Dælenenggata 3 A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
 • Dælenenggata 3 A

 • 0567 Oslo
Prisantydning
2 800 000,-
Fellesgjeld
73 090,-
Totalpris
2 880 999,-
Fellesutgifter
2 700,- (Oppvarming og varmtvann, kabel-tv, nedbetaling av andel fellesgjeld, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m)
Beregnet totalkostnad
2 800 000,- (Prisantydning)
73 090,- (Andel av fellesgjeld)


2 873 090,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)


7 909,- (Omkostninger totalt)


2 880 999,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
40m²
Bruksareal
40m²
Bruttoareal
44m²
Tomt
996m² (eiet tomt)
Etasje
6.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1958
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
72
Energimerking
G
Finn-kode
114740731
Sist endret

PartnerEiendomsmegler MNEF

Torfinn Sørvang

+47 977 59 812
 • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Dælenenggata 3 A

BRA/PROM

40 / 40 m²

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse

Velkommen til Dælenenggata 3A! Boligen presenteres av Torfinn Sørvang (977 59 812) ved Schala & Partners.

Meget hyggelig 1(2)-roms andelsleilighet beliggende i 6. etasje som er byggets toppetasje, det er heis i bygget.

Leiligheten er lys, luftig og har meget arealeffektiv planløsning. Det er god plass til stort spisebord og sofagruppe i stuen.

Selger bruker i dag leiligheten som en 1-roms leilighet med separat kjøkken fra stuen. Kjøkkenet kan flyttes ut til stuen for så å lage en adskilt sovealkove fra resten av boligen. Leiligheten har diverse moderniseringsbehov.

Baderom fra 2004 i regi av borettslaget med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har også innvendig bod med mye skapplass og hyggelig entré med plass til sko og yttertøy.

 • Lys og trivelig 1(2)-roms sentralt på Carl Berner.

 • Mulighet til å flytte kjøkkenet ut i stuen for å lage en sovealkove der kjøkkenet står i dag.

 • Panoramautsikt over Oslo!

 • Noe moderniseringsbehov i boligen.

 • Vinterhage med fransk balkong

 • Gård fra 1958, gjort om og oppgradert 2004

 • Perfekt for førstegangskjøpere og pendlere.

 • 6.etasje med heis.

 • Parkeringsplasser i bakgården etter loddtrekning.

 • Sentralfyr inkludert i fellesutgiftene.

 • Flislagt bad fra 2004 tatt i regi av borettslaget.

 • Lave fellesutgifter (kun kr. 2.700,- pr. mnd.)

 • Leiligheten ligger sydvestvendt noe som gir sol store deler av dagen.

 • Sentralt med kort vei til off. kom. og "alt" av servicetilbud

 • Ingen dokumentavgift.

 • Ingen forkjøpsrett.

 • Fine grønt- og friområder innen kort avstand

Innhold

Entré, bad, stue, kjøkken og innvendig bod.

Det er heis i bygget.

Leiligheten disponerer også en kjellerbod.

Standard

Entré I Funksjonelt og innbydende

Fliser på gulv, malte vegger og malt himling.

Praktisk entré med god plass til oppbevaring av yttertøy i eget kott. Porttelefon.

Kjøkken I Mye skap og benkeplass

Separert kjøkken fra resten av leiligheten. Eldre kjøkkeninnredning. Her er det mulighet til å flytte kjøkkenet ut i stuen og lage en sovealkove der kjøkkenet er i dag.

Baderom I Rehabilitert i 2004 i regi av borettslaget

Boligens bad ligger på høyre hånd i entréen, og ble i 2004 oppgradert i regi av borettslaget. Badet er av god størrelse og er flislagt med tidsriktige farger/fliser. Det ble under oppussingen bl.a. annet lagt membran på gulvet og nytt sluk. Videre kan badet by på dusjhjørne, gulvstående toalett, servant med innredning og opplegg for vaskemaskin.

Stuen I Lys og lekker med gode møbleringsmuligheter

Stuen er romslig med store vindusflater som gir mye lys og en fantastisk utsikt over Oslo. God plass til stor sofa og evt. spisebord. Vinterhage med fransk balkong.

Gulv

Laminat i stuen, fliser i entrèen, kjøkken og baderom.

Vegger

Malte Strie.

Keramiske fliser i bad

Innvendig himling

Malte flater.

Beliggenhet

Dælenenggata er en attraktiv gate på Rodeløkka/Dælenenga som ligger i bydel Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten er gjennomgående, men alle rom vender ut mot stille gårdsrom, så her bor man skjermet mot trafikk og støy. Området er spennende og sjarmerende med sin gamle trehusbebyggelse og klassiske gårder, samtidig som det bygges nytt og moderne.

