Grefsenveien 6A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Grefsenveien 6A

  • 0482 Oslo
Prisantydning
3 390 000,-
Fellesgjeld
87 837,-
Totalpris
3 496 147,-
Ligningsverdi
1 004 308,-
Fellesutgifter
3 090,- (Oppvarming og varmtvann via fjernvarme, kabel-tv fra Get, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, festeavgift, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld. Renter og avdrag utgjør kr. 599,-)
Beregnet totalkostnad
3 390 000,- (Prisantydning)
87 837,- (Andel av fellesgjeld)


3 477 837,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
2 875,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
7 785,- (Transportgebyr)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


18 310,- (Omkostninger totalt)


3 496 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (aksje)
Primærrom
49m²
Bruksareal
49m²
Bruttoareal
55m²
Tomt
1 414m² (festet fellestomt)
Etasje
2.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1937
Gårdsnummer
223
Bruksnummer
10
Energimerking
G
Finn-kode
152364841
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800
  • Nabolagsprofil

100%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

95%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

69%

har bolig mellom 60-120 kvm

55%

av boligene er nyere enn 20 år

Oppdragsnummer

19-19-0209

Adresse og matrikkel

Grefsenveien 6A, 0482 Oslo

Gnr.223 Bnr.10 Lnr.18 Orgnr.921281277 i Oslo kommune

Eier

ida helmikstøl

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

BRA/PROM

49 / 49 m²

Antall soverom

1

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1937

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Selgers årlige strømutgifter har vært ca. 2 400 kwh.

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 1 414 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke sikringsordning eller IN-ordning. Aksjelaget har lovbestemt panterett på beste mulige prioritet i aksjen(e) for krav om felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet.

Beskrivelse

Velkommen til Grefsenveien 6 A! Sjarmerende 2(3)-roms hjørneleilighet med originale tregulv og god takhøyde.

Leiligheten inneholder: Entré, kjøkken, bad, stue og soverom. God lagringsplass i leiligheten med innvendig skap i både entré, soverom og stue.

Bod i kjeller ca. 6 m² (nabooppgang) og loftsbod på ca. 6 m² gulvareal. I 1 etg har du kiosk, Oslo nail and beauti lab, italiensk pizza, frisør, Jewel of India, Cafe Cortado & Bar.

- Sjarmerende 2(3)-roms hjørneleilighet

- Takhøyde ca. 2,67 m i stue

- Gulvene slipt i 2018

- Store vindusflater

- Lys og åpen stue med plass til sofagruppe og spisebord

- Utsyn mot en liten park

- Nymalt i 2018/2019

- Tre innvendige skap i leiligheten

- Ingen dokumentavgift

- Lave fellesutgifter inkludert fyring og v.v.

- Nær BI og Storo Storsenter

- "Alt" i umiddelbar nærhet

Innhold

Leiligheten inneholder:

Entré, kjøkken, bad, stue og soverom. God lagringsplass i leiligheten med innvendig skap i både gangen, soverom og stue. Bod i kjeller ca. 6 m² (nabooppgang) og loftsbod på ca. 6 m² gulvareal

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i populært aksjelag på Sandaker. Nærområdet et er preget av store, grønne fellesarealer og parkområder med plen, helleganger, diverse beplantning, sittebenker og separate lekearealer.

Langs Akerselva går det en hyggelig tursti langs elvebredden, fra sentrum i sør til Maridalen/Nordmarka i nord med sine mange turmuligheter, sommer som vinter. En kort spasertur i fine omgivelser langs Akerselva og du ender opp på Grünerløkka eller i Nydalen. Den fineste og mest brukte ruten opp til Maridalen er utmerket for turer, jogging eller som start på lengre sykkelturer. Fine stisykkelturer videre i Lillomarka, Maridalen og Brekke.

Restauranter og Take Away som Jewel of India, Mat og Mer, Sagene Lunsjbar, Åpent bakeri, Grisen, Trikkestallen, samt pølsemakeren Strøm Larsen, Astral og Lofthus Samvirkelag fortjener å trekkes frem. Det samme gjør Kulturslottet Soria Moria på Torshov, Vøienvolden Gård og Sagene Samfunnshus med ukentlige teaterforestillinger for barn.

