Stockholmgata 33

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Stockholmgata 33

  • 0566 Oslo
Prisantydning
3 100 000,-
Fellesgjeld
105 950,-
Totalpris
3 224 699,-
Fellesutgifter
2 481,- (Varmtvann, trappevask, kabel-tv& internett (Canal Digital), vaktmester, fellesvaskeri, nedbet. av fellesgjeld, komm. avg., felles forsikring Herav: Felleskostnader: 1.742,- Kapitalkost. lån 1 OBOS01: 758,- Kjente fremtidige endringer, kr. 2.497)
Beregnet totalkostnad
3 100 000,- (Prisantydning)
105 950,- (Andel av fellesgjeld)


3 205 950,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 280,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
7 819,- (Transportgebyr)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))


18 749,- (Omkostninger totalt)


3 224 699,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (aksje)
Primærrom
56m²
Bruksareal
56m²
Bruttoareal
63m²
Tomt
178m² (eiet tomt)
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1931
Gårdsnummer
227
Bruksnummer
398
Energimerking
G
Finn-kode
89483257
Sist endret

Eiendomsmegler MNEFPartner

Joakim Torp

+47 977 08 876
  • Nabolagsprofil

Dokumenter

Salgsoppgave Stockholmgata 33

BRA/PROM

56 / 56 m²

Eierform

Aksje

Boligtype

Leilighet

Beskrivelse

Velkommen til Rodeløkka og Stockholmgata 33!

Vi har gleden av å presentere en meget hyggelig og gjennomgående aksjeleilighet, beliggende i høy 1. etasje, i en svært rolig blindgate. Boligen er holdt i lyse, tidløse farger og har en god planløsning.

Boligen byr på en innbydende stue med peis, og god plass til sofaseksjon og spisebord. Kjøkkenet er romslig og har godt med oppbevaringsplass. Videre finner du et luftig soverom, innredet med skyvedørsgarderobe - her er det også mulighet for å sette opp ytterligere lagringsplass. Boligen inneholder også et flislagt bad som ble pusset opp av aksjelaget i 2004/2006. Både kjøkkenet og soverommet vender inn mot rolig og usjenert bakgård.

Med blant annet varmtvann, internett og kabel-tv inkludert i fellesutgiftene slipper man å tenke på mange faste kostnader og høye strømutgifter. På vinteren kan man i tillegg fyre i den flotte peisen.

Stockholmgata er en rolig gate, samtidig er man kun et par minutter unna all tenkelig form for offentlig kommunikasjon og servicetilbud på Carl Berners plass. Spaserer du i retning sør-vest befinner du deg midt på Grünerløkka i løpet av 5 - 10 minutter.

Velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.

I tillegg disponeres 1 kjellerbod på ca. 4,5 m2 og 1 loftsbod på ca. 10 m2 i gulvareal.

Standard

Stue:

Boligen byr på en lys og hyggelig stue, holdt i lyse, tidløse farger. I stuen har du naturlig plass til sofaseksjon, spisebord og annet ønskelig møblement. I det ene hjørnet finner du en dekorativ peis som både varmer godt på kalde dager, og skaper en lun atmosfære.

Kjøkken:

Romslig kjøkken med plass til et hyggelig frokostbord. Kjøkkeninnredning har profilerte fronter og laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Fliser på veggen over kjøkkenbenken og avtrekksvifte med kullfilter. Stort vindu mot bakgården, som bidrar til godt arbeidslys. Gode oppbevaringsmuligheter i både benkeskap og overskap. Opplegg til vaskemaskin.

Soverom:

Leiligheten kan friste med et innbydende og romslig soverom, som vender inn mot rolig bakgård. Her har du god plass til dobbeltseng og annet tilhørende møblement. Rommet er innredet med skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter.

Bad:

Flislagt baderom, pusset opp i regi av aksjelaget i 2004/2006. Det er varmekabler i gulvet samt downlights i himling. Badet er videre utstyrt med dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegger i herdet glass, gulvmontert toalett og helstøpt servant med ettgreps blandebatteri.

Entré:

Flislagt entré, med mulighet for oppbevarings av ytterklær og sko. Swedoor entrédør med B30/35db krav og dørtelefon med åpner.

Overflater:

Gulv: Parkett, laminat og fliser

Vegger: Tapet, strukturmaling og fliser

Himling: Malte flater

Diverse:

* Leiligheten ligger i høy 1. etasje

* Alle vegger i leiligheten er nymalte (2017)

* Her bor du i rolig blindgata

* Boligen har en fin planløsning

* Stue med flott peis

* Kjøkken med plass til frokostbord

* Opplegg til vaskemaskin på kjøkken

* Romslig soverom mot bakgård

* Flislagt bad, pusset opp i 2004/2006

* Kabel-tv, internett og varmtvann inkludert i husleie

* Godt med lagringsplass i både lofts- og kjellerbod

* Selskapet har egen hjemmeside: www.selskapet.com

* Aksjelaget har fellesvaskeri

* Boligselskapet har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader

* IN-ordning på lån 1 og 2

* Ingen dokumentavgift

* Supersentralt med svært godt kollektivtilbud innen få minutter

* Flere parker og grøntområder i nærheten

Beliggenhet

Stockholmgata er en attraktiv gate og rolig blindgate på Rodeløkka/Grünerløkka med gangavstand til alt av byens fasiliteter.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket (Nord-Europas lengste bar). I tillegg er det en kort spasertur opp til Ringnes park, med blant annet Ringen Kino, Sats/Elixia og Meny.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter, samt Botanisk Hage som er kanskje Oslos vakreste park. Er du interessert i en litt annen type aktivitet finner du Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum og Munchmuseet i gangavstand fra leiligheten. Det er kun et par minutters gange til Dælenenga fotballbane og Ishockey-/flerbrukshall (kunstis). I motsatt retning er det få minutter til fots til Schous kulturstasjon med øvingshotell, riksscenen, popsenteret og dans- og teaterskole.

