Dynekilgata 19C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Dynekilgata 19C

  • 0569 Oslo
Prisantydning
3 200 000,-
Fellesgjeld
121 622,-
Totalpris
3 336 087,-
Ligningsverdi
802 610,-
Fellesutgifter
4 361,- (Felleskostnadene inkluderer varmtvann, fyring, grunnpakke kabel-TV, vaktmestertjeneste, trappevask, drift av sameiet, felles byggforsikring, kommunale avgifter m.m.)
Beregnet totalkostnad
3 200 000,- (Prisantydning)
121 622,- (Andel av fellesgjeld)


3 321 622,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 556,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


14 465,- (Omkostninger totalt)


3 336 087,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
44m²
Bruksareal
44m²
Bruttoareal
49m²
Tomt
1 829m² (fellestomt)
Etasje
2.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1936
Gårdsnummer
226
Bruksnummer
9
Energimerking
C
Finn-kode
131145504
Sist endret

PartnerAvdelingslederEiendomsmegler MNEF

Robin Rodahl

+47 466 92 608
  • Nabolagsprofil

99%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

99%

av boligene er eldre enn 20 år

92%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

73%

eier sin egen bolig

Dokumenter

Salgsoppgave Dynekilgata 19C

Finn.no: Lokalområde

# ROSENHOFF

Forkjøpsrett

Ja. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Beregnet totalkostnad

3 200 000,- (Prisantydning)

121 622,- (Andel av fellesgjeld)

--------------------------------------------------------

3 321 622,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger

199,- (Pantattest kjøper)

430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)

430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

6 556,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett)

6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))

--------------------------------------------------------

14 465,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 336 087,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Evt. gebyr ved benyttet forkjøpsrett: kr 6.556,-

Innmelding til OBOS: kr 500,-

Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer og eierskiftegebyr.

BRA/PROM

44 / 44 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har ingen IN-ordning.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Beskrivelse

Robin Rodahl ved Schala & Partners har gleden av å vise og presentere denne flotte leiligheten i Dynekilgata 19C!

Velkommen til en fantastisk bolig som har en meget attraktiv og sentral plassering på Rosenhoff, men ligger likevel tilbaketrukket i rolige omgivelser med lite gjennomgangstrafikk.

Boligen er meget tiltalende i et tidsriktig fargevalg. Her har du en gjennomgående leilighet med en svært god planløsning, beliggende i byggets 2. etasje. Dette sammen med store vindusflater, sikrer deg en luftig atmosfære. Arealeffektiv og smart planløsning med en romslig stue som har utgang til balkong, kjøkken som har godt med skap- og benkeplass, soverom med garderobeskap og et pent flislagt bad. Leiligheten er malt i lyse farger og har pene gulv.

Stuen er malt i trivelige farger, samt store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Videre er det god plass til sofagruppe, spisebord og øvrig ønsket møblement. Det er utgang til boligens balkong fra stuen hvor det er plass til et hyggelig cafésett, så du kan nyte solrike dager. Kjøkkenet har en pen innredning, samt godt med skap- og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Soverommet er romslig i delikate farger og har godt med oppbevaringsmuligheter. Badet er pent flislagt med dusjkabinett. Det første som møter deg i leiligheten, er en trivelig entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. I tillegg disponerer leiligheten to boder, som sørger deg godt med oppbevaringsmuligheter. Det er også mulig å oppbevare sykkel i bakgården.

Borettslaget har en veldig hyggelig og opparbeidet bakgård med diverse beplantning. I kjelleren er det vaskerom der man kan reservere vasketid, samt tørketrommel og eget tørkerom.

Kabel-tv, bredbånd, varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene og sørger for lave bokostnader. Her får du også en god og varm leilighet på vinterstid, uten høyt strømforbruk.

Standard

Stue | Med utgang til balkong

Stuen er lys og romslig i et tidsriktig fargevalg. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den svært funksjonelle løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Her møter du et stort rom med gode møbleringsmuligheter. Her har du en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

Videre fra stuen er det utgang til boligens østvendte balkong på ca. 2 m2. Her er det plass til et hyggelig cafésett, så du kan nyte solrike dager. Det er markise på balkongen og rekkverkshøyden er målt til 85 cm.

