4 450,-
Beregnet totalkostnad
1 480 000,- (Prisantydning)
1 098 674,- (Andel av fellesgjeld)


2 578 674,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)


7 452,- (Omkostninger totalt)


2 586 126,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
81m²
Bruksareal
86m²
Bruttoareal
91m²
Tomt
1 674m² (fellestomt)
Etasje
1.
Soverom
2
Byggeår
2015
Gårdsnummer
2091
Bruksnummer
75
Energimerking
D
Finn-kode
135566162
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Cecilie Moe

+47 932 43 767

Dokumenter

Salgsoppgave Kveldetunet 28

Innhold

Leiligheten ligger på enden i 1. etasje og inneholder romslig gang med kontorplass, 2 gode soverom, bad, innvendig bod/teknisk rom, samt kjøkken og stue i åpen løsning med utgang til terrasse.

Tilhørende parkeringsplass i garasje.

Standard

Nyere andelsleilighet som ble oppført i 2015. Leiligheten holder gjennomgående god boligstandard med bl.a. vannbåren gulvvarme i alle rom med trådløs digital styring, samt at det er balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i alle rom. Bygget er satt opp med betong i etasjeskiller, noe som gir lite lydgjennomgang mellom etasjene. Sentralstøvsuger.

Kjøkken og stue

Romslig stue og kjøkken i åpen løsning med flere gode møbleringsmuligheter. I stua er det plass til både spisestue og sofagruppe, samt at det er utgang til terrasse.

Lys og pen kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer i form av oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Det er ventilator over induksjonstopp, samt vannføler og vannlås i benkeskap. Det er også montert komfyrvakt. Plass til kjøkkenbord ved vinduet.

Bad

Pent, flislagt bad med vegghengt toalett, nedsenket dusjnisje, opplegg for vaskemaskin og servant i innredning.

Soverom

Det er 2 gode soverom i boligen, hvorav begge har garderobeskap.

Overflater

Innvendige overflater består av eikeparkett i stue/kjøkken og soverom. Flis på bad og belegg i bod/teknisk rom. På vegg er det MDF-panel og malt gips i himlinger. Innvendige overflater fremstår i god stand.

VVS/Teknisk

Hovedkran ble observert i rør-rør skap i teknisk rom/bod. Innvendige trykkvannsledninger er av kobber/plast og hovedledning/avløp er av plast.

Det er montert rør-rør system i leiligheten. Fordelerskap er plassert i teknisk rom/bod.

Det er montert vannbåren varme i gulv og montert balansert ventilasjon m/varmegjenvinning. OSO VV-tank fra byggeår (2015). Den står plassert i teknisk rom/bod, det er sluk i rommet. Den har god restlevetid.

Sikringsskap med automatsikringer i teknisk rom/bod. Det er montert Villavent sentralstøvsuger og brannvarslingssystem.

For nærmere informasjon om boligens tilstand, se boligrapport fra takstmann vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Kveldetunet - et nytt og rolig boligområde under utvikling i Kvelde. God tilgjengelighet til alle fasiliteter som Kvelde har å by på, med umiddelbar nærhet til skole, barnehage, matbutikk, lege, svømmehall, busstopp m.m.

I Kvelde er det rolige omgivelser med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Umiddelbar nærhet til turområder i både skog og fjell. Lågen som regnes for å være en av Norges beste fiskeelver, ligger rett i nærheten av leilighetene. Her er også samlingsplass og bademuligheter.

Fra Kvelde er det ca 15 min kjøring til Larvik og i overkant av 20 min til Sandefjord.

Etasje

1. etasje - endeleilighet.

Garasje / Parkering

Tilhørende garasjeplass i frittstående garasje.

Barnehage / skole i området

Tun barnehage og Kvelde skole (1. - 10. klasse).

Felleskostnader

4 450 pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer renovasjon, brøyting, forretningsførsel, felles forsikring og renter på fellesgjelden. Borettslaget har avdragsfrihet på fellesgjelden til og med 2025.

Borettslag

Kveldetunet borettslag, org.nr. 916252595 bestående av 8 andelsleiligheter.

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Forkjøpsrett

Nei.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslagets lån utgjør totalt kr. 8 560 000,- pr. 11.01.2018, og er tatt opp i DNB. Fellesgjelden (renter) betjenes via fellesutgiftene. Lånet er avdragsfritt ut 2025. Renten på lånet utgjør 3% pr.11.01.2018.

Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Andel fellesgjeld

1 098 674

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via borettslaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre besørges av hver enkelt andelseier.

Regnskap

Årsregnskapet for 2017 viser et underskudd på kr. 48 540,-. I budsjett for 2019 er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 26 600 i overskudd. Regnskap og budsjett medfølger i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter for borettslaget følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2015

Antall soverom

2

Byggeår

2015

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 09.06.2017. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

Bruksareal: 86 m².

Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, 2x soverom, bad, stue/kjøkken

Entre: 7,3

Teknisk rom/bod: 4,7

Soverom 1: 11,8

Soverom 2: 13,2

Bad: 5,3

Stue/kjøkken: 42,8

Garasjeplass og felles arealer er ikke med i arealberegninger.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Det er montert vedovn i stue. Vånnbåren gulvvarme, ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 705 504 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Lågendalsveien tar du inn Holmfossveien til Kvelde sentrum. Følg veien i ca. 600 meter og ta til høyre inn på Kveldetunet. Ta deretter første til høyre og leiligheten ligger rett frem. Det vil bli skiltet med Leinæs & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til "bolig, parkering, renovasjonsanlegg" i reguleringsplan for Hvidsten sag, Kvelde, vedtatt 13.02.2013. Eiendommen er avsatt til "bolig, parkering" i kommuneplanens arealdel for Larvik, vedtatt 16.09.2015. Det er igangsatt rullering av kommuneplanens arealdel, kommunedelplan Larvik by og kommunedelplan Stavern by. Det antas at rulleringsarbeidet er fullført innen sommeren 2020. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kveldetunet er et boligområde under utvikling. På eiendommens nordside er det blant annet en 6-mannsbolig under oppføring med forventet ferdigstillelse i slutten av 2019.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Boplikt

Det er ikke boplikt i dette området.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cecilie@leinaes.no eller SMS: 93 24 37 67 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon kr. 40 000, tilrettelegging kr. 9 900 og visninger kr. 2 250 pr stk. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.