Pilestredet Park 28

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Pilestredet Park 28

  • 0176 Oslo
Prisantydning
4 400 000,-
Totalpris
4 529 649,-
Ligningsverdi
1 136 565,-
Fellesutgifter
3 117,- (Kabel-tv og bredbånd fra Get, varmtvann, fyring via fjernvarme og á-konto strøm, trappevask, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, avsetning vedlikeholdsfond, kommunale avgifter, forretningsførsel og felles byggforsikring)
Beregnet totalkostnad
4 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
115 000,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


129 649,- (Omkostninger totalt)


4 529 649,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
48m²
Bruksareal
48m²
Bruttoareal
54m²
Tomt
671m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2006
Gårdsnummer
208
Bruksnummer
916
Seksjonsnummer
13
Energimerking
C
Finn-kode
155256644
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Erik Danielsen

+47 400 87 800
  • Nabolagsprofil

98%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

97%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

69%

har bolig mellom 60-120 kvm

66%

av boligene er nyere enn 20 år

Dokumenter

Salgsoppgave Pilestredet Park 28

Oppdragsnummer

19-19-0212

Adresse og matrikkel

Pilestredet Park 28, 0176, Oslo, Gnr.208 Bnr.916 Snr.13 Orgnr.989855018 i Oslo kommune

Eier

Neena Al-mustafa

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør tre promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

48 / 48 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2006

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Garasje / Parkering

Ja - kan kjøpes

Tomt

Areal: 671 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Beskrivelse

Meget pen 2-roms selveiet hjørneleilighet fra 2006 i et meget attraktivt sameie med skjermet og idyllisk beliggenhet i Pilestredet Park.

Stilmessig er leiligheten meget tiltalende med sine moderne og stilrene linjer, samt smakfulle farge- og materialvalg. Høy standard, garasjeplass med lademulighet* og solrik balkong - her kan du flytte rett inn!

Dette er en fantastisk leilighet for urbane mennesker! Her har du fordelen av å bo med umiddelbar nærhet til alt av fasiliteter, samtidig som du er skjermet i rolige omgivelser.

Kort oppsummert:

Stilsikker 2-roms i Pilestredet Park

Mulighet for kjøp av garasjeplass

Lekkert flislagt bad

Nymalte vegger og tak

Heis

God planløsning

Kort vei til offentlig kommunikasjon

Meget barnevennlige område

Innhold

Leiligheten inneholder:

Entré. baderom, stue/kjøkken og soverom. Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca 3 m2.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget sentralt og populært boligområde i Pilestredet Park, ved St. Hanshaugen. Bydelen fremstår som urban med nærhet til handlegater, shoppingsentre, uteliv, utdanningstilbud, teater, og god offentlig kommunikasjon.

For den matlystne er det her et bredt utvalg av gode spisesteder. På St. Olavs plass finner man populære spisesteder som Happolati, Teketopa og Izakaya innenfor kort avstand. På Holbergsplass finner man også en døgnåpen Deli de Luca og en 7/11.

Området har også nærhet til flotte grøntområder som bl.a. St. Hanshaugen, Stensparken, Pilestredet Park og Slottsparken, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er også kort vei til Tjuvholmen (ca. 15 min), samt Frognerparken (ca. 20 min) med populære Frognerbadet og Vigelandsparken.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Kiwi og Bunnpris. Røtter og Gutta på haugen tilbyr eksotiske matvarer med høy kvalitet. Det er også et godt utvalg av forretninger og servicetilbud i nærmiljøet. Populære Mathallen og Vulkan ligger ca. 750 meter fra boligen, samt gangavstand ned til Karl Johan. Posten er også innenfor 3 minutters gangavstand.

Fra leiligheten har man gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre som bl.a. Bogstadveien og Hegdehaugsveien (ca. 10 min). Det er også umiddelbar nærhet til spisesteder i Ullevålsveien og på Bislett, samt kort vei til steder som Grünerløkka, Grønland, Oslo City, Byporten og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum.

I nærområdet finnes bl.a. fotballbane, lekeplass, svømmehall, tennisanlegg, samt treningssentrene Sats, Evo, Elixia-Ringnes Park og Myrens Sportssenter. Av severdigheter og kulturelle tilbud anbefales Det norske teater, Det nye teater, Nasjonalteateret, Nasjonalgalleriet, Historisk museum og Operaen, som alle ligger i gangavstand.

