Notice: Undefined index: seo in D:\wwwroot\www.partners.no\v1.9.2\html-realestate.php on line 434
Mysen - Lys og koselig 3-roms i sentralt område. Fin utsikt fra solrik balkong, og gode parkeringsmuligheter.

Hæraveien 6

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Hæraveien 6

  • 1850 Mysen
Prisantydning
1 400 000,-
Fellesgjeld
132 598,-
Totalpris
1 540 480,-
Ligningsverdi
429 080,-
Fellesutgifter
5 726,- (Fellesutgifter som inkluderer: Syrehonorarer, honorar til forretningsfører, forsikringer, kabel tv og bredbånd, kommunale avgifter, vedlikehold m.m.)
Beregnet totalkostnad
1 400 000,- (Prisantydning)
132 598,- (Andel av fellesgjeld)


1 532 598,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


7 882,- (Omkostninger totalt)


1 540 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
69m²
Bruksareal
71m²
Bruttoareal
76m²
Etasje
3.
Soverom
2
Byggeår
1989
Gårdsnummer
59
Bruksnummer
224
Energimerking
F
Finn-kode
144134128
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFFagansvarlig

Nina Adolfsen

+47 45 26 63 73

Dokumenter

Salgsoppgave Hæraveien 6

Velkommen til visning

Hæraveien 6 er en lys og koselig 3-roms andelsleilighet med fin planløsning. Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig område på Heggen i Mysen, hvor det er kort vei til skoler, servicetilbud og gode kollektivmuligheter (buss og tog). Boligen er utstyrt med en balkong hvor man kan nyte fin utsikt, og det er gode parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass.

Innvendig har leiligheten en lys stue med gode vindusflater, et trivelig kjøkken med plass for frokostbord, samt et fint bad med opplegg for vaskemaskin. Videre har boligen to soverom, hvorav ett med garderobeløsning, og det er gode øvrige lagringsmuligheter med både inne- og utebod

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og barnevennlig boligområde på Heggen i Mysen, i Eidsberg kommune. Området har gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og Mysen sentrum med gode servicetilbud.

I Mysen finner man Eidsberghallen, en idrettshall som rommer flere arrangementer, aktive idrettslag og foreninger. Det er også kort vei til lekeplass, fotballbaner, frisbeegolfbane, lysløype og treningssenter m.m. Momarken travbane, som huset det årlige Momarkedet, ligger ca. 3 km fra boligen.

Trømborgfjella er et yndet sted som byr på turopplevelser tilpasset store og små, samt rike fiskemuligheter. Det er også fine turstier langs Mysenelva. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Høytorp fort og Folkenborg museum, anbefales. Om vinteren er området ved Høytorp fort regionalt senter for langrenn, og det legges løyper med kunstsnø så snart muligheten tilsier det.

Lundebyvannet i Hærland er kommunens foretrukne badeplass med barnevennlig sandstrand, barnesklier og kiosk. Det er også kort vei til Askim og populære Østfoldbadet, med bl.a. stupebasseng, boblebad, bølgebasseng og sklier.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Mørstad kjøpesenter i sentrum, og det er ca. 8 minutter med bil til Morenen kjøpesenter hvor det er et rikt og variert utvalg. Her finner du bl.a. Coop Obs! Hypermarked og Coop Obs! Bygg.

Askim og Ski har dessuten det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er kun en halv times kjøring til Töcksfors som har Shoppingcenter med søndagsåpne butikker, flere spisesteder og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via tog og buss, hvor nærmeste holdeplass for buss er ca. 550 meter fra boligen. Med bil fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 30 min til Töcksfors, 31 min til Ski, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad.

Fra eiendommen er det gangavstand til Mysen barneskole og kort vei til Eidsberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Kort fortalt

- Lys og koselig 3-roms andelsleilighet.

- I et sentralt og barnevennlig område.

- Parkering på felles parkeringsplass.

- Solrik med fin utsikt.

- Trivelig kjøkken med spiseplass.

- Tiltalende stue med vide vindusflater.

- Bad med dusjkabinett.

- Det er opplegg for vaskemaskin i bad.

- To soverom, ett har garderobeløsning.

- God lagringsplass i inne- og utebod.

- Sikringsskapet har automatsikringer.

Byggemåte

Grunn og fundamenter, generelt Beskrivelse: Leire i området. Fundamentering i betong. Tilstandsvurdering: Ikke vurdert på tilstandsnivå da det ikke er mulighet for kontroll av byggegrunn og stabilitet i masser uten vesentlige inngrep.

Gulv på grunn Beskrivelse: Støpt betongplate med isolasjon og fuktsikring med fuktsperre.

