Nydalen allé 17

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Nydalen allé 17

  • 0484 Oslo
Prisantydning
4 500 000,-
Totalpris
4 629 399,-
Ligningsverdi
1 145 966,-
Fellesutgifter
2 357,- (Varmtvann og fyring (Fjernvarme), kabel-TV og bredbånd fra Get, kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmester og renhold.)
Beregnet totalkostnad
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
120 500,- (Dokumentavgift)
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


129 399,- (Omkostninger totalt)


4 629 399,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
51m²
Bruksareal
51m²
Bruttoareal
58m²
Tomt
1 259m² (eiet tomt)
Etasje
8.
Soverom
2
Byggeår
2007
Gårdsnummer
77
Bruksnummer
383
Seksjonsnummer
72
Energimerking
D
Finn-kode
126042971
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Bryn Johannessen

+47 93 03 76 90

Dokumenter

Salgsoppgave Nydalen alle 17

Beskrivelse

Kort fortalt:

- Svært attraktiv beliggenhet på unike Solsiden. I tillegg svært god intern beliggenhet.

- Fantastisk vestvendt balkong på ca 7,5m² med gode solforhold fra ca kl 12-22 om sommeren. Fungerer som en forlengelse av leiligheten store deler av året.

- Fin og luftig utsikt i 8 etasje, samt direkte utsyn over Akerselven.

- Alle vinduene i leiligheten er i likhet med balkongen vestvendt, noe som gir mye naturlig lys.

- Velholdt med gjennomgående god standard.

- Moderne baderom og kjøkken.

- Lekkert og praktisk omkledningsrom for walk-in-closet innredning om ønskelig.

- God planløsning.

- Ingen gjenboere.

- Det er mulighet for å leie garasjeplass i anlegget under bygningen.

- Heis direkte til samtlige etasjer, inkludert leiligheten, kjellerbod og garasjeanlegg.

- Det medfølger en stor bod på ca 5m² på P1.

- Det er i tillegg en felles sykkelbod med inngang fra garasjeanlegget i etasje P3.

- Tilknyttet fjernvarme, noe som er en mer økonomisk og miljøvennlig oppvarming.

- Handelshøyskolen og "alt" du trenger av butikker,treningssenter og servicetilbud i umiddelbar nærhet.

- Populær bademulighet i Akerselven og sandvolleyball bare noen titalls meter unna.

- Meget godt offentlig kommunikasjonstilbud ( Buss, trikk, tog og T bane )

- Ny barneskole kun 500 meter unna på Lillohøyden. Nybygget sto ferdig til skolestart 2016.

- Landets største kinoanlegg rett ved på nedsiden av Storosenteret noen hundre meter unna

- Lave fellesutgifter og ingen fellesgjeld.

- Ingen forkjøpsrett

- Skjermet for trafikk.

- En investering i en bydel i utvikling og med mange fremtidige planer.

Innhold

Balkong:

Stor vestvendt balkong på ca. 7,5m² med fantastisk utsikt i 8 etasje. God plass til sittegruppe og grill, her kan du nyte livet til det fulle! Gode solforhold fra ca. kl. 12-22 midtsommer. Elektrisk opplegg med lys og stikkontakt. Fin utsikt over trafikkfrie fellesarealer, Holmenkollen og Akerselven.

Stuen:

En lys og trivelig stue med gode vindusflater mot vest som tilbyr mye naturlig lys. Oppleves meget koselig og tilbyr ulike møbleringsmuligheter. Lys og luftig stue malt i lyse tidsriktige farger. Her er det god plass til både sofaseksjon og spisebord for mange gjester. Utgang til romslig balkong med plass til både sittegruppe og grillsted. Takhøyde er oppmålt til ca 2,5 m.

Kjøkken:

Lyst og stilrent kjøkken med god benk- og skapplass. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, benkeplate i laminat med nedfelt kum og ett-greps blandebatteri. Fliser over benk. Utstyrt med hvitevarer som komfyr med koketopp, oppvaskmaskin, frittstående kjøl/ fryseskap samt ventilator over kokesone. Delvis åpen løsning til stue.

Bad:

Lekkert flislagt baderom med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin.. Flislagt baderom med gulvvarme. Badet inneholder dusjhjørne med skyvedører i glass vegghengt wc, servantskap med ett-greps blandebatteri, speil på vegg og belysning.

Soverom 1:

Lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Fra soverommet er det adkomst til praktisk omkledningsrom (walk-in-closet) med god lagringsplass for han og henne.

Soverom 2:

Lyst og luftig soverom med plass til dobbeltseng og garderobe, rommet er 3,59m 2,51m. Fungerer fint som barnerom, gjesterom eller gode utleieinntekter ved å leie ut til en venn.

