Dælenenggata 11 E

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
 • Dælenenggata 11 E

 • 0567 Oslo
Prisantydning
3 500 000,-
Fellesgjeld
139 035,-
Totalpris
3 649 985,-
Ligningsverdi
697 810,-
Fellesutgifter
3 534,- (Varmtvann, bredbånd fra NextGentel (30/30 mb), vaktmestertjenester, trappevask, fellesforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.)
Beregnet totalkostnad
3 500 000,- (Prisantydning)
139 035,- (Andel av fellesgjeld)


3 639 035,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 200,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
7 750,- (Transportgebyr)


10 950,- (Omkostninger totalt)


3 649 985,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (aksje)
Primærrom
56m²
Bruksareal
56m²
Bruttoareal
62m²
Tomt
140m² (fellestomt)
Etasje
3.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1934
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
80
Energimerking
F
Finn-kode
85628910
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800

Dokumenter

Salgsoppgave Dælenenggata 11 E

BRA/PROM

56 / 56 m²

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse

Vi har for salg en tiltalende 2-roms med sentral beliggenhet!

Aksjeleiligheten i 3. etasje har en gjennomgående og smart planløsning som åpner opp rommene og sørger for godt med naturlig lys. Overflatene er slette og malt i tidsriktige farger og står i fin kontrast til det flotte originale tregulvet som er slipt ned. Om sommeren er balkongen den perfekte plassen å sitte, mens vedovnen knitrer koselig nå på høsten.

Leiligheten har en god standard og fremstår som svært delikat. Vedlikeholdshistorikken er gården er bra der det bla. ble satt opp nye balkonger i 2011 og pipeløpene ble rehabilitert tidligere i år. Badene ble pusset opp i 2005. Her er det bare å flytte rett inn.

 • Solrik balkong vendt mot rolig gårdsrom

 • Rehabiliterte pipeløp fra 2016

 • Ny rentbrennende peisovn fra 2015

 • Balkong fra 2011

 • Baderoms-rehabilitering i 2005

 • Pene overflater og slipte originale tregulv

 • Overflater nylig malt 2016

 • Nyere kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer

 • Gjennomgående og lyst

 • Veldrevet aksjelag med god vedlikeholdshistorikk

 • Effektiv planløsning

 • Skjermet, men likevel sentralt

 • Kort vei til offentlig kommunikasjon

 • Grøntområder rett utenfor døren

 • Kort vei til butikker, vinmonopol og restauranter

Innhold

Innhold: Entre med praktisk innbygd skap, lys og innbydende stue med rentbrennende vedovn, sjarmerende kjøkken med opplegg for oppvaskmaskin, soverom med mye garderobeplass, delikat flislagt baderom og lekker balkong vendt mot rolig gårdsrom.

Leiligheten disponerer en kjellerbod (ca. 5, 6 kvm) og en loftsbod (ca. 6,6 kvm) og har tilgang på fellesvaskeri.

Standard

Entre:

Pen entre som gir et godt førsteinntrykk av denne leiligheten. Her er det plass for sko og yttertøy og det praktiske innbygde skapet gir ytterligere lagringsmuligheter. Malt himling, malte overflater på vegg og slipt originalt tregulv. Dørcalling.

Stue:

Tiltalende stue med naturlig plass til sittegruppe. Døren ut til balkongen slipper inn godt med dagslys og åpner opp rommet på en fin måte. Den koselige vedovnen fra 2015 sørger for å holde leiligheten lun og varm nå som vinteren er i anmarsj. Den originale teglsteinen er hentet frem og gir fin karakter til rommet. Malt himling, malte overflater på vegg og slipt originalt tregulv.

Kjøkken:

Innbydende kjøkken med sjarmerende innredning. Kombinasjonen av de originale lyse overskapene og brune, nyere underskap gir et fint uttrykk. De turkise flisene over benkeplaten binder det hele sammen. Integrert komfyr og koketopp fra 2015 og oppvaskmaskin gir en helhetlig finish. Kjøkkenet har en god størrelse med plass til hyggelig spiseplass og sittebenken fungerer også fint for oppbevaring. Det runde vinduet er en morsom detalj! Malt himling, malte overflater på vegg og slipte originale tregulv.