Leiligheten ligger rett ved Carl Berners plass hvor det er meget gode kollektivmuligheter med T-bane, trikk og bussforbindelser i alle byens retninger. Det går også flybuss fra Carl Berners plass. Carl Berner-krysset og gatene rundt er oppgradert for nesten 300 millioner kroner, bl.a. for å nedjustere trafikkbelastningen i krysset. Bedre tilbud av kaféer, serveringsteder og treningssentre har også bidratt til å øke områdets popularitet.

For den mosjonsglade er det forskjellige tilbud av treningssentere i nærheten av boligen. Elixia og Bare Trening ligger en kort spasertur unna ovenfor Carl Berners Plass i Trondheimsveien. Nærmeste treningstilbudet er Fresh Fitness som ligger i Dælenenggata. Tøyenbadet kan tilby helsestudio og

badeanlegg hele året. Det er også Elixia ved Ringnes Park i gangavstand fra leiligheten.

Grünerløkka ligger like ved og er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo. "Løkka" kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy senter for kultur,- og kreative næringer med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter,

BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar). Ved Ringnes park, en kort spasertur unna, finner du blant annet Ringen Kino, og Meny. Rett borte i gaten finner du også Kiwi, Coop Prix samt søndagsåpen Bunnpris.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter, Tøyenparken, samt Botanisk Hage som kanskje er Oslos vakreste park. Er du interessert i en litt annen type aktivitet, finner du Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum og Munchmuseet i gangavstand fra leiligheten. En liten

spasertur unna ligger Dælenenga fotballbane og Ishockey-/flerbrukshall (kunstis), og det er også gangavstand til Schous kulturstasjon med øvingshotell, riksscenen, popsenteret og dans- og teaterskole. For den musikkinteresserte er det kun 10 minutters gange ned til Øya-festivalen som arrangeres i Tøyenparken

Etasje

6 etasje

Tomt

994 m². eiet tomt. Asfaltert fellesarealer og inngang fra bakgård. Det er næringsvirksomhet i 1 etasje.

Formuesverdi

Formuesverdien kunne ikke innhentes iht. skatteetaten.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

6. etasje:

Bruksareal: 40 m².

Primærrom: 40 m².

Oppvarming

Borettslaget gjennomgår i disse dager en oppgradering til fjernvarme. Det er antatt at anlegget skal stå klart til fyringens perioden starter opp igjen. Dette ifølge opplysninger fra styreleder.

Adkomst

Enkel adkomst til leiligheten via egen inngangsdør fra svalgang. Heis til leilighetsetasjen. Adkomst til gården fra baksiden av bygget. Leiligheten ligger sentralt til på Carl Berner og du har lett adkomst via Tromsøgata og inn til Dælenenggata. Det vil bli satt opp Schala & Partners visningsskilt ved fellesvisninger. Med kollektiv er det lett å komme til Carl Berner med t-bane, buss og trikk. Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.

Sjekk ut www.ruter.no.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 15.06.17 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2255 datert 28.07.1977.

Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262. Ny kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Denne nye planen får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Oppdatering pågår i kommunen.

Henviser til kommunensnettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-ogadministrasjon/politikk/kommuneplan/

Trondheimsveien 110 etablerer og bygger ut 12 nye leiligheter. Saksgangen kan sees på Oslo kommunes internettsider.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Borettslag

Borettslaget Dælenenggata 3 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 956491622, og ligger i bydel 2 Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Dælenenggata 3

Gårds- og bruksnummer:

227 / 72

Borettslaget er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett), og å drive virksomhet som står i sammenheng med dette. Borettslaget består av 61 andelsleiligheter.

Vaktmester

Vaktmester Roy Tore Fallaas ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse. Han er normalt ikke tilstede på dagtid. Beskjeder kan legges i postkassen utenfor hans leilighet i 312 dersom han ikke er tilstede, ev. kontakte han på mobil 92239079 i arbeidstiden.

Sykkelbod

Det er én felles sykkelbod i borettslaget.

Nøkler/skilt

Ekstra nøkler til leiligheten, ev. også bytte av låssylinder, bestilles hos styreleder.

Kabel-TV

Get er borettslagets leverandør av TV-signaler. Gets kundetjeneste er på telefon 02123, eller via deres hjemmeside www.get.no.

Bredbånd

Vi har egen nettverkstilkobling i hver leilighet fra HomeNet som vi er tilkoblet via fiberkabel. Abonnement inngår ikke i husleien, men må bestilles av den enkelte.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning.

Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og

felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller

generalforsamling.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 1.1.2018: kr. 73 090. Andel formue pr. 1.1.2018 kr. 0,-

Lånenr: OBBK01

Type lån: Annuitetslån

Restsaldo: kr. 4.385.368,-

Restløpetid: 9 år 10 mnd.

Terminer pr. år: 12

Type rente: Flytende

Rente: 2,25%

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ts@schalapartners.no eller SMS: 97 75 98 12 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.