Gunnar Schjelderups vei 13 E

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Gunnar Schjelderups vei 13 E

  • 0485 Oslo
Prisantydning
3 300 000,-
Fellesgjeld
780,-
Totalpris
3 394 029,-
Ligningsverdi
1 026 179,-
Fellesutgifter
1 936,- (Varmtvann, kabel-TV fra Get, vaktmestertjeneste, trappevask, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring og kommunale avgifter.)
Beregnet totalkostnad
3 300 000,- (Prisantydning)
780,- (Andel av fellesgjeld)


3 300 780,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 250,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


93 249,- (Omkostninger totalt)


3 394 029,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
43m²
Bruksareal
45m²
Bruttoareal
50m²
Tomt
2 466m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2007
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
376
Seksjonsnummer
9
Energimerking
C
Finn-kode
146528261
Sist endret

Eiendomsmegler

Rebecca M. Madland

95 40 45 00
  • Nabolagsprofil

77%

av boligene er nyere enn 20 år

72%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

71%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

52%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Salgsoppgave - Gunnar Schjelderups vei 13 E

Oppdragsnummer

19-19-0107

Adresse og matrikkel

Gunnar Schjelderups vei 13 E, 0485, Oslo, Gnr.77 Bnr.376 Snr.9 Orgnr.992317140 i Oslo kommune

Eier

Arya Ershadi

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt fra skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/. Bunnfradraget på boliger i Oslo er på inntil 4,6 millioner og det betales dermed ikke eiendomsskatt for denne boligen.

BRA/PROM

45 / 43 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2007

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja/ Nei

Tomt

Areal: 2 466 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og inneholder:

Entré, innvendig bod, stue, kjøkken, soverom og baderom.

I tillegg disponerer leiligheten bod i 1. etasje på ca. 4,5m².

Beliggenhet

Leiligheten har en meget populær og sentral beliggenhet i Nydalen. Nydalen har de siste årene utviklet seg til å bli et populært og moderne boligområde i Nordre Aker med et godt tilbud av bymessige fasiliteter. For den handleglade ligger Storo Storsenter kun noen steinkast unna med om lag 130 butikker, spisesteder og tjenester. Nærbutikken Bunnpris ligger like i nærheten og har åpent alle ukedager, og Gullhaug Torg byr på flere hyggelige spisesteder og caféer. Norges største kinoanlegg (IMAX) er også beliggende like i nærheten.

Av rekreasjonsmuligheter har man flotte turområder med fine gang- og løypenett langs Akerselva, Nordmarka, Maridalen og Lillomarka like i nærheten. Flotte bademuligheter i Nydalen. Grefsenkollen byr på muligheten for å stå alpint på vinteren, med bakker både for barn, nybegynnere og viderekomne. For den treningsglade er det også et stort spekter av treningsmuligheter med bla. SATS sine to treningssentre kun fire minutters gange fra leiligheten. Treningssentrene EVO Nydalen, Fitnesspoint Nydalen, Athletica og Crossfit Oslo ligger også innen gåavstand fra leiligheten.

Nydalen er et knutepunkt for kollektivtransport, og man kan velge mellom trikk, buss, T-bane, flybuss og tog, alt innenfor få minutters gangavstand. Med hyppige avganger og linjer i alle retninger kommer man seg enkelt dit man skal. For studenter, så ligger leiligheten kun tre minutters gange fra Handelshøyskolen BI, og det er ellers enkel adkomst via kollektivtrafikken til de fleste utdanningsinstitusjoner i Oslo:

Handelshøyskolen BI og Nydalen T-bane - ca. 3 minutters gange

Universitetet i Oslo (UiO) - ca. 5 minutter med T-banen fra Nydalen

Blindern - ca. 6 minutter med T-banen fra Nydalen

Majorstuen - ca. 8 minutter med T-bane fra Nydalen

Tannlegehøyskolen - ca. 15 minutter med 37 bussen

Westerdals - ca. 23 minutter med 30 bussen

Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud. Her vil du trives!

Entré

Trappefri adkomst inn i leiligheten gjennom egen inngangsdør fra bakkeplan. Når du entrer leiligheten kommer du inn i et praktisk vindfang med tilgang til en romslig innvendig bod. Hele leiligheten er nymalt i 2019 - så her kan du flytte rett inn!

Stue

Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten, og er et rom for både avkobling og hygge. Stuen fremstår som svært lekker med nymalte glatte overflater og parkett på gulv. Du har god plass til sofagruppe med salongbord, samt naturlig plass til mediemøblement og TV (kabel-TV fra Get er inkludert i felleskostnadene). Fransk balkong med dør som kan åpnes for å få lys og luft inn i stuen. Spisebordsplasseringen finner sin naturlige plass i rommet i tilknytning til kjøkkenet, og du kan enkelt invitere venner og familie på hyggelige selskap!

Kjøkken

Moderne og tidløst kjøkken som ligger i en fin delvis åpen løsning med stuen. Du har god skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Plass til frittstående hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap m/frysedel.

Bad

Svært romslig, lyst og flislagt baderom med varme i gulvet. Baderommet er utstyrt med servantskap med heldekkende servant, speil med belysning, dusjhjørne med forheng og vegghengt toalett. Plass og opplegg til vaskemaskin, og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Soverom

Leiligheten har et svært innbydende og delikat soverom. Soverommet er svært praktisk innredet med adkomst via to skyvedører på hver side av sengen, og har rikelig med oppbevaringsplass i totalt fem garderobeskap.

Felleskostnader

Kr. 1 936,- /mnd. Felleskostnader inkluderer: Varmtvann, kabel-TV fra Get, vaktmestertjeneste, trappevask, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter.