Soverom:

Elegant soverom med god plass til både dobbeltseng og garderobeskap. Soverommet er malt i en lun og tidsriktig tone og vender ut mot rolig og pent opparbeidet bakgård. Malt himling, malte overflater på vegg og slipte originale tregulv.

Baderom:

Delikat baderom med nøytrale fliser. Badet ble pusset opp i regi av AS i 2005. Badet har den siste tiden fått nye dusjdører og fremstår som veldig pent. På badet er det opplegg for vaskemaskin og det er flere muligheter for oppbevaring i åpne hyller. Malt himling med avtrekk, flislagte overflater og gulv med varme.

Balkong:

Veldig hyggelig balkong med utgang fra stuen. Balkongen har en god størrelse med plass til både utemøbler og grill om ønskelig. Dette er den perfekte plassen å nyte late sommerdager!

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert boligområde på Rodeløkka, midt mellom Carl Berners plass og Grünerløkka!

Herfra er det kort vei til alt byen har å by på, med noe for enhver smak. Gangavstand til Grünerløkka, Torshov, Løren og Tøyen med sine populære gatecafeer, restauranter og nisjeforretninger. Et lite steinkast unna er det dessuten til idylliske Rosenhoff med kolonihage og trehusbebyggelse. Også kort vei til Nydalen og Storo storsenter og sentrum med sitt brede tilbud av service, shopping og underholdning.

For de som ønsker å ta det med ro finnes flotte parker i nærheten. Ola Narr, Botanisk Hage, Torshovdalen, Torshovparken og Tøyenparken er alle innen rekkevidde. På Rosenhoff serverer de dessuten nydelige vafler i kolonihagen på søndager. Ønsker du en lengre tur er det koselige stier langs Akerselva fra byen og opp til Maridalen.

For de mer sporty kan man i tillegg til en joggetur i parken benytte seg av de mange treningssentrene rett i nærheten. Her finnes både flere SATS/Elixia-sentere, Bare trening og Fresh Fitness (på andre siden av gaten) innen gangavstand.

Tøyen med Øyafestivalen braker løs i august og X-games arrangement holdes rett i nærheten med kun 10 minutters gange.

Meget godt tilbud av offentlig transport i nærområdet. Carl Berner er et knutepunkt for kollektiv trafikk med trikk, buss, t-bane og flybuss. Det har blitt nytt miljøkryss med omregulering av trafikk og beplantning. Enkel adkomst til BI-Nydalen og Blindern.

Leiligheten har perfekt beliggenhet for dem som ønsker å bo i et sentralt område med flotte rekreasjonsarealer i umiddelbar nærhet, samtidig som byens urbane fasiliteter ligger en spasertur unna.

Etasje

3. etasje.

Tomt

Pent opparbeidet eiet tomt.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 697 810 pr. 31.12.14

Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 1 674 743 pr. 31.12.14

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på baderom.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm

Bruksareal: 56 kvm

Bruttoareal: 62 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom aksjeeier selv eller person nevnt i Borettslagslovens 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk fyring, rentbrennende vedovn fra 2015 i stue og varme på baderomsgulv.

Utstyr

- Dørcalling

- Internett (30/30 fra NextGentel

- Opplegg for vaskemaskin og oppvaskmaskin

Adkomst

Enkel adkomst via Dælenenggata. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Aksjelag

AS Ringgaten Byggeselskap II:

Aksjeselskapet består av 74 leiligheter og har adresse:

Christian Michelsens gate 10-14

Dælenenggata 11 A-E

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:

Lånenr: OBOS01-98207547557

Type: A

Restsaldo: kr 9.914.330,-

Restløpetid: 16 år 6 mnd

Perm. pr. år: 12

Type rente: Flyt

Rente (24.10.16): 2, 60 %

Lånenr: 1OB956-98207367613

Type: A

Restsaldo: kr 922.907,-

Restløpetid: 4 år 8 mnd

Term. pr. år: 4

Type rente: Fast

Rente (24.10.16): 5, 90 %

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.