Thorvald Meyers gate 34A

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Thorvald Meyers gate 34A

  • 0555 Oslo
Prisantydning
3 500 000,-
Fellesgjeld
134 760,-
Totalpris
3 642 669,-
Ligningsverdi
967 360,-
Fellesutgifter
3 808,-
Beregnet totalkostnad
3 500 000,- (Prisantydning)
134 760,- (Andel av fellesgjeld)


3 634 760,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
199,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))


7 909,- (Omkostninger totalt)


3 642 669,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
53m²
Bruksareal
53m²
Bruttoareal
63m²
Tomt
422m² (fellestomt)
Etasje
2.
Antall rom
2
Oppholdsrom
1
Soverom
1
Byggeår
1900
Gårdsnummer
228
Bruksnummer
476
Seksjonsnummer
3
Energimerking
F
Finn-kode
143951681
Sist endret

Daglig lederPartnerEiendomsmegler MNEF

Bård Tisthamar

+47 900 29 357

KontorsjefEiendomsmegler

Mari Wang

48 21 87 67
  • Nabolagsprofil

97%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

94%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

93%

av boligene er eldre enn 20 år

59%

har bolig mellom 60-120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Thorvald Meyers gate 34A

Forkjøpsrett

Nei

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

BRA/PROM

53 / 53 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1900

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 422 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Felles gårdsrom opparbeidet med brosteins, sykkelstativ, felles utebod på ca 4 m2, sittebenker, blomsterbedd og annen beplantning.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Beskrivelse

Thorvald Meyers gate 34 er en lys, romslig 2(3)-roms andelsleilighet med god planløsning og standard. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, og har separat kjøkken med utgang til hyggelig, østvendt balkong. Stuen har store vinduer som gir et naturlig og pent lys. Ellers god plass til sofasesksjon med tilhørende møblement, samt spisebord. Badet er pent flislagt med god oppbevaringsplass og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har en svært sentral beliggenhet midt på beste Grünerløkka. Her har du butikker, kaféer, restauranter, barer m.m rett utenfor døren. Kollektivtransport fra Birkelunden, Olaf Ryes eller Toftes gate.

- Svært god planløsning

- Hyggelig balkong på 3 kvm

- Soverom vendt mot indre gårdsrom

- Boligen disponerer én bod i kjeller på ca 4,4 kvm.

- Sentral og populær beliggenhet

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2 etasje, og inneholder følgende:

Entré, stue, kjøkken med utgang til balkong (ca. 3 kvm), soverom og bad.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 4,4 kvm.

Beliggenhet

Grünerløkka har de siste årene etablert seg til å bli en av de mest populære bydelene i Oslo, og er stadig i utvikling. I Thorvald Meyers gate 34B bor du ca. 1-2 minutters gange fra sentrale Olaf Ryes Plass. Her finner du flere hyggelige parkområder, populære restauranter og kafeer. Olaf Ryes plass er kjent for sine markedsdager med sitt yrende folkeliv. Dette er dager man må få med seg som beboer av Grünerløkka! Da finner du et hav av matboder, tilbud fra Grünerløkkas lokalbutikker og tivoli for de minste.

Løkka-livet er også synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene. Birkelunden og Sofienbergparken er et yndet sted gjerne med en god bok eller sammen med gode venner. Birkelunden er særlig kjent for sitt eget "Birkelunden bruktmarked" som finner sted hver søndag, mens man på 17. mai må få med seg Birkelunden Mannskor i paviljongen. Birkelunden har forøvrig egen gjenbruksstasjon. Sofienbergparken finner du kun et steinkast unna leiligheten. Dette er parken som passer for alle aldere! Parken tilbyr fasiliteter som bordtennisbord, egen lekeplass med drikkevannspunkt, fontene ved Sofienberggata/Toftes gate, bysykkel-stasjon ved Sofienberggata/Toftes gate og Grillautomater som koster 1kr per minutt.Grilling i 30 minutter tilsvarer prisen av en engangsgrill. Det er også her satt opp minigjenbruksstasjon for levering av mindre mengder avfall.