Vegger mot grunn Beskrivelse: Grunnmur i betong.

Vinduer Beskrivelse: Karmer og rammer i tre. 2- lags isolerglass. Utskifting/vedlikehold: Normal tid før kontroll og justering av vinduer,

hengslede er 2 - 8 år.

Ytterdører og porter Beskrivelse: Hvit brann/lyddør. Balkongdør med 2-lags isolerglass fra byggeåret.

Innvendige dører Beskrivelse: Hvite glatte dører.

Takkonstruksjoner Beskrivelse: Bærekonstruksjonen i taket er i tre. Halvvalmet takform tekket med betongtakstein. Besiktiget fra bakkeplan.

Frittbærende dekker Beskrivelse: Etasjeskiller i betong.

Entrè/gang

Boligen har adkomst via en hyggelig entré/gang som gir et bra førsteinntrykk av leiligheten. Rommet er utstyrt med laminat og dørcalling, og er holdt i lyse farger som harmonerer med øvrige rom i boligen.

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning i L-form med lyse glatte fronter. Laminerte benkeplater. Vask/skyllekum. Ventilator. Opplegg for oppvaskmaskin. Benkebereder.

Stue

Leiligheten har en lys og tiltalende stue hvor det er god plass for sofaløsning med tilhørende møblement. Rommet har vide vindusflater for godt lysinnslipp og fin utsikt. Det er laminat på gulvet med gulvvarme og smartpanelplater på veggene. Fra stuen er det utgang til den solrike balkongen.

Bad/wc/vaskerom

Gulv med vinylbelegg og vegger med baderomspanel. Servant på skap med mørkebrune skuffefronter. Høyskap. Skap med speil. Gulvstående wc. Opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling. Panelovn.

Soverom og garderobe

Leiligheten har to fine soverom, hvorav det ene med tilhørende garderobeløsning. Rommene har tapet på vegger, laminat. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. innvendig bod og utebod.

Tilstandsvurdering/ tilstandsgrad:

Soverommene skal pusses opp av styret. Sprekk i vegg på det ene og vannskade fra taket på det andre.

Oppvarming/teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner. Leiligheten har Flexit boligventilasjon med avtrekk fra bad, kjøkken og bod. Sikringsskapet innehar automatsikringer. Videre har boligen en 120 liters varmtvannsbereder i kjøkkenskap, dørcalling samt tilgang på brannslange i felles gang.

Parkering / Garasje

Det er parkering på felles parkeringsplass med gjesteparkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Uteområde

Det er tilgang på en pent opparbeidet felleseiendom med bl.a. gode plenareal, trær, diverse beplantning, lekeplass, asfalterte arealer og utebod. Det er adkomst til bebyggelsen via automatisk bom.

Beskrivelse

Blokkbebyggelse med 57 enheter i borettslaget. Leiligheten ligger i 3.etasje og er på 69 m2 Primærrom. Ytterbod i felles bodrekke ved parkeringen på ca. 3 m2. Felles sykkelbod. Stort fellesrom i underetasjen med storstue, trimrom, kjøkken og toalett. Utvendig adkomst.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Etasje

3 etasje

Felleskostnader

5 726 pr. mnd. Fellesutgifter som inkluderer: Syrehonorarer, honorar til forretningsfører, forsikringer, kabel tv og bredbånd, kommunale avgifter, vedlikehold m.m.

Borettslag

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Forkjøpsrett

Ja

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 005459, NORDEA BANK NORGE ASA

Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 22.03.2019: 4.4% pa.

Antall terminer til innfrielse: 22 Saldo per 22.03.2019: 6 469 614

Andel av saldo: 132 598

Første termin/første avdrag: 30.09.2004 ( siste termin 30.06.2024 )

Ny renteavtale swap 2,85% + rentemargin på 1,55%. Rentemargin kan endres

Andel fellesgjeld

132 598

Andel formue

23 735

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Polisenummer: 85001610

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1989

Antall soverom

2

Byggeår

1989

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra 1991.

Boligens areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

3. etasje:

Bruksareal: 71 m².

Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue med utgang til balkong

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt X for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Eleketrisk oppvarming

Panelovn på bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 6000,- pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 429 080 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 544 688 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Reguleringsplan

Søndre Mysen

Hæraveien 3 er regulert til bolig, men i reguleringsplanen fra 1946 er det regulert en kjørevei tvers gjennom bygget.

Søndre Mysen står over lista for planer som skal oppheves, og det er derfor kommunedelplan for Mysen som gjelder ved motstrid mellom disse planene ved søknadspliktige tiltak.

Kommunedelplan

Boligformål

Eiendommen er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Eidsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: na@sydvendtpartners.no eller SMS: 45 26 63 73 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.