Kjøkken | Godt med skap- og benkeplass

Flott kjøkken som har innredning med glatte fronter og benkeplate av tre. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet for matlaging og oppbevaring. Her er det plass til hyggelig spisebord og øvrig møblement. Nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Noe fuktskade og sprekker i benkeplaten. Det er benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenken. Komfyr med keramisk topp fra Asko og fritthengende ventilator med kullfilter fra Ikea. Oppvaskmaskin og vaskemaskin er fra Whirlpool, samt frittstående kjøleskap med fryser fra Electrolux. Gulvet er belagt med parkett og vegg- og himlingsflater er i malte flater og malt mur. Det er sprekker i parkettgulvet rundt kjøleskapet.

Bad | Pent flislagt

Pent og flislagt baderom fra 1995. Badet inneholder dusjkabinett med skyvedører og hånddusj, gulvstående toalett fra Gustavsberg og helservant i skap med ett-greps armatur fra Hansgrohe, samt dører med glatte fronter. Det er speil med overlys og stikkontakt over servanten. Downlights og avtrekksventil i himling.

Soverom | Luftig og romslig

Romslig soverom som er malt i delikate farger. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Her er det et garderobeskap på ca. 1,5 meter med belysning som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske. Videre er det god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side, samt øvrig møblement.

Entré | Velkommen inn!

Når du kommer inn i boligen, er det første du møter en trivelig entré. Veggene er malt i fine farger, og det er parkett belagt på gulvet. Her er det adkomst via felles trappegang og det er callinganlegg i entréen. Leiligheten har entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkhull.

Overflater | Delikate farger

Gulv: Gulvflater belagt med parkett og laminat. Det er fliser på badet.

Vegger: Malte flater og malt panel.

Tak: Malte flater og malt panel. Det er downlights på badet og i entré.

Beliggenhet

Leiligheten er meget attraktivt og sentralt plassert på Rosenhoff, men er likevel tilbaketrukket og rolig beliggende i gate med lite gjennomgangstrafikk.

Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt plassert på Rosenhoff, med nærhet til Torshovdalen og Rodeløkkas Kolonihager. Nærområdet byr på en rekke dagligvarebutikker, spisesteder/kaféer, parker, og offentlig kommunikasjon. Nærmeste barnehage er Dynekilen Barnehage, som ligger 1 min. unna. For de treningsglade finnes en rekke treningsstudioer innen kort gangavstand med blant annet SATS/Elixia, Fresh Fitness, Actic m.m. En spasertur på ca. 10 min. tar deg ned til Grünerløkkas pulserende liv med utallige kaféer, butikker, utesteder etc. Skal man til sentrum, er det bare å hoppe på første trikk, buss eller t-bane.

Leiligheten har kort vei til tur- og rekreasjonsområder. Torshovdalen har store grøntområder mellom Torshov og Rosenhoff. Her er det mye aktivitet året rundt, og parken er fredet for utbygging. Torshovparken er perfekt for grilling, ballspill og late sommerdager. Her finner man lekeplasser, volleyballbane og utvendige treningsfasiliteter. I tillegg er det kort vei til Tøyenparken, Botanisk Hage, Olaf Ryes plass, Birkelunden m.m.

Fra leiligheten er det kort vei til Carl Berner som er et av de største knutepunktene for kollektivtrafikk i Oslo, med busser, trikk og t-baner. Busser som 20, 21. 28, 31, 33, 57, 301, 302, 345, 363 og 435 finner du her. Busslinje 31 går hele døgnet og stopper på Rosenhoff holdeplass 2 min unna. Herfra går også trikkelinje 17. Dette gir direkte kollektivtransport for studenter til HiOA, BI og UiO. Trikk nummer 17 går fra Rikshospitalet og gjennom bykjernen før den går videre til Carl Berner Plass og avslutter på Grefsen Stasjon. T-bane 5 mellom Vestli og Sognsvann går via "Ringen" og Carl Berners plass. Ring 3 ligger også i umiddelbar nærhet, og tar deg til omkringliggende bydeler og ut av byen, raskt og effektivt. Det går samt direkte buss til Gardemoen fra Rosenhoff. Det går og direkte buss til Gardemoen fra Rosenhoff.

