Sverdrups gate 2 C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
 • Sverdrups gate 2 C

 • 0559 Oslo
Prisantydning
2 800 000,-
Fellesgjeld
3 927,-
Totalpris
2 898 846,-
Ligningsverdi
510 058,-
Fellesutgifter
1 284,- (Inkludert er betjening av andel fellesgjeld, vaktmestertjeneste og trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold.)
Beregnet totalkostnad
2 800 000,- (Prisantydning)
3 927,- (Andel av fellesgjeld)


2 803 927,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
4 700,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
81 320,- (Dokumentavgift)


94 919,- (Omkostninger totalt)


2 898 846,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
30m²
Bruksareal
30m²
Bruttoareal
34m²
Tomt
490m² (eiet tomt)
Etasje
1.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1899
Modernisert
2013
Gårdsnummer
228
Bruksnummer
428
Seksjonsnummer
5
Energimerking
F
Finn-kode
88101251
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Helene Molle

+47 400 80 555

Dokumenter

Salgsoppgave Sverdrups gate 2 C

BRA/PROM

30 m²

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse

Vi har for salg en tiltalende leilighet med sentral beliggenhet på Grünerløkka!

Selveierleiligheten har en smart planløsning som utnytter plassen på en veldig god måte. Det er dessuten en god takhøyde og store vindusflater som åpner opp og slipper lyset inn. Leiligheten ligger i 1. etasje i en sidegate og soverommet vender inn mot rolig bakgård.

Leiligheten ble pusset opp i 2013 og fremstår som tiltalende og med god standard. Overflater og gulv er holdt i lyse, nøytrale toner. Rosett og stukkatur i stuen, original teglverksvegg og koselig vedovn sørger likevel for å bevare den klassiske sjarmen som gården har.

Nylig ble loftsarealet i gården solgt, noe som frigjorde kapital som blant annen ble brukt til å oppgradere gården.

Innhold: Entre med plass til sko og yttertøy, åpen stue- og kjøkkenløsning med vedovn, soverom vendt mot rolig bakgård og pent flislagt baderom.

Medfølgende er en kjellerbod på 7 kvm og tilgang på eget vaskerom i trappeoppgangen.

Innhold

 • Baderom fra 2013

 • Kjøkken fra 2013

 • Pipeløp rehabilitert i 2015

 • Godt med lysinnslipp

 • Oppvaskmaskin

 • Vaskemaskin i bod rett utenfor døren

 • Rosett og stukkatur samt original teglverksvegg

 • Smart planløsning

 • Perfekt førstegangskjøp eller utleieobjekt

 • Tilgang på felles parklignende bakgård

 • Koselig vedovn fra Jøtul

 • Sentral beliggenhet

 • Godt servicetilbud med matbutikker, treningssentre mm

 • Offentlig transport rett i nærheten

 • Flere parker og turområder rett utenfor døren

Standard

Entre:

Entre med plass til sko og yttertøy. Den praktiske garderoben utnytter takhøyden og sørger for godt med lagringsplass. Malt himling, malte overflater, samt original teglverksvegg og parkett på gulv.

Stue:

Pen stue med naturlig plass til både sittegruppe og spiseplass. De to store vindusflatene sørger for å slippe dagslyset inn, mens vedovnen i hjørnet knitrer koselig om vinteren. Pipeløpet ble rehabilitert i 2015. Rosett og stukkatur i taket er en fin detalj. Malt himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv.

Kjøkken:

Tidløst kjøkken fra 2013. På kjøkkenet er det integrert komfyr med koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. De åpne hyllene gir godt med lagringsplass. Planløsningen mot stuen er både sosial og praktisk. Malt himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv.

Soverom:

Hyggelig soverom som vender inn mot stille og rolig bakgård. På soverommet står det i dag en 140 cm dobbeltseng som er tilpasset rommets vinkel. Malt himling, malte overflater på vegg og parkett på gulv.