Til den ivrige mosjonisten finner du Elixia både på Ringnes Park, samt Evo i Thorvald Meyers gate. Akerselven har status som verneverdig kulturområde. Fra Maridalsvannet og ned til Vaterland parken i sentrum er det ca. åtte kilometer. Langs stien finner du både industrihistorie, fossekraft, bade- og rekreasjonsområder, fiskeplasser, skogområder og et rikt dyre- og planteliv. Den mest spektakulære fossen ligger ved Hønse-Lovisas lille, røde stue ved Beierbrua.

Legg gjerne også turen over Akerselva til Vulkan, der tidligere industriområder er forvandlet til et spennende mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen, et mye omtalt konsept som er unikt her til lands der spennende råvarer selges over disk på den gamle måten. Her finner du også BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger, Danses hus, samt Hendrix Ibsen som alle inviterer til sosiale hyggestunder.

Nærmeste holdeplass for kollektivtransport er Olaf Ryes plass, Birkelunden og Toftes gate. På Olaf Ryes plass og Birkelunden stopper trikk nr. 11, 12 og 13 (disse tar deg med til blant annet Nydalen, Majorstuen og generelt dit du ønsker). Fra Toftes gate finner du buss nr. 30 som går mellom Nydalen og Bygdøy.

Siden du nå kommer til å bo sentralt, vil det ofte være fristende å slenge seg på sykkelen for dagens gjøremål. Oslo kommune har etablert fenomenet bysykkel. Stasjoner for disse syklene finner du kun meters gange fra leiligheten i Seilduksgata på nedsiden av Birkelunden. Det er også satt opp bysykkelstasjoner ved Sofienbergparken, Ringnes Park og Olaf Ryes plass. Tar du bilen fatt kjører du enkelt ut på Ring 1 og 2, og har samtidig kort vei opp til Sinsenkrysset og Ring 3.

Standard

Entré: Lys, romslig entré med god plass til oppheng av klær og sko. Mulighet for garderobeløsning eller kommode. Leiligheten har inngangsdør av type Swedoor, med brannklasse B30 og lydklasse 35. Laminat på gulv, lysmalte vegger og himling.

Stue: Lys stue med store vindusflater som bidrar til et naturlig, pent lysinnslipp. Stuen har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, samt spisebord, bokhyller, reoler m.m. Lysmalte vegger og himling.

Kjøkken: Stort, pent kjøkken separat fra stuen. Her har man god plass til spiseplass dersom ønskelig. Kjøkkenet har ellers god benk- og skapplass.

Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran fra Oras. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning med stikkontakter,

samt dobbel stikkontakt under overskap. Frittstående kjøleskap med frysedel, komfyr fra Gorenje samt oppvaskmaskin i benk. Ventilator i overskap. Varmtvannsbereder av type CTC på 115 liter fra 1998, plassert i benkeskap på kjøkken. Ellers laminat på gulv og lysmalte vegger og himling.

Fra kjøkkenet har man utgang til en hyggelig, østvendt balkong på ca 3 kvm, vendt mot felles opparbeidet bakgård. Balkongen har god plass til sittegruppe, beplantning m.m.

Bad/WC: Pent, flislagt bad oppgradert i 2007. Badet er utstyrt med servant med oppbevaring, samt vegghengt skap for oppbevaring. Dusjnisjé med glassdør, dusjbatteri fra Hans Grothe, frittstående toalett fra Gustavberg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Avtrekksventil plassert i himling.

Soverom: Stort og luftig soverom vendt mot indre gårdsrom. Rommet har god plass til dobbeltseng, nattbord, stort garderobeskap, kommode m.m.

Felleskostnader

3 808 pr. mnd.

Fellesutgifter: Reduksjon Renter IN -801

Felleskostnader 2 857

Lånekostnader 51

Renter IN 1 026

Reduksjon Avdrag IN -1 953

Lånekostnader 127

Avdrag IN 2 501

Felleskostnadene inkluderer: Grunnpakke kabel-tv, grunnpakke bredbånd, vaktmester, forretningsførsel, regnskap, styrehonorar, felles forsikring, kommunale avgifter, renter og avdrag på fellesgjeld.

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 967 360 pr. 31.12.17

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 482 497 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligbygning over 4 etasjer samt kjeller og delvis utbygget loft. Bygget er oppført med grunnmur samt bærende vegger av murkonstruksjoner.

Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger i murkonstruksjoner utvendig pusset og malt. Yttertak av saltaksform, utvendig tekket med

betongtakstein

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

2. etasje:

Bruksareal: 53 m²

Primærrom: 53 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, kjøkken med utgang til balkong (ca. 3 kvm), soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Løpende kostnader

Felleskostnader til borettslaget, strøm, nrk-lisens, forsikringer (innbo m.m.).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Schala & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det bygges, rives og rehabiliteres i området. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentlige planer

Trikkeskinnene i Thorvald Meyers gate skal skiftes. Arbeidene har startet.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser:

1883/941552-1/105 Erklæring/avtale

16.06.1883

Bestemmelse om benyttelse

Overført fra: 0301-228/476

Gjelder denne registerenheten med flere

1901/901256-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

05.11.1901

vedr. skur

Overført fra: 0301-228/476

Gjelder denne registerenheten med flere

1904/921216-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

03.12.1904

vedr. skur

Overført fra: 0301-228/476

Gjelder denne registerenheten med flere

1936/405316-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

18.08.1936

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Overført fra: 0301-228/476

Gjelder denne registerenheten med flere

1984/545317-1/105 Erklæring/avtale

10.09.1984

Bestemmelse om bruksendring

Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Overført fra: 0301-228/476

Gjelder denne registerenheten med flere

1999/29947-2/105 Pantsettelseserklæring

11.06.1999

BELØP: NOK 15.000

Panthaver:Sameiet

Lnr: 5164479

Panteretten gjelder utover legalpant l x grunnbeløp,

prior. etter 90% av lånetakst

Gjelder denne registerenheten med flere

1999/54615-2/105 Erklæring/avtale

30.09.1999

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.

1999/62052-1/105 Fellesobl. for bor.innsk.

01.11.1999

BELØP: NOK 9.883.100

Panthaver:De Fremtidige And.Eierne I Borettslaget

Lnr: 5284228

2002/85038-1/105 ** Prioritetsbestemmelse

27.12.2002

veket for: PANTEDOKUMENT 2002/74575-1/105

2002/32912-1/105 Erklæring/avtale

23.05.2002

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:61 Snr:1-16

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:64

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:66

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:79 Snr:1-21

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:83 Snr:1-21

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:478

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:480

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:482

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:539

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:540

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:542

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:543

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:545 Snr:1-7

Bestemmelse om benyttelse av gårdsrom

Bestemmelse om plikt til å utbedre eiend. i samsvar med kommunale krav til utbedringsstandard

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktøren for Bolig- og eiendomsetaten

Gjelder denne registerenheten med flere

2002/74575-1/105 Pantedokument

13.11.2002

BELØP: NOK 15.200.000

Panthaver:Sparebankenes Kredittselskap As

Lnr: 1087133

2013/352367-1/200 Pantedokument

02.05.2013

BELØP: NOK 600.000

Panthaver:DNB BANK ASA

Org.nr: 984851006

Grunndata:

1999/29947-1/105 Seksjonering

11.06.1999

opprettet seksjoner: snr: 3

formål: Bolig

sameiebrøk: 60/1448

1999/54615-1/105 Resek/sammenslåing

30.09.1999

-sammenslåing av: snr: 3

formål: Bolig

sameiebrøk: 60/1448

-sammenslåing av: snr: 4

formål: Bolig

sameiebrøk: 48/1448

-sammenslåing av: snr: 5

formål: Bolig

sameiebrøk: 55/1448

-sammenslåing av: snr: 6

formål: Bolig

sameiebrøk: 70/1448

-sammenslåing av: snr: 7

formål: Bolig

sameiebrøk: 48/1448

-sammenslåing av:snr: 8

formål: Bolig

sameiebrøk: 60/1448

-sammenslåing av: snr: 9

formål: Bolig

sameiebrøk: 48/1448

-sammenslåing av: snr: 10

formål: Bolig

sameiebrøk: 57/1448

-sammenslåing av: snr: 11

formål: Bolig

sameiebrøk: 70/1448

-sammenslåing av: snr: 12

formål: Bolig

sameiebrøk: 48/1448

-sammenslåing av: snr: 13

formål: Bolig

sameiebrøk: 60/1448

sammenslåing av: snr: 14

formål: Bolig

sameiebrøk: 48/1448

-sammenslåing av: snr: 15

formål: Bolig

sameiebrøk: 55/1448

-sammenslåing av: snr: 16

formål: Bolig

sameiebrøk: 70/1448

-sammenslåing av: snr: 17

formål: Bolig

sameiebrøk: 48/1448

-sammenslåing av: snr: 18

formål: Bolig

sameiebrøk: 53/1448

-sammenslåing av: snr: 19

formål: Bolig

sameiebrøk: 53/1448

-sammenslåing av: snr: 20

formål: Bolig

sameiebrøk: 65/1448

-sammenslåing av: snr: 21

formål: Bolig

sameiebrøk: 43/1448

sammenslått til: snr: 3

formål: Samleseksjon bolig

sameiebrøk: 1059/1454

Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.