Felleskostnader

4 361 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer varmtvann, fyring, grunnpakke kabel-TV, vaktmestertjeneste, trappevask, drift av sameiet, felles byggforsikring, kommunale avgifter m.m.

Tomt

Felles tomt opparbeidet med gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 802 610 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 568 352 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Bygård over 5 etasjer, samt kjeller og loft. Grunnmur i bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Yttervegger i murkonstruksjon og utvendig forblendet med teglstein. Yttertak av saltaksform og utvendig tekket med takstein/takplater. Leiligheten har entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkhull. Vinduer på kjøkken og soverom med tre-lags glass fra 1990. Vinduer i stue med to-lags glass fra 1990 og balkongdør med to-lags glass fra 1990.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc.). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for bygge anmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 49 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilkoblet fjernvarme.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:

1880/924304-1/105 Bestemmelse om veg 06.02.1880

1900/900310-1/105 Erklæring/avtale 25.01.1900

Bestemmelse om kloakkledning

1937/301083-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 06.02.1937

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1938/301444-1/105 Erklæring/avtale 11.02.1938

Bestemmelser om felles gårdsplass mv.

Bestemmelse om adkomstrett

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Gjelder denne registerenheten med flere

1938/303389-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 24.05.1938

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra kommunen. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 121.622,- pr. 31.12.17.

Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 31.892,- pr. 31.12.17.

Sameiets lån utgjør totalt kr. 11.282.349,- pr. 28.08.18, og er tatt opp i OBOS-Banken.

Renten på lånet utgjør 2,25 % pr. 28.08.18 og er flytende.

Restløpetiden er 14 år 9 mnd.

Kapitalkostnad kr. 782,-.

Lånet ble opptatt i forbindelse med bergvarmeprosjektet, og slått sammen med borettslaget tidligere lån i Eika Boligkreditt.

Andel fellesgjeld

121 622

Andel formue

31 892

Forsikring

IF Skadeforsikring

Polisenummer: 985864

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr. 1 756 642,-. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 1 807 200,- i overskudd.

Vedtekter / husordensregler

Overdragelse krever styregodkjennelse. Eiendomsmegler sender inn styregodkjennelse, men en evt. styregodkjennelse er kjøpers ansvar. Evt. merkostnader er kjøpers ansvar. Dersom det ikke er fastsatt frist i vedtektene, kan godkjenning av ny aksjonær ta inntil 2 måneder. Kontakt eiendomsmegler for ytterligere opplysninger.

Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i laget. Ihht. borettslagsloven må forkjøpsretten benyttes innen 20 dager etter at forretningsfører har blitt varslet om salget. Det er utsendt forhåndsavklaring for forkjøpsretten. Frist for benyttelse av forkjøpsretten(forhåndsavklaring) er satt til: Kontakt eiendomsmegler for ytterligere informasjon vennligst kontakt eiendomsmegler.

Det skal være ro i leilighetene mellom kl. 23.00 til kl. 06.00.

Merking av dører og postkasser skal skje i henhold til instruksjoner fra styret.

Grilling er bare tillatt i nærheten av fastmontert grill. Det er bare elektrisk grill som er tillatt brukt på balkongene.

Parabolantenner, markiser, flaggstenger, radioantenner o.a. utvendig på bygningen er forbudt.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Tilbehør

Vaskemaskinen medfølger ikke handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Listen følger vedlagt. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Garderobeskap

Hvis ikke annet er spesifisert, følges NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, slik at løse garderobeskap medfølger handelen. Dette gjelder også fastmonterte garderobeskap evt. fastmonterte skjenker mm.

Lyskilder / brunevarer

Ved et ønske om at lyskilder/ lamper/ lysekroner skal medfølge i handelen må dette spesifiseres i et evt. bud. Det samme gjelder brunevarer. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt eiendomsmegler før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: rr@schalapartners.no eller SMS: 46 69 26 08 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale. Styrets godkjenning må foreligge og forkjøpsrett må være avklart før overtagelse kan gjennomføres.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.