Dælenenggata 38C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dælenenggata 38C

  • 0567 Oslo
Prisantydning
3 300 000,-
Fellesgjeld
46 252,-
Totalpris
3 354 161,-
Ligningsverdi
736 030,-
Fellesutgifter
2 025,- (Drift og vedlikehold, kabel-tv, bredbånd, renter, trappevask, forsikring, vedlikeholdsfond, forretningsførsel, kommunale avg. m.m. Herav: Renter kr 120,- Fellesutgifter kr 1.538,- Trappevask kr 100,- Styrehonorar kr 167,- Vedlikeholdsfond kr 100,-)
Beregnet totalkostnad
3 300 000,- (Prisantydning)
46 252,- (Andel av fellesgjeld)


3 346 252,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


3 354 161,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
41m²
Bruksareal
41m²
Bruttoareal
47m²
Tomt
942m² (fellestomt)
Etasje
3.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1897
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
115
Seksjonsnummer
1
Energimerking
F
Finn-kode
129807507
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Vidar Tangstad

+47 452 16 222

Finn.no: Lokalområde

#ØVRE GRÜNERLØKKA

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning)

46 252,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

3 346 252,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger

199,- (Panteattest kjøper)

430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)

430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))

--------------------------------------------------------

7 909,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 354 161,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

BRA/PROM

41 / 41 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning i brl.

Det er IN-ordning og fellesgjelden kan betales ned to ganger i året (juni og desember).

Beskrivelse

Vidar Tangstad (452 16 222) ved Schala & Partners har gleden av å vise og presentere denne herlige leiligheten i Dælenenggata 38C!

Dette er en gjennomgående og arealeffektiv 2-roms andelsleilighet beliggende fint til i gårdens 3. etasje, i en klassisk gård. Leiligheten er malt i tidsriktige farger og har parkett på gulv. Fin takhøyde og store, dype vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Velfungerende planløsning med god størrelse på alle rommene.

Leiligheten har en romslig stue med plass til sofaseksjon, tv-møblement, lite spisebord og øvrig ønsket møblement. Separat kjøkken med mye skap- og benkeplass, samt hvitevarer som medfølger. Leiligheten har et lyst flislagt bad som ble oppgradert i 2005, med blant annet opplegg for vaskemaskin. I tillegg finner vi flott soverom som har god plass til dobbeltseng, samt oppbevaringsplass i romslig skyvedørsgarderobe. Entré hvor det er plass til å sette fra seg yttertøy og sko. I tillegg er det ekstra oppbevaringsplass i kjellerbod.

Leiligheten tilhører et hyggelig og veldrevet borettslag og beboerne har tilgang til en flott bakgård. I Dælenenggata 38C bor du på populære Dælenenga/Rodeløkka, i bydel Grünerløkka, med et urbant og stemningsfullt miljø og med alt det Oslo har å by på i nærheten.

Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Stue | Lys og hyggelig

Leiligheten har en herlig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, lite spisebord, samt øvrig ønsket møblement. Store vindusflater som bidrar til gode innvendige lysforhold.

Kjøkken | Hvitevarer følger

Separat kjøkken med mye skap- og benkeplass. Profilerte fronter i lyst tremønster, samt noe flislagt parti over benkeplate i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Belysning under overskap. Frittstående komfyr fra Electrolux, integrert ventilator med belysning og kullfilter, oppvaskmaskin fra Bosch og frittstående kjøleskap med frysedel fra LG. Det opplyses om at varmluftsfunksjon på komfyr ikke fungerer.

Bad/WC | Pent flislagt

Bad fra 1988, oppgradert i 2005 med nye fliser, ny membran i dusjhjørne og nytt sluk i dusjen. Flislagt gulv med varme, flislagte vegger og nedsenket platehimling med downlights. Servantskap med dører i høyglanset utførelse, ovenpåliggende servant av porselen med ett-greps armatur fra Oras. Speil og belysning på vegg over servant. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur fra Oras. Vegghengt toalett fra IFÖ. Opplegg for vaskemaskin i hjørnet (medfølger).

Soverom | God oppbevaringsplass

Flott soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord etc. Gode lagringsmuligheter stor skyvedørsgarderobe (2 meter bredt) med hvite fronter og speilfronter. Soverommet vender ut mot rolig gate.

