Gunnar Schjelderups vei 11R

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Gunnar Schjelderups vei 11R

  • 0485 Oslo
Prisantydning
4 000 000,-
Totalpris
4 110 941,-
Ligningsverdi
960 355,-
Fellesutgifter
2 065,- (Drift og vedlikehold, garasjeleie, kabel-tv, bredbånd, varmtvann, felles forsikring, vaktmester, vakthold, renhold, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m. Herav: Felleskostnader 1.578,- Bredbånd 42,- Kabel-tv 235,- Garasjeleie: 210,-)
Beregnet totalkostnad
4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
697,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - Garasjeplass)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
103 750,- (Dokumentavgift)


110 941,- (Omkostninger totalt)


4 110 941,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
46m²
Bruksareal
46m²
Bruttoareal
50m²
Tomt
18 884m² (eiet tomt)
Etasje
5.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2006
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
57
Seksjonsnummer
171
Energimerking
C
Finn-kode
132595082
Sist endret

SalgssjefEiendomsmegler MNEF

Steffen Usterud

92 49 91 43
  • Nabolagsprofil

77%

av boligene er nyere enn 20 år

72%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

71%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

52%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Salgsoppgave Gunnar Schjelderups vei 11R

Finn.no: Lokalområde

#NYDALEN

Beregnet totalkostnad

4 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

697,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - Garasjeplass)

5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)

199,- (Panteattest kjøper)

525,- (Tingl.gebyr pantedokument)

525,- (Tingl.gebyr skjøte)

103 750,- (Dokumentavgift)

--------------------------------------------------------

110 941,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

4 110 941,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

46 / 46 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2006

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 18 884 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ingen sikringsordning eller IN-ordning.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Velkommen til et stilrent hjem beliggende høyt og fint i 5. etasje, i et moderne bygg i Nydalen. Leiligheten holder en generelt god standard med tidsriktige fargevalg, samt pen parkett på gulv.

- Sydvestvendt balkong med gode solforhold og plass til utemøblement

- Felles takterasse med flott utsikt

- Moderne bygg fra 2006

- Flott stue med åpen kjøkkenløsning

- Soverom med skyvedørsgarderobe

- Entré med garderobe

- Bad med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel

- Arealeffektiv planløsning

- Flotte fellesarealer

- Varmtvann, tv og internett (fra GET) inkl. i felleskostnadene

- Mulighet for fiber ved egen avtale

- Parkeringsplass følger med

- Sameiet har tilrettelagt for el-billading

- Romslig bod i kjeller

- Ingen gjeld

- Heis til alle etasjer

- Storo senter i umiddelbar nærhet

- Kort vei til buss og t-bane

Standard

Stue | Lys og hyggelig

Leiligheten har en stor og herlig stue med god plass til sofagruppe, tv-seksjon, spisebord og øvrig ønsket møblement. De store vindusflatene og adkomst til balkong bidrar til gode innvendige lysforhold, samt et luftig preg. Åpen løsning til kjøkken.

Balkong | Sydvestvendt med gode solforhold

Fra stuen og fra soverommet er det utgang til stor balkong på ca. 8 kvm med god plass til utemøblement, grill etc. Balkongen er sydvestvendt med gode solforhold, og hyggelig utsyn over fellesarealer. Det er montert utelys og stikkontakt på balkongen. Nye treheller på balkongdekket i 2017 som er lakkert i 2018.

Kjøkken | Stilren innredning

Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter og benkeplate i laminat. Nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr med keramisk topp fra Bosch, oppvaskmaskin fra Electrolux og frittstående kjøleskap med fryser fra LG. Ventilator i overskap fra Exhausto tilkoblet avtrekkskanal.

Bad/wc | Pent flislagt

Flislagt baderom med gulvvarme belysning i tak. Helservant i skap med ett-greps armatur fra Oras og dører med glatte fronter. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dushjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Oras, samt vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom | Med god oppbevaringsplass

Romslig og pent soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord etc. Stor skyvedørsgarderobe (2,8 meter bredt) med god lagringsplass. Soverommet har også adkomst til balkongen.