Baderom:

Delikat baderom fra 2013. Badet har dusjnisje, vegghengt toalett og servant med speil. Malt himling med avtrekk, flislagte overflater og gulv med varme.

Vaskekott:

Rett utenfor inngangsdøren disponerer denne leiligheten et praktisk vaskekott. Kottet er flislagt og pent og her er det plass til vaskemaskin, vaskeutstyr og tørkemuligheter. Pt. blir ikke leiligheten fakturert direkte for strømforbruket i vaskekottet.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder.

Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gate caféer, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten, som Rema, Kiwi, Coop Extra og en søndagsåpen Bunnpris. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder som erke-amerikanske The Nighthawk Diner, italiensk på Trattoria Popolare, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, trendy tapas på Delicatessen, eller hva med en gourmetburger på Meat ST, Illegal eller Munchies.

Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel der de fleste finner en uteplass eller cafe som passer for seg. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar, Ryes og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus, Schouskjelleren Mikrobryggeri og Bettola for en mer brun og intim stemning, mens klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet, Waynes Coffee og verdenskjente Wendelboe for koffeinelskere.

På Grünerløkka finnes også mange parker som Botanisk hage som ligger rett utenfor døren. Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Cubaparken og Grünerhagen er andre parker i nærheten. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, ha piknik, leke, ake, sole seg eller bare slappe helt av alene med en god bok. Eller hvorfor ikke spasere over broen til Blå og spise nystekte vafler en søndags formiddag.

Langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser: Mathallen, Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder.

Tøyen er også verdt å nevne. Tøyen grenser til Løkka og bydelen har virkelig fått et løft de siste årene med steder som Postkontoret, Nord og natt og Human mote. Tøyenbadet med olympisk og utebasseng ligger også her. X-games ble i vinter avholdt i Tøyenparken, og hver sommer arrangeres Øya-festivalen her. Festivalen er en av de absolutte happeninger i hovedstaden!

For de tur- og treningsglade finnes fantastiske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Elixia Schous Plass, Ringnes Park, EVO, Fitnessxpress, samt Avancia på Vulkan. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 17, 11, 12 og 13) og busser (nr. 30 og 31) rett i nærheten. Flere av bussene går hele natten. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både t-bane, flytog- og øvrige bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass, St.Hanshaugen og Oslos nye bydel Sørenga med sitt fantastiske sjøbad.

Etasje

Leiligheten ligger i 1. etasje.

Tomt

Pent opparbeidet, eiet tomt. I tillegg til bakgården med sitteplatting har også beboerne direkte adkomst til bakgårdsprosjektet; Et stort felles uteareal for de omkringliggende bygårdene med sol store deler av dagen, liten lekeplass og sittegrupper med mulighet for grill.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 510 058 pr. 31.12.15

Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 1 428 162 pr. 31.12.15

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 30 kvm, Bruksareal: 30 kvm, Bruttoareal: 34 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er lov i henhold til sameiets husordensregler.

Oppvarming

Elektrisk fyring med panelovner, varme i baderomsgulv og vedovn i stuen.

Adkomst

Enkel adkomst fra Herslebs gate og via felles bakgård. Det vil bli satt opp Schala & Partners-skilt under visningen. Velkommen!

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Sverdrups gate 2:

Eierbrøk: 3/298

Sameiet består av 27 boligseksjoner, herav 2 næringsseksjoner.

Rehabilitering og vedlikehold utført i 2015:

- Brannsikring

- Malt oppganger

- Nye postkasser

- Pusset opp fasade

- Rehabilitert piperør

- Installert avfukteranlegg i kjeller.

Det overnevnte ble finansiert av salgssummen for råloft og arbeidet ble utført av Bonum AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring, som gir juridisk hjelp, dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikringen må senest tegnes på kontraktsmøtet, og koster mellom kr. 3 900,- og kr. 9.200,-, avhengig av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.