Entré | Arealeffektiv

Entré med plass til oppbevaring av sko og yttertøy i åpen garderobe (1,18 meter bred). Dørcalling med portåpner.

Overflater | Pent fargevalg

Gulv: Parkett på gulvene og fliser med varme på bad.

Vegger: Malt tapet og fliser på bad.

Tak: Platehimling. Downlights på bad.

Beliggenhet

Dælenenggata er en attraktiv gate på Rodeløkka/Dælenenga som ligger i bydel Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter.Herfra er det kort vei til Grünerløkkas yrende folkeliv, Carl Berner, St.Hanshaugen, Torshov m.m. Leiligheten ligger et steinkast unna Ringnes Park med kino, SATS/Elixia, Meny m.m. I tillegg er det gangavstand til Oslo sentrum. Området er spennende og sjarmerende med sin gamle trehusbebyggelse og klassiske gårder, samtidig som det bygges nytt og moderne.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo. "Løkka" kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Blant annet er The Nighthawk Diner, Vespa & Humla, Villa Paradiso og Tealounge verdt et besøk. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket. Rett borte i gaten finner du også Kiwi, Coop Prix og søndagsåpen Bunnpris og Joker med post i butikk (i gårdens 1. etasje).

Det er kort vei til Carl Berners plass hvor det er meget gode kollektivmuligheter med T-bane, trikk- og bussforbindelser i alle byens retninger. Det går også flybuss fra Carl Berners plass. Carl Berner-krysset og gatene rundt er oppgradert for nesten 300 millioner kroner, bl.a. for å nedjustere trafikkbelastningen i krysset. Bedre tilbud av kaféer, serveringsteder og treningssentre har også bidratt til å øke områdets popularitet. I Fagerheimgata har du holdeplass for bussnr. 30 og i Københavngata (2 min gange) er det også holdeplass for flybussen, samt blant annet bussnr. 20, 21, 28, 33 m.m. Det er flere trikke-forbindelser fra Birkelunden (6 min gange). Det vil også settes opp bysykkelstativ like utenfor bygget.

For den mosjonsglade er det forskjellige tilbud av treningssentere i nærheten av boligen. SATS/Elixia på Rignes park og på Carl Berner, samt Bare Trening og Fresh Fitness en kort spasertur unna. Tøyenbadet kan tilby helsestudio og badeanlegg hele året.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Torshovdalen, Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter, Tøyenparken hvor Øya-festivalen arrangeres i august, samt Botanisk Hage som kanskje er Oslos vakreste park. En liten spasertur unna ligger Dælenenga fotballbane og Ishockey-/flerbrukshall (kunstis), og det er også gangavstand til Schous kulturstasjon med øvingshotell, riksscenen, popsenteret og dans- og teaterskole.

Felleskostnader

2 025 pr. mnd. Drift og vedlikehold, kabel-tv, bredbånd, renter, trappevask, forsikring, vedlikeholdsfond, forretningsførsel, kommunale avg. m.m.

Herav:

Renter kr 120,-

Fellesutgifter kr 1.538,-

Trappevask kr 100,-

Styrehonorar kr 167,-

Vedlikeholdsfond kr 100,-

Tomt

Eiet tomt. 942 kvm. Hyggelig og skjermet gårdsrom som er oppgradert i nyere tid. Pent opparbeidet med gangarealer, gressplen, og annen pen beplanting, samt flere sittegrupper og sykkelparkering.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 736 030 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 355 296 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygning over 4.etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner i mur, naturstein og teglstein. Etasjeskiller i trekonstruksjoner. Utvendig fasader med pussede murflater. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer med to-lags glass fra 1978.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og gulvvarme på badet.

