Thorvald Meyers gate 16 B

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Thorvald Meyers gate 16 B

  • 0555 Oslo
Prisantydning
3 800 000,-
Totalpris
3 920 899,-
Ligningsverdi
1 112 538,-
Fellesutgifter
2 240,- (Varmtvann/fyring, kabel-TV og internett fra GET, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring,forretningsførsel, trappevask, drift og vedlikehold.)
Beregnet totalkostnad
3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
106 250,- (Dokumentavgift)
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


120 899,- (Omkostninger totalt)


3 920 899,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (eierseksjon)
Primærrom
55m²
Bruksareal
55m²
Bruttoareal
60m²
Tomt
16 731m² (eiet tomt)
Etasje
2.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
2008
Gårdsnummer
225
Bruksnummer
278
Seksjonsnummer
36
Energimerking
D
Finn-kode
140017769
Sist endret

PartnerEiendomsmegler

Helene Molle

+47 400 80 555
  • Nabolagsprofil

96%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

92%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

eier sin egen bolig

56%

har høyskoleutdanning

Dokumenter

Salgsoppgave Thorvald Meyers gate 16 B

Oppdragsnummer

19-19-0025

Adresse og matrikkel

Thorvald Meyers gate 16 B, 0555, Oslo, Gnr.225 Bnr.278 Snr.36 Orgnr.894040882 i Oslo kommune

Eier

Asbjørn Ræder

Tillegg

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Schala & Partners avd Sagene sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

55 m²

Antall soverom

1

Eierform

Eierseksjon

Boligtype

Leilighet

Byggeår

2008

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Strømforbruk i 2018: 3 500 kWh (Kr 4.700,-)

Garasje / Parkering

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. Dette gjelder imidlertid kun gatene som er merket med beboerparkering. (Parkeringsplassene langs Thorvald Meyers gate går ikke under ordningen)

For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Garasjeplasser i Sameiet Ringnes park Vest kan kun selges til andre i sameiet.

En seksjonseier kan bestille ladepunkt ofr elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass. styret administrerer bestilling og montering og kan kun nekte dersom det foreligger en saklig grunn. kostnadene til etablering, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Tomt

Areal: 16 731 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Sameiet er i gang med planlegging av oppgradering av grøntarealer i bakgården. Det vil komme blant annet benker og en del beplantning. For mer info: http://ringnesparkvest.no/5917/det-er-planlagt-oppstart-av-oppgradering-av-grontareal-i-lopet-av-denne-uken

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje, har enkel adkomst via trapper eller heis. Leiligheten inneholder: Entré, gang, stue, kjøkken, soverom og baderom.

Ingen er ingen beboere over leiligheten og god lydisolering på sidene

I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 5,1m² (takhøyde 2,74m).

Beliggenhet

Svært attraktiv og populær beliggenhet i hjertet av Grünerløkka, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter, parker og utesteder.

Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene i sentrale Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige gatecaféer, markeder og små nisjeforretninger.

Flere matforretninger finnes rett i nærheten som Meny og Kiwi. Noen få minutter unna finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder som The Nighthawk Diner, Villa Paradiso, Tijuana, Delicatessen og ikke minst Kamai.

Langs Akerselva ligger Vulkan, Oslos populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Dansens Hus med bar og uteservering, Mathallen BAR Vulkan, Smelteverket , BLÅ og flere andre serveringssteder. Det er heller ikke langt til Torggata som har fått en rekke populære spisesteder og nisjeforretninger, hit er det verdt å ta en tur.

Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel de fleste finner en uteplass eller cafe som passer for seg. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus og Schouskjelleren Mikrobryggeri for en mer brun og intim stemning. I tillegg ligger nyåpnede Ringnes i bakgården. Her fåt du ølservering og danske smørebrød. Klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet, Espressohouse og Joe & the Juice dukker opp overalt.

På Grünerløkka finnes også mange parker som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Sofienbergparken, Kubaparken og Grünerhagen. Her kan man gjøre alt fra å gå på loppemarked, besøke Bondens marked, ha piknik, leke, ake, sole seg eller bare slappe helt av alene med en god bok. Eller hvorfor ikke spasere over broen til Blå og spise nystekte vafler en søndags formiddag?

For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, idylliske turstier langs Akerselva ned mot byen eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten, SATS Ringnes Park ligger i samme gård. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 11, 12 og 13) og busser (nr. 30, 21 og 33) rett i nærheten. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen.

Leilighetens plassering er perfekt ettersom man har tilgang på alt av byens fasiliteter rett utenfor døren!

Entré

| Velkommen inn!

Du tar deg opp til leiligheten i 2. etasje via trapper eller heis. Inne i leiligheten har du en innbydende entré med plass til yttertøy og sko. Dørcalling.

Stue

| Lyst og tiltalende:

Svært romslig og innbydende stue. Parkett på gulv og veggoverflater som var nymalt i 2018 i moderne og freshe farger. I stuen har du god plass til både sofagruppe med salongbord, mediemøblement og spisebordsgruppe. Fransk balkong med doble dører som kan åpnes for balkongfølelse.

