Eugenies gate 22 D

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
 • Eugenies gate 22 D

 • 0168 Oslo
Prisantydning
4 000 000,-
Fellesgjeld
90 000,-
Totalpris
4 207 339,-
Ligningsverdi
870 925,-
Fellesutgifter
2 656,- (Fellesutgifter: Felleskostnader 1 743 Renter og avdrag 863 Dugnadsbidrag 50)
Beregnet totalkostnad
4 000 000,- (Prisantydning)
90 000,- (Andel av fellesgjeld)


4 090 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
102 250,- (Dokumentavgift)
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


117 339,- (Omkostninger totalt)


4 207 339,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
36m²
Bruksareal
36m²
Bruttoareal
45m²
Tomt
385m² (fellestomt)
Etasje
3.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1892
Gårdsnummer
217
Bruksnummer
510
Seksjonsnummer
8
Energimerking
G
Finn-kode
124883826
Sist endret

Eiendomsmegler

Carl Uthus

+47 923 05 923

Dokumenter

Salgsoppgave Eugenies gate 22 D

Beskrivelse

Er du på jakt etter en leilighet med en sjarm og et særpreg få leiligheter kan måle seg med? Velkommen til Bolteløkka og Eugenies gate 22D!

Vi har gleden av å presentere denne nydelige loftsleiligheten som byr på særpreg og god standard. Svært koselig, lys og særdeles pen 2-roms beliggende i høy og usjenert 3. etg. på populære Bolteløkka. Leiligheten har en effektiv og arealeffektiv planløsning med luftige rom (med store takvinduer) og en nydelig kombinasjon hvor det klassiske møter det moderne. Gulvarealet i denne leiligheten er på 60kvm. Leiligheten holder en god standard hvor alle rom byr på noe særegent. Kjøkkenet ble i sin helhet oppgradert i 2011. Parkettgulv (unntatt baderom der det er fliser) og lysmalte overflater i hele leiligheten.

Stuen han enkelt deles med en lettvegg og på den måten kan man få et ekstra soverom/innredet rom. Fra stuen har du utgang til en herlig takterrasse med veldig gode solforhold og et koselig utsyn. Peisovn, i stuen, som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, samt at den skaper en lun stemning i hele rommet. Videre ble det montert ny varmepumpe høsten 2016 for ekstra varme på vinteren og nedkjøling på varme sommerdager. Store takvinduer slipper godt med lys inn og alle de klassiske elementene er på plass og skaper en unik atmosfære få leiligheter i denne klassen kan stille opp med. Dette er en perfekt leilighet for urbane mennesker, enten alene eller i par. Velkommen til ditt nye hjem!

 • Meget pen 2-roms på St.Hanshaugen / Bolteløkka

 • Stor takterrasse på 8 kvm med morgern, dags og ettermiddags-/ kveldssol

 • Gulvareal på 60 kvm

 • Meget populært boligområde for unge og eldre med fine uteområder for avkobling

 • Takvinduer med solskjerming

 • Ny varmepumpe i 2016. Fungerer utmerket sommer og vinter

 • Spesialtilpasset seng og garderobeksap på soverommet

 • Rolig og sentral beliggenhet

 • Matbutikker, spisesteder og kollektivtrafikk innenfor få minutters gange

 • Eierseksjon med lave fellesutgifter og varmtvann inkludert i husleien

 • Gode lagringsmuligheter i innvendig bod og kjellerbod

 • Innvendige boder for lagring av sykler og barnevogner

 • Kort vei til det meste Oslo har å by på

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang med romslig innvendig bod via skyvedører, stue med utgang til solrik takterrasse, kjøkken, soverom samt bad. Oppbevaringsplass i praktisk kjellerbod på ca. 3 kvm.

Standard

Entré/gang | Velkommen hjem

Innbydende og praktisk entré. Fra det øyeblikket du åpner inngangsdøren kjenner du på god følelsen leiligheten gir deg. Her er det god plass til å sette fra seg sko og yttertøy i romslig innvendig bod med speilfronter.

Stue

Stuen er det naturlige oppholdsstedet i leiligheten og fortjener ekstra oppmerksomhet. Store takvinduer sørger for økt romfølelse og det er god plass til sofa med salongbord. Peisovn varmer godt på kalde høst- og vinterdager og er en lekker detalj i stuen. Videre ble det montert ny varmepumpe høsten 2016 for ekstra varme på vinteren og nedkjøling på varme sommerdager Her kan man nyte tilværelsen alene, eller i godt selskap med familie og venner. Naturlig plass til tv og lydanlegg (kabel-TV fra GET er inkludert i felleskostnader).

Kjøkken | Nytt i 2011

Gulvflater med parkett. Malte overflater på vegger. Ikea kjøkkeninnredning fra 2011 med profilerte fronter, overskaper og fritthengende ventilatormed kullfilter. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur og induksjons koketopp. Platekledning over benkeplate og 2 doble stikkontakter under overskap. Innebygget Ikea komfyr og oppvaskmaskin.. Malt overflate i skråtak med delvis synlige takbjelker. Delvis synlige vannrør av typen rør-i-rør system i benkeskap.

