Lørenveien 59A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Lørenveien 59A

  • 0585 Oslo
Prisantydning
3 800 000,-
Totalpris
3 899 499,-
Ligningsverdi
890 766,-
Fellesutgifter
1 690,- (Kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital, trappevask, vaktmestertjenester, felles byggforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.)
Beregnet totalkostnad
3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
92 500,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)


99 499,- (Omkostninger totalt)


3 899 499,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
39m²
Bruksareal
39m²
Bruttoareal
43m²
Tomt
10 218m² (eiet tomt)
Etasje
6.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2018
Gårdsnummer
124
Bruksnummer
270
Seksjonsnummer
136
Energimerking
B
Finn-kode
154750236
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800
  • Nabolagsprofil

96%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

96%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

90%

har bolig mellom 60-120 kvm

66%

av boligene er nyere enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave Lørenveien 59 A

Oppdragsnummer

19-19-0210

Adresse og matrikkel

Lørenveien 59A, 0585, Oslo, Gnr.124 Bnr.270 Snr.136 Orgnr.921594321 i Oslo kommune

Eier

Andreas Ljøstad

Jan Arvid Ljøstad

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør tre promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

39 / 39 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2018

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Tomt

Areal: 10 218 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Beskrivelse

Velkommen til visning i Lørenveien 59A!

Dette er en meget attraktiv og gjennomført 2-roms selveier med en innholdsrik planløsning i nybygg fra desember 2018.

Boligen har en solrik, sørøstvendt balkong på hele 9 kvm. Stilmessig har leiligheten særpreg og er svært tiltalende med sine moderne og stilrene linjer, samt smakfulle farge- og materialvalg.

Gjennomgående god standard

Ubebodd

Fjernvarme

Ingen forkjøpsrett

Utleie tillatt

Sentralt

Stor balkong på 9 m² med gode solforhold

Stilrent baderom

Kabel-TV og bredbånd fra Canal Digital er inkl. i felleskostnadene

Kort vei til Grünerløkka og god offentlig kommunikasjon til resten av byen

Innhold

Leiligheten inneholder:

Entré, stue/kjøkken, soverom og bad. I tillegg disponeres én kjellerbod samt felles sykkel- og smørebod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et nyetablert og attraktivt boligområde på Løren, tett på Løren torg. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne boområde med nærhet til flere skoler, barnehager, servicetilbud og fasiliteter. Det kollektive transporttilbudet er meget bra, med blant annet nyåpnet T-banestrekning og underjordisk stasjon. I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum, og mot marka langs Trondheimsveien.

Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hovinparken, som er under etablering, blir også et fantastisk grøntområde og blir liggende ikke langt unna leiligheten

Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og matimport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy.

For den turglade er det ikke lang vei til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Det er også verdt å nevne at på Løren arrangeres det flere ulike kulturbegivenheter året gjennom som utekino bak Peppes Pizza, tenning av julegran på Løren Torg, julemarked og juletrefest.

Servicetilbud på Løren:

Løren er et spennende område med stor utvikling. Løren og omegn ligger helt på topp hva gjelder prisutvikling for bolig for hele Oslo, et resultat av god bydelssatsning. Her er et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Særlig bør nevnes den lekre og unike interiørbutikken Houz og den utrolig flotte butikken Blomsterpikene har skapt. God mat og drikke får man på bl.a. Sanaa, Umair Sushi, Peppes, m. fl. Meny og Rema 1000, Kiwi og Bunnpris også finnes alle på Løren. Du finner også apotek, bokhandel, frisør, renseri og Aker legevakt rett i nærheten. Nærmeste vinmonopol finnes på Hasle Torg.

For den aktive:

I gangavstand fra boligen finner du også treningssenteret STERK som er et totalhelsehus plassert sentralt på Løren. På STERK kan du trene i topp moderne lokaler med det beste utstyret markedet kan tilby. Foruten å være et treningssenter kan også STERK tilby behandling av muskel- og skjelettsystemet i form av kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopat og muskelterapeut.

Nye Økern Sentrum:

Gangavstand til nye Noor kjøpesenter på Økern. Utbyggingen av senteret starter i 2018 og planlegges åpnet i 2020. Dette skal inneholde badeland, kino og et bredt utvalg handlesteder, spisesteder og kulturtilbud. Gangavstand også til nye Løren aktivitetspark og flerbrukshall som planlegges mellom Løren og Økern. Stort løft for hele området!