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane, buss og trikk fra Carl Berner (alle byens linjer). Trikk- og bussforbindelse fra Birkelunden, Olaf Ryes plass, Schous plass og Thorvald Meyers gate. Fra Københavngata busstopp kan du ta buss 20, 21, 28 og 33, eller buss nr 30 fra Dælenenggata. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 10 minutters gange til Oslo sentrum.

Etasje

Høy 1. etasje.

Tomt

Felles eiet tomt på 175 m2. Stor og pent opparbeidet midtpark og bakgårder med gressplen, beplantninger, sittegrupper, sykkelparkering og flaggstang.

Formuesverdi

Ligningsverdi er rekvirert, men ikke mottatt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

1. etasje:

Bruksareal: 56 m².

Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Aksjonærer som ikke selv bor i boligen kan ikke overlate bruken av boligen til andre uten å ha innhentet styrets godkjennelse på forhånd.

Med styregodkjennelse kan bruken av boligen overlates andre for en periode opp til 3 år, dersom aksjonæren selv, ektefelle eller registrert partner, slektning i rett opp- eller nedadstigende linje eller fosterbarn har bodd i boligen i minst ett av de 2 siste årene. Godkjennelse kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt aksjonær i selskapet.

Ellers kan aksjonærer med styrets godkjennelse overlate bruken av boligen til andre, dersom det foreligger slike særlige grunner som fremgår av borettslagsloven.

Søknad om godkjennelse skal skje skriftlig. Er søknaden ikke besvart innen en måned etter at søknaden er kommet frem til styret, skal brukeren regnes som godkjent.

Bruksoverlating reduserer ikke aksjonærens plikter i forholdet til selskapet. Aksjonæren skal holde styret kjent med hvor han/hun til enhver tid befinner seg, så lenge bruken av boligen hans/hennes er overlatt til andre.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme på bad. Peis i stue.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det rives, rehabiliteres og bygges nye boliger i området. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Aksjelag

Aksjeselskapet består av 285 leiligheter knyttet til aksjer. Dæhlenengen Byggeselskap AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med

organisasjonsnummer 933893863, og ligger i bydel 2 Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse:

Chr Michelsens Gt 17

Chr Michelsens Gt 18 - 40

Stockholmsgata 27 - 33

Dælenenggata 17 - 27

Fjellgata 42 - 50

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 105.950,- pr. 01.01.17.

Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 4.537,- pr. 31.12.15.

Aksjelagets lån:

Lånenr: OBOS01-98207449105

Type: S

Restsaldo: 31.722.799,-

Restløpetid: 13 år 4 md.

Term pr år: 12

Rente: 2,40% Flyt

Lånenr: OBOS02-98207449113

Type: A

Restsaldo: 10.613.934,-

Restløpetid: 13 år 4 md.

Term pr år: 12

Rente: 2,40% Flyt

Lånenr: OBOS03-98207515086

Type: A

Restsaldo: 5.094.171,-

Restløpetid: 24 år 2 md.

Term pr år: 12

Rente: 2,40% Flyt

Boligselskapet har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til boligselskapet hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Aksjelaget har IN-ordning på lån 1 og 2.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det må påregnes generelt vedlikehold.

Selskapet har egen hjemmeside med nyttig informasjon: www.selskapet.com

Av senere vedlikehold kan det blant annet nevnes følgende;

2004 - 2006 - Utbedring av soilrør

2004 - 2006 - Oppussing av bad

2008 - 2009 - Utbedring av tak på gården

2010 - Montering av balkonger på 90 av leilighetene

2012 - 2013 - Nytt avfallshåndterings-system

2013 - Oppussing av portalene i bakgården

2013 - Ny og bedre avtale med Canal Digital

2013 - Tilkobling av fibernett

2015 - Byttet ut loftsdører til godkjente branndører

2016 - Utbedring av lamper i oppgangene

2016 - Utbedring av bunnledninger gjennomført av Proline AS

2016 - Byttet ut loftsdører til godkjente branndører

2017 - Hobbyrommet ble pusset opp med ny inngangsdør og nytt gulv

- Oppgangene skal pusses opp i perioden nov 2017 - mai 2018.

- Sameiet vurderer også tiltak for å utbedre ventilasjonen i gården.

- Hobbyrom med arbeidsbenk og smørebenker tilgjengelig for alle i gården

- Dyrehold er tillatt

- Kun fysiske personer kan være aksjonærer

- Det er vaktmestertjenester i selskapet.

- Stor og pent opparbeidet bakgård som egner seg godt til grilling, soling, etc.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jt@schalapartners.no eller SMS: 97 70 88 76 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.