Nydalen ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten. Her finner man flere hyggelige og populære kafeer og restauranter. Spesielt verdt å nevne er populære Godt Brød, Nydalen Bryggeri og Spiseri, Xeast og Cin Cin. Ta deg et deilig bad på Nydalen badeplass under sommerhalvåret. Kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et spennende sted for store og små. Nydalsdammen med steinmolo og stupebrett ligger ytterligere 10 minutters gange (1.7 km) fra leiligheten og videre finner du Brekkedammen ved Frysja ovenfor dette igjen (3 km). Det er også kort gangavstand til Storo Storsenter og Sandakersenteret med en rekke butikker, dagligvare, vinmonopol, bank, apotek, frisør etc. I 2018 åpnet SF Kino landets største og mest moderne Kino på Storo med 14 saler og nesten 2000 seter!

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000, kun 170 meter fra boligen. Coop Mega og Meny finnes henholdsvis på Storosenteret og på Bjølsen, dersom Rema 1000 ikke dekker behovet. Nylig åpnede Kiwi Sandakerveien ligger 100 meter unna. Joker sandaker ligger 100 meter unna boligen og er åpen alle dager til midnatt.

I tillegg til flotte grøntområder og tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva tilbyr området mange parker, Bjølsenparken, Myraløkka, Torshovparken, Geitmyra skolehager og Hjemmets Kolonihager med Portveien 2 er eksempler på det. I tillegg er Voldsløkka Idrettsanlegg, med volleyballbaner, fotballbaner og "joggeløyper" også et populært gode i bydelen.

Av treningstilbud finner du bl.a. Fresh Fitness (170 m unna), SATS Elixia på Sagene, Nydalen og Storo og Myrens Sportssenter på Torshov hvor man har tilgang til treningssenteret, Oslo Squash, Klatreverket og Golfsenteret.

Det er meget godt kollektivtilbud i nærområdet: Trikk (11, 12 og 13), T-bane (3, 5 og 6), diverse bussforbindelser (bl.a. 37, 30 og 58 rett), samt tog (Grefsen og Nydalen). Med bil har man enkel adkomst til både ring 2 og 3. Flybuss fra Storo.

Nye Nordpolen barne- og ungdomsskole åpnet høsten 2012 og huser ca. 840 elever. For øvrig ligger Nydalen videregående skole samt Lilleborg skole (barneskole) i nærområdet. Fernanda Nissens skole er en nyåpnet grunnskole i Nydalen. Det er flere barnehager i nærområdet. Utdanningsinstitusjoner som BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

Her har du med andre ord alle ønskelige fasiliteter rett utenfor døren! En perfekt kombinasjon av fredelige omgivelser og det urbane livet. Velkommen til et nabolag og en bydel som byr på noe for alle og enhver!

Entré

Entré | Denne sjarmerende leiligheten kan bli ditt nye hjem:

Entré med originalt tregulv og plassbygget skap, samt plass til ulike skap- og hylleløsninger. Entré er nylig malt med fargen soft skin, fargen er varm og lun å omgi seg med. Gulvene i hele leiligheten ble slipt i 2018 (også på kjøkken.)

Stue

Stue | Takhøyde er oppmålt til 2,67 M i stue:

Leiligheten har en lys og åpen stue. Siden leiligheten ligger på hjørnet får du mye naturlig lys inn. Utenfor har du en hyggelig liten park, som gjør at du "glemmer" at du bor i byen. Takhøyde er oppmålt til 2,67 M i stue. Størrelsen og den gode planløsningen gjør stuen enkel å møblere. Den romslige stuen har god plass til både sofagruppe og spiseplass. Bak sofaen har du et innvendig skap, perfekt for støvsuger, strykebrett osv.

Kjøkken

Separat kjøkken | Godt med skap- og benkeplass:

Kjøkkenet er romslig og har godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og tre, nedfelt kum og ett-greps blandebatteri. Utstyrt med hvitevarer som komfyr med kokesoner, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap samt ventilator over kokesone. Kjøkken er nylig malt i fargen soft skin og benkeplate er slipt nylig.