T-bane og buss:

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Sinsenveien og ligger ca. 300 meter fra boligen. T-banestasjonen på Løren åpnet i 2016 og er Norges mest moderne T-banestasjon. Her går linje 4 til sentrum via Nydalen og fra Økern T-bane kan du ta både linje 4 og linje 5 som går via Tøyen til sentrum. Den nærmeste inngangen til T-banen ligger ca. 150 m fra leiligheten. Det er også verdt å nevne at det er et bysykkel-stativ rett i nærheten.

Tidsavstander med bil:

Med bil fra Løren tar det ca. 2 min til Sinsen

2 min til Økern

5 min til Alna Senter

6 min til Oslo S

29 min til Oslo lufthavn

Entré

Lys og praktisk entré med dørcalling og plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Malte himling og overflater på vegg. Tilgang til walk-in-closet som med enkelthet kan benyttes som hjemmekontor.

Stue

Innbydende stue med mange store vindusflater som slipper lyset inn. Stuen er romslig med god plass til både sittegruppe og spiseplass. Både kabel-TV og bredbånd er inkludert i fellesutgiftene. Malt himling og overflater på vegg.

Kjøkken

Moderne og tidløst kjøkken i hvitt med laminat benkeplate. Kjøkkenet har godt med lagringsplass i over- og underskap og alt du trenger av hvitevarer, inkludert frittstående kjøleskap. Her er det god benkeplass til hobbykokken og muligheter for herlige måltider.

Bad

Pent, lyst og tidløst baderom fra 2018. Badet er utstyrt med alt du trenger, blant annet servant med underskap og overspeil. Dusjhjørne med innfellbare dører og veggmontert dusjgarnityr. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Fliser på gulv og vegger. Malt himling. Downlights i tak.

Balkong

Stor og solrik balkong med utgang fra stuen. Balkongen på 8,8 kvm er romslig med god plass til både utemøbler og grill om ønskelig. Her har du flott utsyn over fine fellesområder.

Soverom

Lunt og innbydende soverom med plass til dobbeltseng og oppbevaring i garderobeskap. Det store vinduet sørger for godt med lys og bidrar til økt romfølelse samtidig som det fremstår lyst og luftig. Malt himling og overlater på vegg.

Felleskostnader

Kr. 1 690,- pr. mnd. inkluderer kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital, trappevask, vaktmestertjenester, felles byggforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel og kommunale avgifter.

Herav:

Felleskostnader 1.290,-

Bredbånd 200,-

Digital-TV 200,-

Etasje

6. etasje

Tomt

Pent opparbeidet fellestomt på 10218kvm. med beplantning, benker, asfalterte gangstier, prydbusker og lekeplass.

Garasje / Parkering

Underliggende garasjeanlegg med mulighet for kjøp av garasjeplass for kr. 300.000,- eller evt. leie av plass hvis ledig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 890 766 pr. 12.08.19

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 206 759 pr. 12.08.19

Formuesverdien er beregnet med skatteetatens kalkulator for formuesverdi 12.08.2019.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Barnehage / skole i området

Se vedlagte nabolagsprofil for skoler og barnehager i området.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Anticimex.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt. Før det kan gis ferdigattest, må det sendes søknad om ferdigattest vedlagt følgende dokumenter:

1. Oppdatert gjennomføringsplan

2. Driftstillatelse for heis i hus C2

3. Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til forhåndsuttalelse er sendt VAV.

4. Sluttrapport med avfallsplan for håndteringen av bygg- og anleggsavfallet

5. Det pågår et samarbeid med Oslo og Vann- og avløpsetaten for og erstatt kulvert med et

privat røranlegg. For detaljer, se saksdokument 9-2.

Boligens areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 43 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

Oppvarming

Varmtvann og fyring via fjernvarme. Varme i gulv på bad. Fyring og varmtvann blir avlest og fakturert ved siden av felleskostnadene.

Løpende kostnader

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 323 seksjoner. Herav 286 boligseksjoner, 1 næringsseksjon parkering

seksjon 287, 28 næringsseksjon boder, seksjon 288-315 og 8 næringsseksjoner

hageparseller, seksjon 316-323.

Lørenporten 1 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 921594321, og ligger i bydel i Oslo kommune med følgende adresse:

- Lørenveien 57

- Lørenveien 59 A-B

Gårds- og bruksnummer :

124/270

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring

Polisenummer: 6865345

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 843 284.

Andre inntekter består i hovedsak av startkapital til sameiet.

Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 174 381.

Årets resultat på kr 668 957 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til

egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Egne regler gjelder, se husordensregler §10. Dyrehold.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 8 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.