Kjøkken

| Tidløst og pent:

Lyst og pent kjøkken fra 2008. Godt med skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter og laminert benkeplate. Praktisk med lyse fliser i benkeryggen. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap m/frysedel som medfølger i handelen.

Bad

| Pent fra 2008:

Romslig flislagt baderom med varmekabler i gulv. Baderomsinnredning med heldekkende servant, speil med belysning over. Rommet er også utstyrt med dusjhjørne og gulvmontert toalett. Plass og opplegg for vaskemaskin. Ny LED taklampe er montert av elektriker fra Elmesteren AS 5. februar 2019. For dokumentasjon på arbeidet, kontakt megler.

Takterrasse

| Sol fra morgen til kveld!

Sameiet har en fantastisk takterrasse med sol hele dagen! Nydelig utsikt over Oslo by. Dette er uten tvil den perfekte plassen for lange og late sommerdager.

Soverom

| Vendt mot rolig bakgård:

Soverommet er av god størrelse og fremstår som innbydende. Her har du god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og annet ønskelig møblement. Rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe med slette- og speilfronter.

Felleskostnader

Kr. 2 240,- pr. mnd. Felleskostnader inkluderer: Varmtvann/fyring, kabel-TV og internett fra GET, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring,forretningsførsel, trappevask, drift og vedlikehold.

Det gjøres oppmerksom på at styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 3% fra 01.07.2019.

Etasje

2. etasje

Tomt

Svært pent opparbeidet tomt med plenarealer, diverse beplantning, prydbusker, benker, sykkelparkering og asfalterte arealer bestående av nedkjøring til garasje samt gangveier.

Garasje / Parkering

Området ble fra 1 juni 2018 en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3 000,- i året. Dette gjelder imidlertid kun gatene som er merket med beboerparkering. (Parkeringsplassene langs Thorvald Meyers gate går ikke under ordningen)

For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Garasjeplasser i Sameiet Ringnes park Vest kan kun selges til andre i sameiet.

En seksjonseier kan bestille ladepunkt ofr elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass. styret administrerer bestilling og montering og kan kun nekte dersom det foreligger en saklig grunn. kostnadene til etablering, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 112 538 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 005 138 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport utført av Anticimex for utfyllende beskrivelse.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på bygget.

Boligens areal

Primærrom: 55m², Bruksareal: 55m², Bruttoareal: 60m²

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt i henhold til sameiets vedtekter.

Oppvarming

Fjernvarme til radiatorer. Varmekabler på baderom. Fyring/varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Løpende kostnader

Felleskostnader, strøm, innboforsikring, kabel-TV/internett (eventuelt oppgradering av pakke der hvor grunnpakke er inkludert)

Utstyr

- kabel-TV med bredbåndsmulighet

- fjernvamre

- dørcalling

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger og næring. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Sameie

Ringnes Park Vest Sameie:

Sameiet består av 500 seksjoner og har følgende adresser:

Thorvald Meyers gate 4a-b,6 8, 10, 12, 14 og 16a-j

Toftes gate 11, 13, 15a-c, 17, 19a-b, 23

Sannergata 6a-e

Sameiet har en egen hjemmeside: www.ringnesparkvest.no

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke fellesgjeld.

Forsikring

Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg Forsikring. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Inntekter:

Driftsinntekter i 2017 var til sammen kr 14 806 561.

Dette er kr 177 561 høyere enn budsjettert. Det var kr 172 487 på andre inntekter og dette består i hovedsak antenneleie, viderefakturert elbil-uttak, strøm el-bil og utrykningsgebyr Securitas. For fullstendig oversikt se note 3 i årsregnskapet vedlagt.

Kostnader:

Driftskostnadene i 2017 var til sammen kr 15 288 592.

Dette er kr 1 666 908 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at kostnadene til oppgradering av takterrassene ble lavere grunnet mindre omfang, samt at deler av arbeidet ble utsatt til 2018. Sameiet har hatt større ubudsjetterte kostnader på ca. 100 000 til kontroll og skifte av

nødlys, samt skifte av armaturer til LED og tilhørende kabling i garasje syd på kr 445 281.

Resultat

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr -445 529 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Styret skal informeres om husdyrhold. styret kan nekte dyrehold dersom dette er til ulempe, sjenanse eller plage for øvrige sameiere eller bruksrettshavere i sameiegjenstand. Dyreeiere må ta hensyn til naboer og utvise ansvar for sitt dyrehold. Hund skal alltid føres i bånd på sameiets område.

Tilbehør

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger

- Vaskemaskin på badet medfølger ikke

- Garderobeskap på soverom medfølger

- Taklampe i kobber i stuen medfølger ikke

- Taklamper over kjøkken og på soverom medfølger ikke

- Lampeskinne med 4 LED-spots i entreen medfølger

- Taklamper på bad og i entreen medfølger

- Fastmonterte knagger / hattehylle i entreen medfølger

- 2 stk hyller montert på veggen i stuen medfølger ikke

- Telysholder på veggen i entreen medfølger ikke

- Fastmontert hylle på badet medfølger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hm@schalapartners.no eller SMS: 40 08 05 55 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,10 % av salgssummen . I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 8 000,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.