Bentsebrugata 29A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Bentsebrugata 29A

  • 0469 Oslo
Prisantydning
2 300 000,-
Fellesgjeld
227 588,-
Totalpris
2 535 497,-
Ligningsverdi
502 573,-
Fellesutgifter
2 955,- (Fyring, varmtvann, grunnpakke kabel-TV/bredbånd, betjening av andel fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjenester, drift av borettslaget, felles byggforsikring og kommunale avgifter)
Beregnet totalkostnad
2 300 000,- (Prisantydning)
227 588,- (Andel av fellesgjeld)


2 527 588,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


2 535 497,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
21m²
Bruksareal
21m²
Bruttoareal
23m²
Tomt
1 335m² (fellestomt)
Etasje
3.
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1939
Gårdsnummer
222
Bruksnummer
14
Energimerking
G
Finn-kode
141049635
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Zehra Catak

+47 905 00 906
  • Nabolagsprofil

100%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

96%

av boligene er eldre enn 20 år

71%

eier sin egen bolig

62%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Prospekt Bentsebrugata 29 A

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

BRA/PROM

21 / 21 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1939

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 1 335 kvm, Eierform: Fellestomt. Tomten er fellesareal.

Borettslaget har en hyggelig bakgård med beplantning, grøntareal og flere felles sittegrupper. Et flott sted å nyte late sommerdager.

Beskrivelse

Stue | Lyst og luftig rom

Stuen er lys og luftig med parkett på gulvet. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Videre fra stuen er det utgang til boligens solrike balkong. I tillegg er det brede vinduskarmer med plass til pynt og dekor. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Her har du en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement. Det er også god soveplass hvor man fint får plass til en dobbeltseng eller hemsløsning dersom man heller ønsker det. God oppebevaringsmuligheter i praktisk garderobeskap.

Balkong | Herlig med god plass til utemøblement

Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong på ca. 3,1 m² kvm med god plass til utemøblement. Balkongen er ny i januar 2019 og er en naturlig forlengelse av stuen og en ypperlig uteplass. Det er tillatt å grille med elektrisk- eller gassgrill. Flott utsyn over Sagene og nedover mot byen.

Kjøkken | Praktisk

Pent kjøkken med innredning som har hvite glatte fronter. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen med praktisk kjøkkenøy som naturlig romadskiller. Kjøkkenøya har hjul kan flyttes på dersom man ønsker annen plassering eller heller vil ha plass til spisebord. På kjøkkenet er det godt med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring.

Baderom | Nytt i 2003

Baderommet er nytt i 2003 i regi av borettslaget På baderommet finner du åpent dusjhjørne, servant og veggspeil samt vegghengt klosett. Varme i gulv. Felles vaskerom i hver etasje med vaskemaskin og tørketrommel.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Dette er et herlig ''første møte'' med boligen. Her finner du et praktisk skoskap og plass til å henge fra deg yttertøy.

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, stue, balkong med adkomst fra stuen, kjøkken og baderom.

I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod på ca. 3,8 m² (gulvflate 6,1 m²) .

Beliggenhet

Beliggende i attraktivt og ryddig sameie midt på Sagene, med Myraløkka kun noen få minutter unna leilighetsdøren, samtidig som du har alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Området er kjent for et rikt utvalg av kaféer og spisesteder hvor Kaffebrenneriet, Nord Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Grisen og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne. Flere matvarebutikker i nærheten hvorav Sagene torg er kun noen få minutter unna. Coop Ekstra er nærmeste matbutikken og ligger kun 2-3 minutter fra gården. Rema1000 og søndagsåpen Joker er også rett rundt hjørnet.

På Sagene finner man flere kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Sagene har en rik historie med kulturminner knyttet til Vøienvollen, Akerselva og Ullevål sykehus. Idylliske Voldsløkka, Bjølsenparken og Hjemmets kolonihager med koselige Portveien 2 har du nesten rett utenfor leilighetsdøren. Ny innendørs skatehall med tilliggende utendørs skateareal på Voldsløkka. Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. I mars 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Fra Sagene har du også kort vei til Damplassen og Ullevål Hageby med fontene, småbutikker, klesbutikk, blomsterbutikk, pizzarestaurant og Åpent Bakeri med nydelige bakevarer og god kaffe. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små. I tillegg kort vei til Ullevål Universitetssykehus.

Torshov er heller ikke lang unna, et område med mangfoldig og spennende kulturtilbud med blant annet kulturslottet Soria Moria på Torshov med konserter, bar/restaurant og teater. Populære HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, en popcornmaskin og en vedfyrt grillrestaurant.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Myraløkka, Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og -gård, Akerselva Miljøpark. Voldsløkka har man også rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Nytt er også Oslo sommertid (festival) med blant annet Eminem som "headliner" i 2018. En helt ny kunstisbane som er åpen for alle, åpnet i 2017. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg ett deilig bad på Nydalen badeplass. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, Sagene Squash i Sagveien og Myrens sportssenter på Torshov -med tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Oslo Yoga ligger kun noen minutters gange fra leiligheten. Bydelen har også en rekke både store og små barnehager og fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken ved Myraløkka.

Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 37 (Helsfyr/Nydalen T), 54 (Tjuvholmen/Kjelsås stasjon), 20 (Galgeberg/Skøyen) og 34 (Tåsen/Ekeberg Hageby). Alle busser stopper kun noen få minutter fra leiligheten. Buss nr. 37 har avganger hele døgnet, nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Kort vei til trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov og t-bane linje 4 og 5 i Nydalen.

Utdanningsinstitusjoner som BI i Nydalen, Universitetet i Oslo (Blindern), Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Felleskostnader

Kr. 2 955,- / mnd. Felleskostnader inkluderer: Fyring, varmtvann, grunnpakke kabel-TV/bredbånd, betjening av andel fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjenester, drift av borettslaget, felles byggforsikring og kommunale avgifter

Etasje

3. etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 502 573 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 809 263 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 21 kvm, Bruksareal: 21 kvm, Bruttoareal: 23 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Radiatorer med sentralfyring (fjernvarme) og elektrisk varme i gulv på baderom. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Borettslaget består av 157 andelsleiligheter. Bentsebrugt. 29/31 B/L er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer: 953.105.667, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresse: Bentsebrugata 29-31

- Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.

- Styret har e-post styret@bentsebrugata.no

- Borettslaget har en egen hjemmeside www.bentsebrugata.no for ytterligere informasjon

- ISS Eiendomsforvaltning ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til avtale.

- Styret har avtale med Rene Trapper AS vedrørende renhold av fellesarealene.

- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld: 227 588,-

Andel formue: 1 940,-

Lånenummer: HABA01-94927028535

Type: A

Restsaldo: 12.168.621,-

Andel av restsaldo: 61.572,-

Restløpetid: 26 år 10 mnd.

Term per år: 4

Avdr.frihet til og med: 01.02.2019

Type rente: Flyt

Rente: 2,15%

Lånenummer: HABA03-94927028543

Type: A

Restsaldo: 11.256.690,-

Andel av restsaldo: 80.406,-

Restløpetid: 18 år 4 mnd.

Term per år: 4

Avdr.frihet til og med: 01.08.2019

Type rente: Flyt

Rente: 2,15%

Lånenummer: HUS601-11452525

Type: A

Restsaldo: 16.956.894,-

Andel av restsaldo: 85.610,-

Restløpetid: 10 år 8 mnd.

Term per år: 2

Type rente: Fast

Rente: 4, 4%

Estimert endring i andel felleskostnader etter avdragsfrihet er en økning på ca. 454,-. Estimerte nye felleskostnader vil da være ca. 3 409,- / mnd.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er fullverdiforsikret i Tryg Forsikring, polisenummer: 6650047

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Større vedlikehold og rehabilitering:

- 2017: Rehabilitering av vinduer /Balkongutbygging / Brannsikring og montering av seriekoblet brannvarselanlegg.

- 2015: Kontroll av brannsikkerhet: Ny optisk røykvarsler (batterilevetid ca 10 år) og sjekk/ oppdatering av brannslukningsapparat i alle leiligheter.

- 2013-2014: På bakgrunn av beboere som har klaget på støy fra porten, har den vært utbedret og justert. Det er fjernet skilter på porten, og det er satt på døråpner på veggen som reduserer støy. Noen porttelefoner har vært til utbedring i denne perioden, og det følges opp fortløpende. Ytterdørene har vært justert i forhold til at de skal gå i lås.

- 2013-2014: Styret har iverksatt oppgradering det eksisterende nettverket til fiber. Canal Digital har fått oppdraget og vil før sommeren 2014 ferdigstille alle leilighetene til fibernett. Dette vil ikke koste noe for beboerne. Alle husstandene får en ny dekoder.

- 2012: Ny port / Nytt callinganlegg

- 2012: Individuell måling av strøm

- 2011: Det største næringslokalet er rehabilitert, med nye vinduer, drenering i kjeller og overflatebehandling av hele lokalet.

- 2011: Full takomlegging på hele gården.

- 2009: Overgang til fjernvarme (Det gamle fyranlegget ble demontert og fjernet, samt at forholdene for fjernvarme ble lagt inn.)

- 2009: Alle brannslukkingsapparater byttet ut

- 2007: Bakgårdsoppgradering

- 2005: Nye branndører i fellesareal i 29 og 31

- 2005: Ny oljetank / Nytt varmepumpeanlegg

- 2004: Innføring av fellesmåling av strøm Nytt brannvarslingsanlegg i 29

- 2002-2003: Satt inn ventilasjonsanlegg i 29 og 31 / Skifting av vannrør og bunnledninger / Rehabilitering av bad i 31

- 2002-3003: Nye bad i 29

Husdyrhold

Husdyr er tillatt, men må ikke være til sjenanse for beboerne. Bruk pose ved lufting i bakgården.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: zc@schalapartners.no eller SMS: 90 50 09 06 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,40 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 18 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.