Gang/entré | Innbydende og arealeffektiv

Innbydende entré med god plass til yttertøy og sko i garderobeskap (1 meter bredt). Dørcalling med portåpner.

Overflater | Lyst og tidsriktig

Gulv: Parkett i alle rommene og fliser på badet.

Vegger: Malte flater i alle rom og fliser på badet.

Tak: Malte flater.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Gunnar Schjelderups vei 11R i Nydalen Kvarter, som er et attraktivt og familievennlig boligområde i Nydalen, tilhørende bydel Nordre Aker. Nydalen har de siste årene gjennomgått en totalforvandling fra å være et typisk industriområde til å bli et urbant, levende og meget moderne bydelssenter. Antall beboere og brukere av området er i sterk vekst og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke serveringssteder og butikker.

På Storo Storsenter finnes et meget godt shoppingutvalg med ca. 130 ulike forretninger, spisesteder, SATS ELIXIA med mer. I 2018 åpnet landets største og mest moderne kino på Storo med hele 14 saler, hvorav den største skal ha IMAX-teknologi. Nydalen T-banestasjon og torg har nylig gjennomgått en totalrennovering. Her finner du flere hyggelige restauranter og caféer, som Joe & Juice og Godt brød, vinmonopol, matbutikk og apotek. Nydalen Bryggeri og Spiseri er veletablert og populært, og absolutt verdt et besøk. Nærbutikken Bunnpris ligger rett utenfor døren, og har søndagsåpent.

Akerselva renner gjennom Nydalen, og er med på å forsterke den idylliske opplevelsen av området. Elven er renset og kan benyttes til både bading og fisking. Fra leiligheten det er kort vei til Akerselva og andre flotte turområder som Maridalen og Lillomarka. Om vinteren er det fine skimuligheter i disse områdene, i tillegg til Grefsenkollen der du finner alpinbakker. Det er også mange nærliggende parker som Bjølsenparken og Voldsløkka (som nå også kan skilte med innendørs skatepark). For trening innendørs finner du blant annet SATS ELIXIA, EVO og Athletica i gåavstand.

Det er generelt god barnehagedekning i området. Den kraftige økningen av barnefamilier de siste årene har resultert i at det er bygget mange flotte, både offentlige og private, barnehager. Bare 5 minutters gange fra leiligheten ligger også nye Fernada Nissen skole, en topp moderne 1-7-skole. Nydalen videregåene skole ligger også bare et drøyt steinkast unna, ikke langt fra Handelshøyskolen BI. Meget godt kollektivtilbud med buss, trikk og T-baneforbindelser i alle byens retninger.

Felleskostnader

2 065 pr. mnd. Drift og vedlikehold, garasjeleie, kabel-tv, bredbånd, varmtvann, felles forsikring, vaktmester, vakthold, renhold, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

Herav:

Felleskostnader 1.578,-

Bredbånd 42,-

Kabel-tv 235,-

Garasjeleie: 210,-

Tomt

Eiet fellestomt: 18 884 kvm. Består av pent opparbeidede grøntområder, sittegrupper, lekestativer, barnehage med mer. Felles takterrasse (ca. 420 kvm) med sittegrupper til bruk for beboerne. Flott utsikt over byen og supre solforhold.

Garasje / Parkering

Med boligen følger bruksrett til én parkeringsplass i felles garasjekjeller (plassnr. 217) og det betales kr. 210 for leie av plassen (inkludert i opplyste felleskostnader). Sameiet har tilrettelagt for el-billading i garasjeanlegget. Montering bekostes av eier og det betales kr. 200,- ekstra i felleskostnader for strøm. Sameiet har noen p-plasser for motorsykler til utleie (md. leie kr 300,-). Kontakt styret for tildeling av plass. Det påløper adminsitrasjonskostnader på kr 697,- til forretningsfører for eierskifte av parkeringsplasser. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 960 355 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 073 134 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

Boligblokk over 7.etasjer samt underetasje. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Yttervegger i murkonstruksjon med noe utfyllende bindingsverk. Flat takkonstruksjon utvendig tekket papp/membran(Ikke besiktiget). Leiligheten har hovedytterdør i brannklasse B30 og lydklasse 40dB med kikkehull. Vinduer og balkongdører med karmer av tre, og to-lags glass fra 2006.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 03.05.2007. Pr. august 2017 foreligger det ingen ferdigstillelsesattest for sameiet, kun en midlertidig brukstillatelse i påvente av at gangveien på nordvestsiden av sameiet + undergang/overgang ved jernbanen og Ring 3 kommer i stand. For mer info se side 7 i årsberetningen av 2017.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, samt gulvvarme på bad.