Gjelder seksjon nr. 3.

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Rettigheter på andre eiendommer:

1991/2053-1/105 Erklæring/avtale

11.01.1991

Overført fra: 0301-228/476

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:61 Snr:1-16

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:64

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:66

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:74

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:83 Snr:1-21

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:476

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:476 Snr:1-21

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:478

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:482

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:484

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:484 Snr:1-13

Rett til atkomst,vedlikeh.,plikt til utbedr. etter komm.krav (30 år). Fl.-best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/dir. for Eiendom og Utbygging . Overført fra: 0301-228/476

2001/27778-1/105 Erklæring/avtale

21.05.2001

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:61 Snr:1-16

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:64

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:66

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:79 Snr:1-25

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:83 Snr:1-21

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:476 Snr:1-3

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:478

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:480

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:482

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:539

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:542

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:543

rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:228 Bnr:545 Snr:1-13

Bestemmelser om gårdsrom

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Med flere bestemmelser

Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/direktøren for Bolig- og eiendomsetaten

Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Borettslag

Thorvald Meyers gate 34 Borettslag, beliggende på Grünerløkka i Oslo kommune. Borttsleattslaget består av 19 andelsleiligheter. 2 næringslokaler beliggende i bygget.

- Lagets forretningsfører er USBL og revisor er BDO.

- Borettslaget IN-ordning (individuell innbetaings-ordning). Ordningen gjør det mulig å innfri hele eller deler av fellegjelden 2 ganger i året. For spørsmål rundt dette. Ta kontakt med megler.

- Borettslaget har inngått rammeavtale med Rørleggersentralen for alle i Thv. Meyers gt.34.

Fellesgjeld / lånevilkår

Spesifikasjon av lån:

Lån 1:

Lånenummer: 15160107771, DNB Boligkreditt AS

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 22.03.2019: 2.5% pa.

Antall terminer til innfrielse: 56

Saldo per 22.03.2019: 2 970 932

Andel av saldo: 109 339

Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 31.12.2032 )

Opprinnelig innfrielse lån (IN): 600 000

Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 389 296

IN lån

Lån 2:

Lånenummer: 12125354724, DNB BANK ASA

Annuitetslån, 4 terminer per år.

Rentesats per 22.03.2019: 2.5% pa.

Antall terminer til innfrielse: 56

Saldo per 22.03.2019: 457 589

Andel av saldo: 25 422

Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 31.12.2032 )

Andel fellesgjeld

134 760

Andel formue

12 747

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

- Borettslagets fasade ble rehabilitert ca 2000.

*Er noen planlagt rehabilitering i nærmeste fremtid som vil/er av betydning for ny eier?

Svar fra styre: Planlagt oppussing av oppganger, skal være penger til dette. Rør i kjeller som skal utbedres samtidig som Thorvald Meyers gate skal pusses opp, dette blir betalt med Sameiet gjennom en fordelingsbrøk. Dette har prioritet over oppusinng av oppganger

*Holder dere for tiden på med noe rehabilitering som er av betydning?

Svar fra styre: Ikke annet enn det som er skrevet over.

*Evt. økning i fellesgjeld/ fellesutgifter?

Svar fra styre: Nei

*Har dere noen rettslige konflikter av betydning?

Svar fra styre: Nei

Husdyrhold

Fremkommer ikke av husordensregler/vedtekter.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Fastmontert vegghengt lampe på stuen følger ikke med handelen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: bt@schalapartners.no eller SMS: 90 02 93 57 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Meglers vederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % av salgssummen inkludert evt fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.490,-, tilrettelegging kr 9 900,-, internettannonsering kr. 14.990,-. For visninger er det avtalt kr. 2.500,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.