Entré:

Romslig entré med smart garderobeløsning for sko og jakker. Et godt førsteinntrykk. Videre adkomst til bad. Brann og lydklassifisert entredør med spionøye.

Beliggenhet

Sentral og meget populær beliggenhet på unike Solsiden i Nydalen med umiddelbar nærhet til Handelshøyskolen BI. Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i byggets 8.etasje.

Like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer; Godt brød, Nydalen Sushi, Lekkerdisken, Baker Hansen, Coop Mega, Peppes Pizza og Nydalen Bryggeri & Spiseri for å nevne noen. Forøvrig er det eget hotell som nærmeste nabo dersom familie og venner som kommer utenbys fra- ønsker å overnatte (Radisson Blu). Torgbygget hadde nypremiere i September med Coop Mega, vinmonopol og andre forretninger.

Dette er en perfekt beliggenhet for den aktive som vil bo nært marka, men likevel bynært og sentralt. Nærområdet har en avslappende og rolig atmosfære, og består i hovedsak av nyere næringslokaler og boligkomplekser, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg. Bebyggelsen ligger idyllisk til ved Akerselven. Solsiden er et godt etablert nabolag som oppleves stille og rolig.

Akerselven kan friste med fine turstier og flotte badeplasser i idylliske omgivelser (heriblant fine, trygge bademuligheter på fellesarealene). Badeplassen er pent opparbeidet og ideelt for avkobling med familie og venner. Nydalen ligger ved øvre del av Akerselven som renner fra Maridalsvannet som er en del av Nordmarksvassdraget. Vannet er Oslos viktigste drikkevannskilde og dekker ca. 90 % av Oslos vannforbruk. Badeplassen har derfor et meget rent vann strømmene gjennom de flotte fasilitetene. For den friluftsinteresserte er det kort vei til marka som inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m.

Det er gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter.

Nydalen har et meget godt tilrettelagt kollektivtilbud, med hyppige avganger både med T-bane, buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussrute 37 har også nattruter hele døgnet fra sentrum, slik at man enkelt kommer hjem etter noen glass vin. Også meget gode sykkelruter til store deler av byen. Flybussen med tilknytning Gardemoen har stoppested like ved.

Rask og effektiv adkomst til Ring 3 for trafikanter via enten Tåsen, Nydalen eller Storo.

Nydalen har også flere butikker, treningssentre, eget legesenter, skoler, Handelshøyskolen BI og barnehager. Nydalen videregående skole ligger ca 200 meter oppover langs Akerselven. Nærmeste barneskole, som er under bygging, ligger på Lillohøyden ca 500 meter unna, men likevel skjermet fra leiligheten (på andre siden av Handelshøyskolen BI)

For de aktive er det Sats Elixia, Evo, Fitness 24 seven Nydalen crossfit senter, kun noen hundre meter unna.

Etasje

8 etasje

Tomt

Pent opparbeidede fellesarealer med gangveier, sandvolleyball bane og beplantning. Attraktivt område med parker og rekreasjonsområder langs Akerselva.

Garasje / Parkering

Det er mulighet for å leie parkering gjennom Avantor i Nydalen Parkeringsanlegg, som det er tilgang til via kjeller. Megler var i kontakt med Avantor 15.06.2018, der beskjeden var at "sameiene har en kvote på x-antall parkeringsplasser de kan leie. Vi har til nå ikke opplevd at kvoten går full. Årspris pr. parkeringstillatelse/innkjøringskort er kr. 23.750,- inkl. mva (19.000,- eks mva.)". Dette gir en md. pris på kr. 1.980,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 145 966 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 125 478 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet vedlegges i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 58 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Ja. Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Oppvarming

Sentral fyring med fjernvarme og radiatorer. Varmekabler på bad

Utstyr

- Hovedtavleskap med måler og hovedsikringer i fellesgang. Sikringsskap med automatsikringer plassert i omkledningsrom.

- Avtrekk fra kjøkken med ventilator, baderom med ventil og spalte i dørbladet. Ellers ventiler i boligens yttervegg.

- Dørcallingannlegg.

- Kabel tv fra GET. Det er også en annen leverandør av brebånd i sameiet (Lynet). Grunnpakke for kabel-TV er inkludert i felleskostnader.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg etter bestemmelsene i S-3945, datert 18.02.2002. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

- Solsiden 3 & 5 boligsameie består av Nydalen allé 15, 17, 19 og 21.

- Veldrevet sameie med god økonomi og ingen lån.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Generelt vedlikehold må påregnes.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ej@schalapartners.no eller SMS: 93 03 76 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.