Fyrstikkbakken 20E

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Fyrstikkbakken 20E

  • 0667 Oslo
Prisantydning
3 050 000,-
Totalpris
3 136 863,-
Ligningsverdi
749 174,-
Fellesutgifter
1 473,- (pr. mnd og inkluderer kabel-TV, internett, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, forretningsførsel m.m)
Beregnet totalkostnad
3 050 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
75 620,- (Dokumentavgift)
2 344,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


86 863,- (Omkostninger totalt)


3 136 863,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
43m²
Bruksareal
43m²
Bruttoareal
47m²
Tomt
1 376m² (eiet tomt)
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2005
Gårdsnummer
144
Bruksnummer
26
Seksjonsnummer
3
Energimerking
D
Finn-kode
140062793
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Oscar André Halsen

+47 45 24 08 17

PartnerEiendomsmegler

Lene Brekken

+47 98 02 97 44
  • Nabolagsprofil

93%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

71%

av boligene er eldre enn 20 år

68%

eier sin egen bolig

64%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

Dokumenter

Salgsoppgave Fyrstikkbakken 20E

BRA/PROM

43 / 43 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2005

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge selger ca. 7000 kWh pr. år.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 376 kvm, Eierform: Eiet tomt

Felles tomt for sameiet, opparbeidet med plenarealer, diverse beplantning, sittegrupper, gangveier samt asfaltert nedkjøring til garasjeanlegg.

Beskrivelse

Velkommen til Bryn/Hellerud og Fyrstikkbakken 20E presentert av Oscar André Halsen v/Schala & Partners Eiendomsmegling!

Fyrstikkbakken 20E er en trivelig og flott 2-roms leilighet beliggende i byggets 1.etasje. Leiligheten har enkel adkomst fra bakkeplan og tilgang til en flott sørøst-vendt markterrasse med utgang fra stuen. Boligbygget ble oppført i 2005 og det meste av fast inventar er fra byggeår. Leiligheten ble senere oppgradert med blant annet ny benkeplate på kjøkkenet, lagt nye fliser over kjøkkenbenken, ny energieffektiv varmtvannsbereder og varmtvannstank.

Leiligheten består av entré, gang, bad, stue/kjøkken og soverom. Boligen har en god planløsning med vinduer på to sider som gir godt med naturlig lysinnslipp, samt en luftig og fin atmosfære. Leiligheten kan by på gode og behagelige rominndelinger, herlige markterrasse og direkte utgang til sameiets hage. Boligen er godt isolert og har gulvvarme, slik at den er lun og god selv på de kaldeste dagene. I tillegg disponerer leiligheten 1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg og bod på ca. 7,1 kvm i forbindelse med garasje. Sameiet disponerer også to gjesteparkeringsplasser og muligheter for parkering i gate.

Fyrstikkbakken ligger i en blindvei med hovedsakelig trehusbebyggelse. Boligen har en fin, rolig intern beliggenhet, med både byen og marka 10-15 minutter unna. Til tross for nærhet til både t-bane, tog og gode veiforbindelser er det stille og rolig på eiendommen. Det tar ca 5 minutter til Rema 1000 Bryn med Post i butikk, apotek, Europris og treningssenter. Så her har man det meste i nærheten, samtidig som beliggenheten er stille og rolig, med fine turområder som Skøyenparken, Østensjøvannet og Alnaelva/Svartdalsparken i nærheten.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 1.etasje og inneholder: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og soverom.

I tillegg disponerer leiligheten 1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg og bod på ca. 7,1 m2. i forbindelse med garasje.

Beliggenhet

Leiligheten har en veldig fin beliggenhet med flere store grøntområder. Østmarka byr på et rikt tur- og friluftsliv med flotte turstier, lysløyper på vinteren, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Det tar ca. 25 minutter å gå til Lutvann med sandstrand og bademuligheter med gode temperaturer i vannet på sommerstid. På vinteren kan man ta på skiene, da lysløypa er rett i nærheten. Videre er det kort vei til Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv og fine bademuligheter.