Bad

Bad | Opplegg for vaskemaskin:

Delvis flislagt baderom med radiator på vegg. Badet inneholder dusjkabinett, wc, servantskap med ett-greps blandebatteri, speil på vegg, belysning i himling og opplegg for vaskemaskin. Det er også fellesvaskeri i kjeller.

Soverom

Soverom | Mye skapplass og et innvendig skap:

Soverommet er stort og har mer enn nok plass til en stor dobbeltseng, store garderobeskap og en kontorpult eller liknende. Det er innvendig skap bad sengen for ekstra oppbevaring. Soverom er malt med fargen warm blush i 2018.

Soverom 2

Overflater | Innvendige gulv:

Gulvoverflater er belagt med parkett og originale tregulv i boligen. Baderommet har fliser på gulvoverflaten. Alle gulv er slipt i nyere tid (2018).

Overflater | Innvendige vegger:

Innvendige vegger i malte flater. Flislagte vegger på baderom samt over kjøkkenbenk ( bistro ). Alle flater er malt i 2018. Kjøkken og stedvis i stuen er malt i år 2019.

Overflater | Innvendig himling:

Himlinger i malte flater.

Felleskostnader

Kr. 3 090,- pr. mnd. inkluderer: Oppvarming og varmtvann via fjernvarme, kabel-tv fra Get, trappevask, vaktmestertjenester, fellesforsikring, festeavgift, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Renter og avdrag utgjør kr. 599,-.

Etasje

2 etasje

Tomt

Gården har et lite fellesareal som er asfaltert. Dette vurderes oppgradert og omdisponert i tiden fremover. Her foreslår styret plass til både rekreasjonsmuligheter og flere plasser til parkering for både biler og sykler samt håndtering av avfall.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 004 308 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 615 507 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av eiendommen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm

Bruksareal: 49 kvm

Bruttoareal: 55 kvm

2. etasje:

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc, soverom, kjøkken og stue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom aksjeeier selv eller person nevnt i Borettslagslovens § 5-6 første ledd nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett avde to siste årene.

Oppvarming

Oppvarming og varmtvann via fjernvarme er inkludert i fellesutgiftene.

Adkomst

Enkel adkomst fra Sandakerveien.

Regulering

Området er regulert for boliger med tilhørende anlegg. Det rives, bygges og rehabiliteres i området. Reguleringskart og bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter eller heftelser av antatt betydning. Grunnbok kan ses hos megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Aksjelag

Det er 58 boliger og 8 næringslokaler i aksjelaget.

Aksjelaget har egen hjemmeside: http://asgrefsenveien6.webnode.com//

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 94927032621, Handelsbanken

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 08.07.2019: 2.6% pa.

Antall terminer til innfrielse: 59

Saldo per 08.07.2019: 5 918 235

Andel av saldo: 87 838

Første termin/første avdrag: 30.06.2019 ( siste termin 31.03.2034 )

Boligselskapet har ikke IN-avtale

Andel fellesgjeld

Kr. 87 837,- pr. 08.07.19

Andel formue

Kr. 3 739,- pr. 31.12.18

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA

Polisenummer: 82185324

Husdyrhold

Dyrehold skal styregodkjennes. Dyrehold skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Et boligaksjeselskap består av x antall aksjer med tilknyttet eksklusiv bruksrett til en bestemt bolig. Ved kjøp av aksje(r) blir du medeier (aksjonær) i boligaksjeselskapet, og får medbestemmelsesrett sammen med de andre aksjonærene i selskapet. Eier du en aksje med bruksrett til en bestemt bolig har du full råderett over boligen du har bruksrett til. Begrensninger i bruksretten kan imidlertid følge av aksjeloven, borettslagsloven og boligaksjeselskapets vedtekter.

Dersom du kjøper en aksje i et boligaksjeselskap, dokumenteres ditt eierskap ved at du blir notert som aksjeeier i aksjeboken. I aksjeboken føres også panteheftelser. Aksjelaget har lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 4 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.