Etterstadsletta 116

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Etterstadsletta 116

  • 0659 Oslo
Prisantydning
3 480 000,-
Fellesgjeld
46 000,-
Totalpris
3 618 399,-
Ligningsverdi
744 494,-
Fellesutgifter
2 164,- (Felleskostnadene inkluderer varmtvann, kommunale avgifter, kabel-TV/internett, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmester, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.)
Beregnet totalkostnad
3 480 000,- (Prisantydning)
46 000,- (Andel av fellesgjeld)


3 526 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 150,- (Dokumentavgift)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


92 399,- (Omkostninger totalt)


3 618 399,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
55m²
Bruksareal
55m²
Bruttoareal
59m²
Tomt
15 847m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1983
Gårdsnummer
135
Bruksnummer
31
Seksjonsnummer
35
Energimerking
F
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Anders Sveen

+47 915 35 914
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Etterstadsletta 116

BRA/PROM

55 / 55 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Anders Sveen (915 35 914) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en praktfull 2-roms selveierleilighet med god planløsning, i rolige Etterstadsletta 116.

Leiligheten ligger i gårdens 2. etasje og holder en god standard. Det er en meget romslig åpen løsning mellom kjøkken og stue, som gir et ekstra stort og sosialt preg. Fra stuen er det utgang til stor og solrik balkong, med utsynt mot flotte grøntområder. Soverommet er romslig med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Dette kombinert med størrelsen på leiligheten gjør dette til en fin leilighet for par å bo sammen på. Badet er modernisert i 2010 og holder en pen standard. Videre er entréen særdeles romslig og innbydende, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Dette er et trivelig sameie beliggende i en rolig og populær del av byen, med naturskjønne omgivelser, omkranset av store og frodige grøntområder. Samtidig er det kort vei til sentrum og andre deler av byen, både med kollektivtilbudet og til fots (ca. 25 min til sentrum).

Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré, bad/ WC, soverom, kjøkken og stue med utgang til balkong.

I tillegg disponeres 1 kjellerbod på ca. 1,5 m² og på balkongen en bod på ca.2,5 m², samt 2 små boder/skap på ca. 1 m² i fellesbodarealer på leilighetsplan.

Standard

Stue:

Romslig stue med plass til både sofagruppe, tv-seksjon, spisebord med øvrig møblement. Fra stuen er det utgang til balkong.

Kjøkken:

Tidsriktig kjøkken med innredning fra 2010 med profilerte, sprøytelakkerte fronter og laminat benkeplate samt mosaikkfliser på vegg over benk. Videre er det integrert platetopp, stekeovn og mikrobølgeovn i tillegg til opplegg for vaskemaskin.

Balkong:

Koselig balkong med gode solforhold. Balkongen ligger sydvestvendt og ser ut mot idyllisk grøntområde. Nyt late sommerdager med en venn eller kjær i solen, med alt fra et glass vin til en kaffekopp. Videre er balkongen også ypperlig for lufting på varme sommersdager.

** Legg spesielt merke til at selger lar balkongmøblene og grill følge med om ønskelig, så neste eier kan hoppe rett inn i grillsesongen med flying start!

Bad:

Delikat flislagt baderom med veldig god størrelse, modernisert i 2010 med ny stoppekran i 2009. Det er servantskap med profilerte, finérte fronter og heldekkende servant samt speil med lysarmatur på vegg over servant. Dusjhjørne med glassvegg, sluk og termostatstyrt blandebatteri. Videre er det varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:

Soverommet er romslig med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. Det ligger vendt mot rolige parkomgivelser mellom to blokker, og har således veldig rolige omgivelser utenfor soveromsvinduet.

Entré/gang:

Pen entré med garderobeskap for oppheng av yttertøy. Videre er gangen utstyrt med brann- og lydklassifisert entrédør og dørtelefon.

Overflater:

Gulv: Skiferfliser i entré/gang. Eikeparkett på soverom og i stue/kjøkken. Flislagt gulv på bad.

Vegger: Hovedsakelig malt strie. Hvitlakkert smartpanel i entré/gang. Flissatte vegger på bad.