Adkomst

Adkomst fra Gunnar Schjelderups vei. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved annonserte visninger.

Bevaringsverdig

Nei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

1916/900892-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 18.02.1916

Bestemmelse om veg

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

1926/911775-1/105 Erklæring/avtale 05.03.1926

Rettighetshaver: Televerket

Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

1958/15062-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 16.12.1958

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

1987/37375-1/105 Erklæring/avtale 17.06.1987

Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2000/45754-2/105 ** Diverse påtegning 10.08.2000

Slettes i gnr. 77 bnr. 351

2004/9389-1/105 Erklæring/avtale 09.02.2004

Bestemmelser om parkering

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/23093-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 01.04.2004

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Rettighetshaver Oslo Kommune Vann- og avløpsetaten

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/26601-1/105 Erklæring/avtale 21.04.2004

Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.Gunnar

Schjelderups vei.Forpliktelse til fremtidig vederlagsfri

overdragelse av veigrunn til Oslo kommune,

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/26602-1/105 Bestemmelse om gjerde 21.04.2004

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:73 Bnr:8

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/29225-2/105 Erklæring/avtale 30.04.2004

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:375

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:376

Bestemmelse om veg

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune Plan- og bygningsetaten

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/29225-3/105 Erklæring/avtale 30.04.2004

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:375

Bestemmelse om garasje/parkering

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune Plan- og bygningsetaten.

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2004/29225-6/105 Erklæring/avtale 30.04.2004

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:375

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:77 Bnr:376

Bestemmelse om vann/kloakkledning

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune Vann- og avløpsetaten.

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2006/427903-1/200 Erklæring/avtale 11.09.2006

Rettighetshaver:NYDALEN BOLIG AS

Org.nr: 986844899

Bestemmelse om adkomstrett

Bestemmelse om parkering

Med flere bestemmelser

Overført fra: 0301-77/57

Gjelder denne registerenheten med flere

2006/623828-2/200 Bruksrett 13.12.2006

Rettighetshaver:NYDALEN BOLIG AS

Org.nr: 986844899

Bruksrett

gjelder utomhusareal

Bestemmelse om drift og vedlikehold.

Med flere bestemmelser

Gjelder denne registerenheten med flere

2012/66912-1/200 Best. om adkomstrett 24.01.2012

Driftsavtale for felles adkomstvei

Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 384 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Sameiet Nydalen Kvarter er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 991081267, og ligger i bydel 8 Nordre Aker i Oslo kommune. Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.

- Sameiet har hatt kollektiv avtale med GET om levering av digital-tv og bredbånd.

- Det er mulig å bestille fiberbredbånd på www.lynet.no sine nettsider.

- Sameiet har en del boder til utleie. (Md. leie kr 300,-) Kontakt styret.

- Vaktmestertjeneste profesjonell Bygg Tjeneste AS (PBT).

- Se sameiets hjemmeside på www.nydalenkvarter.no for ytterligere informasjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for sameiet.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Polisenummer: 82776079

Regnskap

Årets resultat for 2017 fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 834 712 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2017 var kr 5 858 265.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Tillatt. Alle hunder skal føres i bånd på sameiets område hele året. Lufting av hunden må ikke foregå på lekeplasser eller i sandkasser. Dyrenes ekskrementer skal plukkes opp av eier. Ved overtredelser kan Styret pålegge eieren å fjerne dyret i løpet av en måned.

Tilbehør

- Alle hvitevarer på kjøkken følger med

- Krokhengte lamper på kjøkken og soverom følger ikke

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: su@schalapartners.no eller SMS: 92 49 91 43 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.