Takterrasse

Fra spiseplass er det utgang til en herlig takterrasse på 8 m². Nyt deilige sommerdager på din helt egen uteplass. Her har du sol fra tidlig morgen frem til sen ettermiddag. Terrassen er vendt mot stille og rolig bakgård som er pent opparbeidet. På terrassen er det god plass til trivelig sittegruppe og eventuelt en grill om ønskelig. Manuell markise som holder solen unna på riktig varme dager, og varmekabler for friske høstdager.

Soverom

Soverom med spesialtilpasset dobbeltseng og innebygget garderobeskap. Stort takvindu som slipper godt med naturlig lys inn. Rikelig med oppbevaringsplass i garderobeskapet.

Baderom

Baderom fra ukjent årstall. Flislagt gulv med varme og delvis flislagte vegger, forøvrig malte overflater. Innredning fra 2016 med høyglansskuffefronter og servant med ett-greps armatur. Speil samt belysning på vegg. Frittstående toalett. Dushjørne med vegger og dør av glass og Hansgrohe ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og dobbel stikkontakt på vegg. Malt overflate i skråtak med Velux takvindu og delvis synlige takbjelker.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde på Bolteløkka, med murgårder i kvartalsbebyggelse. Området er ypperlig for den som vil bo rolig og usjenert, men samtidig ha gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter. Her finner du populære handlegater, kafeer, uteliv, samt god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Nesten rett utenfor leiligheten har du hyggelige Stensparken og Idioten. Ca. 200 meter unna ligger St. Hanshaugen park med flotte grøntområder, turstier, festplass og damanlegg. Parken er svært populær om sommeren med mulighet for grilling og solbading i idylliske omgivelser med fantastisk utsikt. Ikke langt unna finnes turområder langs Akerselva som byr på god rekreasjon i idylliske omgivelser, året rundt. I tillegg er det gangavstand til Frognerparken med populære Frognerbadet og vakre Vigelandsparken.

Det ligger ellers flere treningssenter i nærområde, som f. eks Fitness Xpress og SATS, i tillegg til Bislett Bad & Trening, samt Bislett stadion. Sistnevnte har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane i proffe omgivelser. Litteraturhuset ligger like i nærheten, slik at også det kulturelle tilbudet er godt ivaretatt.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. søndagsåpen Bunnpris. Ellers er det kort vei til Coop Extra, og Coop Mega med ferskvaredisk. Boligen har umiddelbar nærhet til en rekke trendy kaffebarer, populære bakerier og hippe spisesteder, samt gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater.

I nærområdet finner du Godt Brød, Gutta på Haugen og designbutikken Eske Interiør og Design. På drøye kvarteret når du blant annet Nye Bogstadveien, Hegdehaugsveien, Majorstuen og Ullevål. Det er ellers gangavstand til utdanningsinstitusjoner som Høgskolesenteret, Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Blindern og BI og adressen sogner til Bolteløkka skolekrets.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og trikk, hvorav nærmeste trikke- og busstopp er Stensgata som ligger ca. 350 meter fra boligen og busstoppet Collets gate som ligger 370 meter fra boligen. Sentrum kan også enkelt nås til fots og med sykkel. Med bil tar det ca. 3 min til Majorstuen, 3 min til Ullevål, 5 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Etasje

3.Etasje

Tomt

Hyggelig indre gårdstun opparbeidet med gressplen, heller, sittegrupper og prydbusker.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 870 925 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 786 961 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm, Bruttoareal: 45 kvm, Grunnflate: 60 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, baderom, spisestue, kjøkken/stue og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt

Oppvarming

Varmepumpe (ny i 2016) og peis. Elektriske varmekabler på badet.

Utstyr

- Solrik takterrasse på 8 kvm

- Peisovn

- Kabel-TV fra Get

- Markise på takterrassen

- Varmtvann inkludert i felleskostnadene

- Kjellerbod på ca 3 kvm

- Varmepumpe

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Eugenies gate 22 B består av 9 seksjoner som fordeler seg på følgende måte:

Oppgang B 1 boenhet

Oppgang C 3 boenheter

Oppgang D 5 boenheter

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld pr. 05.07.2018: 90 294,-

Andel fellesformue pr. 31.12.2017: 30 542,-

Sameiet har ett lån i DNB med følgende betingelser pr. 05.07.2018:

Lånenummer: 12126102133

Annuitetslån, 4 terminer per år

Rentesats: 3,65% pa.

Antall terminer til innfrielse: 42

Saldo: 1 071 500,-

Første termin/avdrag: 01.02.2014 (siste termin 01.11.2028)

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Rehabilitering/større vedlikehold utført 2013-2015:

Totalrehabilitering av fasade, oppussing av oppgangene og det er installert nytt felles brannvarslingsystem

Takvindu på soverommet er bytter i juli 2018.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cu@schalapartners.no eller SMS: 92 30 59 23 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.