Herav:

Kr. 1 715,- Felleskostnader

Kr. 221,- Get TV

Etasje

2 etasje

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte/støpte gangveier, gressplener, beplantning og lekearealer. Det er tillatt med fritt bruk av barnehagen etter stengetid og i helger. Bunnprisbutikk i bebyggelsen.

Garasje / Parkering

Det er muligheter for både leie og kjøp av garasjeplass i felles garasjeanlegg ved ledig anledning.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 026 179 pr. 31.12.2017.

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 694 244 pr. 31.12.2017.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygning over 6 etasjer samt kjeller/sokkel. Bygget er oppført med grunnmur samt bærende vegger av betong. Etasjeskiller av betong. Yttervegger i trekonstruksjoner utvendig forblendet med tegl, plater og trepanel. Yttertak av pulltaksform, utvendig tekket med papp/membran.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 2007 på oppføring av studentboliger. Det foreligger også sluttnotat (henleggelse) datert 2014. Se vedlegg i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 43m², Bruksareal: 45m², Bruttoareal: 50m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken, stue, soverom og baderom.

Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innvendig bod.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er adgang for utleie av leiligheten, men kun til studenter. Dette må meldes til styret på forhånd. Meldingen skal inneholde leietakers navn, samt utleierens nye adresse.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Varmekabler på baderom. Elektrisk panelovn montert i stue og på soverom, det medfølger også en liten panelovn som kan monteres selv der det er ønskelig. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Løpende kostnader

Felleskostnader, strøm, innboforsikring og abonnement til TV og internett (eventuelt oppgradering av pakker der hvor grunnpakke er inkludert).

Utstyr

- Garderobeskap på soverom

- Sikringsskap med automatsikringer

- Røykvarsler samt brannslukker

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert som byggeområde for boliger og bevertning etter S-4053 av 17.03.2004(Se reg.best). Omkringliggende eiendommer er regulert som byggeområde for boliger, forretninger, kontorer, bevertning og allmennyttige formål (barnehage) etter S-4053 av 17.03.2004(Se reg. best), Midlertidig reg.best, etter S-2864 av 14.05.86, byggeområde for industri etter S-4053 av 17.03.2004. Det foreligger et forslag fra arkitekt på vegne av utvikler om bygging av studentboliger nord for denne eiendommen. Saksnummer 201614694 kan benyttes ved søk på plan og bygg sine hjemmesider. Nydalen er et område som er i stadig utvikling, derfor vil det være byggeaktivitet i området i årene som kommer. Ellers oppfordres interessenter til å sette seg inn i reguleringsplaner for området ved å gå inn på plan og bygg sine hjemmesider.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Erklæring/avtale, tinglyst 30.04.2004 med dagboknummer 29225. Bruksrett. Bestemmelse om adkomstrett.

Erklæring/avtale, tinglyst 30.04.2004 med dagboknummer 29225. Rett til å ha liggende rømningstrapp.

Erklæring/avtale, tinglyst 25.04.2006 med dagboknummer 28091. Bestemmelse om bygningens bruksområde. Med flere bestemmelser.

Erklæring/avtale, tinglyst 27.11.2007 med dagboknummer 974915. Bestemmelse om rømningsvei. Bestemmelse om 49 parkeringsplasser i garasjeanlegg. Bestemmelse om gangadkomst. Bestemmelse om adkomst og vedlikehold av nedgravd bunker for nedkast av søppel.

Best. om adkomstrett, tinglyst 24.01.2012 med dagboknummer 66912. Driftsavtale for felles adkomstvei.

Seksjonering, tinglyst 23.11.2007 med dagboknummer 962404. Sameiebrøk: 44/4569.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Sameie

Sameiet Nydalstoppen er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 992 317 140, og består av 100 eierseksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen lån.

Ligningsposter per 31.12.2018:

Annen formue: Kr. 0,-

Gjeld: Kr. 780,-

Festetomt utgjør kr. 536,- av andel gjeld

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret med fellepolise i If Skadeforsikring. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr. 2 293 432,-.

Driftskostnadene i 2017 var til sammen kr. 2 546 350,-.

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr. 252 437,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.

Sameiet hadde per 31.12.2017 en negativ arbeidskapital på kr. 20 476,-.

Styret har iverksatt tiltak for å gi positiv arbeidskapital i 2018. Tiltaket innebar en økning av felleskostnader på 10% fra 01.01.2018.

Vedtekter / husordensregler

I henhold til vedtektenes §1 skal leiligheten kun bebos/leies ut til studenter. Eier/bruker som oppfyller vilkåret om å være student, kan ta opp i sin husstand personer som ikke oppfyller vilkåret, og etter endt studie er det ingen begrensninger. Ved utleie betyr dette at eier ikke behøver å oppfylle vilkåret, men minimum en leieboer må derimot oppfylle kravet.

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det ble på ekstraordinær generalforsamling den 06.12.2018 vedtatt at brannalarmanlegget skulle oppgraderes i 2019, med blant annet direktekobling til brannsentral og Brann- og redningsetaten i Oslo. Estimert kostnad for tiltaket var kr. 600 000,-. Av dette beløpet skal inntil kr. 500 000,- finansieres ved ekstraordinær innkreving av kapital fra seksjonseierne, fordelt etter sameiebrøken. det overskytende beløpet dekkes gjennom den vanlige driften/ordinære felleskostnadene. Selger av leiligheten har betalt sin innkreving etter sameiebrøken.

Husdyrhold

I henhold til husordensreglene er husdyr tillatt, men skal ikke være til sjenanse for beboerne.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: rm@schalapartners.no eller SMS: 95 40 45 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen, minimum kr. 35.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 15 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.