Himling: Glatte, malte himlingsflater. Folierte himlingsplater (tak-ess) på bad.

Diverse:

* Solrik balkong

* Balkongmøblene og grill følger med om ønskelig

* Varmtvann inkludert i felleskostnadene

* Ettertraktet beliggenhet

* Bad modernisert 2010 / ny stoppekran 2009

* Kjøkkeninnredning fra 2010

* Sameiet har et wifi punkt som dekker uteområdet mellom blokkene

* Styret har et vaktmester med Bygårdsservice

* Hver jul er det julegrantenning

* Det er en egen facebookgruppe for sameiet: Alna terrasse

* Sameiet har en egen hjemmeside: www.boligsameie.net/alnaterrasse

* Sameiet består av 136 seksjoner

* Sameiet har avtale med Akhtar Oslo city renhold om vask av oppgangene

* Antatt mulighet for å leie garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg under bygning. Gjesteparkering på sameiets eiendom.

* Barnevennlige og naturskjønne omgivelser

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i rolig og veletablert boligområde på Etterstad. Dette er et populært og veldrevet borettslag i barnevennlige omgivelser med store, flotte grøntområder rett utenfor bebyggelsen. Utenfor døren ligger Etterstadparken med utsikt utover Oslo, sandvolleyballbane og ny lekeplass fra 2015. Parkarealer og turstier langs Alnaelva og i Svartdalsparken i umiddelbar nærhet. Sentralt i forhold til Oslo Sentrum samtidig som det ligger godt tilbaketrukket. Kun få minutters gange til Vålerenga og Kampen med flere hyggelige kaféer og restauranter. Her finner du også populære Kampen økologiske barnebondegård og Jordal idrettsanlegg. Fin spasertur på ca. 25 minutter til Oslo Sentrum.

Gangavstand til Fyrstikktorget og Ensjø som er et område i Oslo under sterk, positiv utvikling med flere nye leiligheter, butikker og cafeer. Visjonen for bydelen er å skape en grønn oase midt i Oslo. Denne leiligheten er perfekt for deg som søker godt med luftige, grønne arealer i familievennlige omgivelser, men likevel ønsker nærhet til sentrum av Oslo gjennom hyppige kollektivavganger eller en kort gå- eller sykkeltur. Kort vei til servicetilbud slik som post, bank, bakeri, matforretninger m.m. For den aktive, finner man flere treningsmuligheter i området med SATS Elixia, Fresh Fitness, Valhall, Jordal Amfi og Tøyenbadet i gangavstand.

Flere barnehager og skoler for alle aldre ligger i umiddelbar nærhet. Nye Brynseng Skole åpner i 2017 (1-7 klasse) som kun er noen få hundre meter unna. Helsfyr er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon og ligger kun få minutter unna. Her finner du Helsfyr T-bane (linje 1-4) som bruker ca. 7 min. til sentrum. 21-bussen til blant annet Carl Berner, Grünerløkka og Aker Brygge, samt 37-bussen med hyppige avganger døgnet rundt stopper rett utenfor. Flybussen til Gardemoen stopper også ved Helsfyr.

Etasje

2 etasje

Tomt

Felles eiet tomt på 15 847 m². Tomten er pent opparbeidet med gressplen, variert beplantning og lekeplasser. Asfalterte gang- og internveien.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 744 494 pr. 31.12.15

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 084 582 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 25.09.1985. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 59 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie tillatt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner.

Varmtvann fra sentralanlegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det rives, rehabiliteres og bygges nye boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 46.000,-.

Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 9.844,-.

Borettslagets lån:

Lånenr: OBOS01-98207534390

Type: A

Restsaldo: 10.518.850,-

Restløpetid: 24 år

Term pr år: 12

Rente: 3,45% Flyt

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det ble ikke vedtatt noen større arbeiderpå siste generalforsamling, jf forretningsføreropplysningene. Protokoll fra siste ordinære generalforsamling finnes vedlagt i salgsoppgave under forretningsføreropplysninger.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.