Leiligheten har også kort vei til skoler som Høyskolen i Oslo i Akershus, Universitet i Oslo, Blindern, Tannlegehøyskolen og med kollektiv kan man også komme seg enkelt til Handelshøyskolen BI.

Området gir svært gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Holbergs plass og ligger ca. 300 meter fra boligen. Bussholdeplassen St. Olavs plass ligger like ved. 10 min gange til Nationaltheatret som er knutepunkt for kollektivtransporten i Oslo, samt flytoget. Med bil fra St. Hanshaugen tar det ca. 3 min til Bogstadveien, 5 min til Oslo S, 8 min til Nydalen og 35 min til Oslo lufthavn. Taxiholdeplass er like i nærheten.

Entré

Lys og innbydende entré med oppbevaring i skyvedørsgarderobe. Entrédør av tre med brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra Swedoor. Dørcalling. Parkett på gulv. Malte overflater og himling.

Stue

Lys og romslig hjørnestue med store vindusflater som gir mye lys og god romfølelse. Plass sofagruppe, stuebord og spisebord. Utgang til solrik balkong. Parkett på gulv. Malte overflater og himling.

Kjøkken

Kjøkken fra byggeår. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskum og ett-greps armatur fra Rubitor.

Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert komfyr med nedfelt keramisk platetopp fra Bosch. Ventilator tilkoblet

avtrekkskanal fra Villavent. Frittstående kjøleskap og fryser fra Bosch. Oppvaskmaskin fra Bosch. Vannrør av typen rør-i rørsystem samt kobber.

Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med tre-stavs parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater og malt mur.

Bad

Prefabrikkert bad fra byggeår. Flislagt gulv med varmekabler og flislagte vegger. Himlingsflater i plateprofiler. Vegghengt servantskap med

heldekkende servant og ett-greps armatur fra Oras. Innfliset speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med buede glassdører og

dusjarmatur fra Oras. Vegghengt toalett fra Geberit. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Vannrør av typen rør-i rørsystem. Synlige

avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.

Balkong

Stor og solrik balkong på ca. 14 kvm. Hyggelig utsyn mot flotte fellesarealer. Bærende konstruksjoner av armert betong. Rekkverk av stålprofiler med glass. Balkongen har utelys.

Soverom

Soverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Oppbevaring i garderobeskap. Parkett på gulv. Malte overflater og himling.

Felleskostnader

Kr. 3 117,- pr. mnd. inkluderer kabel-tv og bredbånd fra Get, varmtvann, fyring via fjernvarme og á-konto strøm, trappevask, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, avsetning vedlikeholdsfond, kommunale avgifter, forretningsførsel og felles byggforsikring.

Herav:

Akonto strøm 748,-

Felleskostnader 1.812,-

Vedlikeholdsfond 252,-

Kabel-TV 305,-

Ved kjøp av garasjeplass tilkommer kr. 220/mnd.

Etasje

2. etasje

Tomt

Pent opparbeidet eiet fellestomt med beplantning, trær og prydbusker. Asfalterte gangstier.

Garasje / Parkering

Mulighet for kjøp av garasjeplass med innfrastruktur for lading i lukket garasjeanlegg til kr. 400 000,- + omk.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 136 565 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 091 634 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Oslo kommune følger vedlagt.

Byggemåte

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Anticimex.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen i 2008. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, baderom, stue, kjøkken og soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Se sameiets vedtekter (vedlagt) for utfyllende bestemmelser)

Oppvarming

Varmtvann, fyring via fjernvarme og strøm er inkludert i felleskostnader. Varme i gulv på bad.

Løpende kostnader

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Sameiet består av 41 seksjoner.

Solhaven Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 989855018, og ligger i bydel St.Hanshaugen i Oslo kommune med følgende adresse:

- Pilestredet Park 28

Gårdsnummer: 208 og bruksnummer: 916

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

IF Skadeforsikring

Polisenummer: 1627195

Regnskap

Driftsinntekter i 2018 var til sammen kr 1 254 132 ( kr 100 020 tilhører vedlikeholdsfondet). Dette er kr 104 132 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak midler til vedlikeholdsfondet. Andre inntekter består i hovedsak av innflyttingsgebyr og skilt.

Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr 1 185 212.

Dette er kr 673 723 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at kostnader til nye strømmålere ikke har blitt realisert.

Årets resultat er på kr 74 588 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det skal utarbeides en fremtidig vedlikeholdsplan. For utfyllinde informasjon - se generalforsamling 2019.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ed@schalapartners.no eller SMS: 40 08 78 00 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 6 990,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.