Fyrstikkbakken 20E ligger innenfor bomringen og det er kort vei til flere kjøpesenter som har godt utvalg av ulike forretninger. På Bryn senteret har du alt av nødvendige servicetilbud. Ikke langt unna finner du Tveita og Manglerud senter med blant annet apotek, klesforretninger, vinmonopol, serveringssteder og dagligvare butikker.

Diverse avstander:

- Europris, Rema1000, Vitusapotek ca. 5 min å gå.

- Nordre Skøyen hovedgård med park ca. 8 min å gå.

- Joker butikk ca. 10 min å gå.

- Grønnsaksbutikk Vitamin Torg på Helsfyr ca. 15 min å gå.

- Tveita Senter, SATS treningssenter ca. 15 min å gå.

- Bryn Senter ca. 20 min å gå.

Kollektivtilbudet er svært godt med T-banens linjer 2 og 3 fra Hellerud kun 4 min fra leiligheten. T-banen fra Hellerud med 4 avganger per 15 min på dagtid som tar deg inn til Oslo sentrum på ca. 11 min eller 5 min. med tog fra Bryn togstasjon. Med bil er det ca. 10 min til Oslo sentrum.

Entré

Leiligheten har adkomst fra bakkeplan via egen entrédør, her trer du inn i en plasseffektiv entré med plass til å henge fra seg yttertøy i hverdagen. I entréen er det plass til garderobenisje, hyller og knaggrekke. For ytterligere oppbevaringsplass har man 2,9 meter garderobeskap tilknyttet inngangspartiet. Gulvet er belagt med parkett, malte vegger og malt himling. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Entrédør er ny fra 2018.

Stue

Åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til både et spisebord og en sofagruppe. Rommet har lyse farger på vegger og store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp til stuen. Stuen kan innredes med et stuebord og en sofagruppe. Videre fra stuen tar du deg enkelt ut til den sørøst-vendt markterrasse i hele leilighetens bredde. Her ute får man god plass til utemøblement og nyte flotte sommerdager i fred og ro. Terrassen har formiddagssol, fram til ca. kl. 15 på sommeren, mens felles terrasse i hage har kveldssol. Det er kun tillatt med gass eller elektrisk grill.

Kjøkken

Pent Strai kjøkken fra byggeår. Kjøkkenet har profilerte fronter, benkeplate av laminat med nedfelt rustfri oppvaskkum, og integrert oppvaskmaskin fra Husqvarna. Videre har kjøkkenet frittstående komfyr fra Husqvarna, og frittstående kjøleskap med fryser fra Miele. Det er ventilator i overskap tilkoblet avtrekkskanal fra Røroshetta og benkebelysning under overskap med stikkontakt. Gulvflater belagt med parkett. Vegg-og himlingsflater i malte flater. Det er vindu på to sider som gir et lyst og trivelig kjøkken.

Bad

Romslig baderom fra byggeår med flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Badet har servantskap med glatte fronter, overliggende servant med ett-greps armatur fra Grohe, speil med overlys og stikkontakt. Videre har badet frittstående toalett fra Gustavsberg, og dusjhjørne med hånddusj. Det er plass og opplegg for vaskemaskin. Avtrekksvifte på vegg. Himlingsflate med malt gips. Varmtvannstank er ny fra 2018.

Soverom

Trivelig soverom som kan innredes med dobbeltseng, nattbord, oppheng og hyller for oppbevaringsplass. Rommet er malt i en avslappende, delikat tone. Gulvet er belagt med parkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys, som sørger for en luftig atmosfære på soverommet.

Felleskostnader

1 473 pr. mnd. pr. mnd og inkluderer kabel-TV, internett, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, forretningsførsel m.m

Herav:

Felleskostnader: 1121,-

Sameiets vedlikeholdsfond: 352,-

Garasje / Parkering

Leiligheten disponerer 1 garasjeplass i lukket garasjeanlegg med strømuttak følger seksjonen. Parkeringsplassen er merket med nr. 3. Sameiet disponerer to gjesteparkeringsplasser, forøvrig muligheter for parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 749 174 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 697 027 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 13.12.2005 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, stue/kjøkken, bad og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet.

