Dælenenggata 12 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dælenenggata 12 B

  • 0567 Oslo
Prisantydning
2 750 000,-
Fellesgjeld
7 487,-
Totalpris
2 831 651,-
Ligningsverdi
992 543,-
Fellesutgifter
3 213,- (Dette inkluderer: Fyring (fjernvarme) og varmtvann, kabel-TV fra Get, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask. Felleskostnader pr. kvartal: kr. 9.637,- (a-konto). Avregning sendes i etterkant hvert år.)
Beregnet totalkostnad
2 750 000,- (Prisantydning)
7 487,22 (Andel av fellesgjeld)


2 757 487,22 (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
67 670,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


74 164,- (Omkostninger totalt)


2 831 651,22 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
42m²
Bruksareal
42m²
Bruttoareal
46m²
Tomt
1 242m² (eiet tomt)
Etasje
3.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1938
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
83
Seksjonsnummer
28
Energimerking
F
Finn-kode
109345214
Sist endret

FagansvarligEiendomsmegler

Anette Borvik

+47 47 45 17 99
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Dælenenggata 12 B

BRA/PROM

42 / 42 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Sameiet disponerer 5 parkeringsplasser der leie koster kr. 350,- pr. mnd. Her er det p.t 3 stk som står på venteliste. Ellers vanlig gateparkering etter gjeldende bestemmelser i området.

Beskrivelse

Velkommen til denne selveierleiligheten der du kan skape din egen drømmeleilighet med å pusse opp slik du selv ønsker. Leiligheten ligger fint til i 3. etg tilbaketrukket til på Rodeløkka midt mellom Carl Berner og Grünerløkka.

Anette Borvik (474 51 799) v/Schala & Partners har gleden av å vise deg en super arealeffektiv 2-roms leilighet med stort potensiale og flere muligheter.

Leiligheten har gode løsninger med en lys og romslig stue der du har plass til spisebord og sofagruppe. Kjøkkenet er separat og du kan om du ønsker åpne det mer opp ved å fjerne lettveggen mot stuen. Soverommet er lyst og hyggelig med god plass til dobbeltseng og skap. Badet er av eldre dato og oppussing må påregnes. I entréen er det plass til sko og yttertøy og ytterdøren skal bli skiftet ut 1.halvdel i 2018 (selger betaler denne kostnaden).

Velkommen til en hyggelig visning!

- Spennende oppussingsobjekt med stort potensiale

- Her kan du pusse opp leiligheten og sette ditt eget preg på den

- Svært god planløsning

- Parkeringsplasser i bakgården etter venteliste

- Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Dette gjør at du får en god og varm leiligheten om vinteren, samt lave strømkostnader. Sameiet er tilkoblet fjernvarme.

- Godt utleieobjekt

- Vinduer fra 2006

- Gode kollektivtilbud rett i nærhet i form av buss, trikk og T-bane.

Innhold

Leiligheten inneholder:

Entré, soverom, bad/wc, kjøkken og stue.

I tillegg disponerer leiligheten 1 loftsbod. Fellesvaskeri i kjeller.

Standard

Entré | Praktisk med lagringsplass

Praktisk entré med plass til klær og sko. Dørcalling. Veggskap. Inngangsdøren vil bli skiftet ut i løpet av 1. halvdel av 2018. Denne kostnaden blir betalt av selger.

Malt himling, malte vegger og fliser på gulv.

Innbydende soverom

Lyst og hyggelig soverom med god plass til dobbeltseng og skap. Soverommet vender ut mot bakgård.

Malt himling, malte vegger og laminat på gulv.

Eldre bad med mange muligheter

Eldre bad med dusjhjørne, speil og servant med underskap. Her kan du pusse opp badet slik du selv ønsker med både fliser, farger og løsninger.

Malt himling, malte vegger og fliser på gulv.

Kjøkken | Romslig og separat

Eldre separat kjøkken med god skap- og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Kullfiltervifte. Plass til kjøkkenbod. Her kan man fjerne lettveggen inn mot stuen om man ønsker en mer åpen løsning.

Malt himling, malte vegger og laminat på gulv.

Stue | Romslig og hyggelig stue

Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Uttak til kabel-TV fra Get. Hyggelig utsyn ned mot trehusene om du titter ut av stuevinduet.

Malt himling, malte vegger og laminat på gulv.

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert og tilbaketrukket boligområde på Rodeløkka, midt mellom Carl Berners plass og Grünerløkka!

Herfra er det kort vei til alt byen har å by på, med noe for enhver smak. Gangavstand til Grünerløkka, Torshov, Løren og Tøyen med sine populære gatecafeer, restauranter og nisjeforretninger. Et lite steinkast unna er det dessuten til idylliske Rosenhoff med kolonihage og trehusbebyggelse. Også kort vei til Nydalen og Storo storsenter og sentrum med sitt brede tilbud av service, shopping og underholdning.

For de som ønsker å ta det med ro finnes flotte parker i nærheten. Ola Narr, Botanisk Hage, Torshovdalen, Torshovparken, Sofienbergparken og Tøyenparken er alle innen rekkevidde. På Rosenhoff serverer de dessuten nydelige vafler i kolonihagen på søndager. Ønsker du en lengre tur er det koselige stier langs Akerselva fra byen og opp til Maridalen.

For de mer sporty kan man i tillegg til en joggetur i parken benytte seg av de mange treningssentrene rett i nærheten. Her finnes både flere SATS/Elixia-sentere, Bare trening og Fresh Fitness (på andre siden av gaten) innen gangavstand.

Tøyen med Øyafestivalen er rett i nærheten som arrangeres hvert år i august.

Meget godt tilbud av offentlig transport i nærområdet. Carl Berner er et knutepunkt for kollektiv trafikk med trikk, buss, t-bane og flybuss. Det har blitt nytt miljøkryss med omregulering av trafikk og beplantning. Enkel adkomst til BI-Nydalen og Blindern. Kort vei er det også til trikk, buss, T-bane og flybussen, alle fra Carl Berner.

Leiligheten har perfekt beliggenhet for dem som ønsker å bo i et sentralt område med flotte rekreasjonsarealer i umiddelbar nærhet, samtidig som byens urbane fasiliteter ligger en spasertur unna. Kafeén W.B. Samson ligger rett ved leiligheten og søndagsåpne Bunnpris ligger ved.

Etasje

3

Tomt

Pent opparbeidet tomt med hyggelig bakgård, parkeringsplasser, sittegrupper og felles gangveier. Tomten er eiet og felles.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 992 543 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 176 136 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 46 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Fyring (fjernvarme) og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Utstyr

Dørcalling, fjernvarme, kabel-TV fra Get, opplegg for oppvaskmaskin, automatsikringer.

Adkomst

Enkel adkomst med inngang fra Tromsøgata. Det vil bli skiltet med Schala& Partners-skilt ved felles visning fra Dælenenggata.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål . For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

- Sameiet består av 50 leiligheter

Hva er gjort de siste årene:

2017: Planlagt utskiftning av inngangdør til leilighetene, samt loftsdør og kjellerdør

2017: Ventilasjonsrens i bygget

2016: Endevegg utbedret

2006: Utskifting av vinduer

2006: Rehabilitering av brannbalkonger

- Sameiet er tilkoblet fjernvarme.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen langsiktig lån.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ab@schalapartners.no eller SMS: 47 45 17 99 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.