Adkomst

Adkomst fra Dælenenggata. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:

1962/506369-1/105 Best om garasje/parkering 27.04.1962

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Overført fra: 0301-227/115

Gjelder denne registerenheten med flere

1981/511290-1/105 Best. om adkomstrett 05.11.1981

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0301-227/115

Gjelder denne registerenheten med flere

1997/27627-1/105 Rettighet 13.05.1997

Rettighetshaver:ICA DETALJ AS

Org.nr: 963132794

LEIE AV NÆRINGSLOKALE

Leietid 10 år

Fra dato 01/01/1997

Leie minimum kr. 300.000 maks 400.000 pr. år

Med flere bestemmelser

Bestemmelser om forlengelse

Overført fra: 0301-227/115

Gjelder denne registerenheten med flere

1999/11212-1/105 ** Transport av rettighet 04.03.1999

gjelder: RETTIGHET 1997/27627-1/105

Fra:KEFAS AS

Org.nr: 913403754

Til:ICA DETALJ AS

Org.nr: 963132794

1997/27660-1/105 Rettighet 13.05.1997

Rettighetshaver:ICA DETALJ AS

Org.nr: 963132794

FRAMLEIEAVTALE

Gjelder avtale: 27627/1997

Leietid 10 år. Fra dato 01/01/1997. Leie 300.000 pr. år.

Med flere bestemmelser

Kan ikke framleies

Bestemmelser om forlengelse

Overført fra: 0301-227/115

Gjelder denne registerenheten med flere

1999/11231-1/105 ** Transport av rettighet 04.03.1999

gjelder: RETTIGHET 1997/27660-1/105

Fra:MATKNUTEN AKSJESELSKAPET

Org.nr: 974475251

Til:ICA DETALJ AS

Org.nr: 963132794

1997/27673-3/105 ** Obligasjon i leierett 13.05.1997

BELØP: NOK 500.000

gjelder: RETTIGHET 1997/27660-1/105

Panthaver:Kefas As

Lnr: 1156589

Panthaver:Rimi Norge As

Lnr: 4994638

1998/58525-1/105 ** Transport av panthaver 06.10.1998

gjelder: OBLIGASJON I LEIERETT 1997/27673-3/105

Fra:Kefas As

Lnr: 1156589

Til:Rimi Norge As

Lnr: 4994638

2005/73414-1/105 Pantedokument 31.10.2005

BELØP: NOK 45.000.000

Panthaver:Komplett Eiendomsmegling As

Lnr: 7066282

Opprinnelig tinglyst som panteutvidelse

av PANTEDOKUMENT 61484/2005

2008/141391-2/200 ** Prioritetsbestemmelse 18.02.2008

veket for: PANTEDOKUMENT 2008/113014-1/200

2005/73414-4/105 Urådighet 31.10.2005

Eiendommen kan ikke disponeres m.v. over uten samtykke

fra Komplett Eiendomsmegling AS.

2008/141391-2/200 ** Prioritetsbestemmelse 18.02.2008

veket for: PANTEDOKUMENT 2008/113014-1/200

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel gjeld for denne leiligheten: kr 46.252,- pr 01.08.2018

Andel formue for denne leiligheten: kr 49.272,- pr 31.12.2017

Borettslagets totale gjeld: kr 17.011.500,- pr 01.08.2018

Långiver: Dnb Bank

Lånetype: Annuitetslån

Avdragsfritt: tom. 30.09.2021

Rentesats: Rente 3,10% pr.d.d.

Det er IN-ordning på lånet og fellesgjelden kan betales to ganger i året; i juni og desember.

Andel fellesgjeld

46 252

Andel formue

49 272

Forsikring

Gjensidige Forsikring,

Polisenummer: 77442357

Regnskap

Driftsresultatet for 2017 viste et underskudd på kr. 521.181,-. Borettslagets disponible midler utgjorde pr. 31.12.2017 kr. 1.554.269,-.

Vedtekter / husordensregler

Se vedtekter og husordensregler vedlagt lenger bak i salgsoppgaven.

Tilbehør

NBBBBBBBBBBBBBBBBB!!!

- Fukt i kjelleren

- Har vært behov for arbeider på en pipe etter vannlekkasje i en loftsleilighet i forbindelse med kraftig regn.

- Sprekker i fasade etter bygging av nytt bygg på nabotomt. Tidvis skjevhet i inngangsdør av samme årsak. Skader er meldt inn.

- Borettslaget har avtal med Anticimex for overvåking og skadedyrskontroll.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: vt@schalapartners.no eller SMS: 45 21 62 22 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjennelse må foreligge før overtagelse kan gjennomføres.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.