Løpende kostnader

Kostnader i forbindelse med innboforsikring, strøm m.l. kommer i tillegg. For strømkostnader, se energiforbruk.

Adkomst

Kjør oppover Tveitabakken og ta av midt i bakken, da er du i Fyrstikkbakken. Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det rives, rehabiliteres og bygges i området. Ta kontakt med megler for mer informasjon. Oslo Kommune har vedtatt ny kommuneplan som kan ha innvirkning på reguleringsplaner i området.

Det er levert planforslag for å bygge ut en per nå ubebygget tomt i enden av Fyrstikkbakken (Fyrstikkbakken 14). Det er ikke noe konkret framgang i saken (saken er til politisk behandling). Det er også planlagt utbygging inkluderer bl.a. gang- og sykkelvei i retning Bryn, noe som vil gi bedre forbindelse til togstasjonen og arbeidsplasser, serveringssteder etc. på Brynseng.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1895/992730-1/105 Bestemmelse om gjerde

02.08.1895

Bestemmelse om benyttelse

Overført fra: 0301-144/26

Gjelder denne registerenheten med flere

1959/11095-1/105 Best. om vann/kloakkledn.

17.09.1959

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:36

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0301-144/26

Gjelder denne registerenheten med flere

1971/7176-1/105 Best. om vann/kloakkledn.

26.04.1971

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Overført fra: 0301-144/26

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/41832-1/105 Erklæring/avtale

22.06.2004

Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.

Fyrstikkbakken

Bestemmelse om plikt til vederlagsfri overdragelse av

veigrunn til Oslo kommune

Gjelder denne registerenheten med flere

2017/198073-1/200 Pantedokument

06.03.2017

BELØP: NOK 2.900.000

Panthaver:SPAREBANK 1 GUDBRANDSDAL

Org.nr: 937888104

Grunndata

2003/32376-1/105 Seksjonering

30.05.2003

opprettet seksjoner:

snr: 3

formål: Bolig

sameiebrøk: 44/568

2017/1325594-1/200 Reseksjonering

27.11.2017 21:00

snr: 3

formål: Bolig

sameiebrøk: 44/573

Endring av sameiebrøk

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0301-144/1

Rettigheter i eiendomsrett

1895/992729-1/105 Bestemmelse om vannrett

02.08.1895

Overført fra: 0301-144/26

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:1

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:2

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:3

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:4

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:5

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:6

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:7

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:8

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:9

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:10

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:144 Bnr:26 Snr:11

Overført fra: 0301-144/26

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Sameie

Sameiet Frystikkbakken 20 består av 11 boligseksjoner fordelt på 2 bygninger og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med org.nr. 988 466 182. Vekstra Sør AS er forretningsfører.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke lån.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige

Polisenummer: 77823667

Regnskap

Se forøvrig årsberetning som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold av sameiet.

Sameiet har ingen plamer som medfører økning av fellesutgifter. Sameiet har et nøkternt forbruk og bygget er relativt nytt. Pengene som settes av i vedlikeholdsfond holder til det vedlikeholdet som trengs (bl.a. har det vært snakk om å få behandlet bærekonstruksjonen til balkonger og svalgang oppe på nytt). Det er vurdert å øke avsettingen til vedlikeholdsfondet med 10% siden dette ikke er blitt justert på noen år, ifølge selger.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt for normale husdyr som ikke er til vesentlig ulempe for øvrige seksjoner.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Boligen selges umøblert og kun integrerte hvitevarer medfølger dersom annet ikke blir avtalt.

Følgende medfølger ikke i handelen: Kjøleskap følger i utgangspunktet ikke med. Hylle på veggen ved lite vindu følger ikke med. Lampe over kjøkkenbord følger i utgangspunktet ikke med. Vaskemaskin følger ikke med. Bokhyller på den grønne veggen følger ikke med.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: oh@schalapartners.no eller SMS: 45 24 08 17 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 12 500,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.