Torvbakkgata 2 C

Ved å klikke send, aksepterer du at eiendomsmegler kontakter deg med informasjon om endelig salgssum, og salg av egen bolig.

Takk for henvendelsen!
Behandling av personopplysninger Meglers markedsføring etter boligsalg: Som ledd i meglers markedsføring aksepterer selger/kjøper markedsføring av salgsprisen etter salg. Kundens navn fremkommer ikke i markedsføringen. Ønsker du som kjøper eller selger å reservere deg mot dette, må du ta kontakt med megler på det aktuelle oppdraget.
  • Torvbakkgata 2 C

  • 0550 Oslo
Prisantydning
3 840 000,-
Fellesgjeld
51 000,-
Totalpris
3 905 465,-
Ligningsverdi
838 659,-
Fellesutgifter
2 255,- (Kr 2 255,- pr mnd. som inkluderer: Varmtvann, kabel-tv (GET), felles bygningsforsikring, trappevask (147,-), kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmestertjenester, betjening fellesgjeld, m.m.)
Beregnet totalkostnad
3 840 000,- (Prisantydning)
51 000,- (Andel av fellesgjeld)


3 891 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
199,- (Panteattest kjøper)


14 465,- (Omkostninger totalt)


3 905 465,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.
Type
Leilighet (borettslag)
Primærrom
48m²
Bruksareal
48m²
Bruttoareal
53m²
Tomt
2 469m² (eiet tomt)
Etasje
3.
Antall rom
2
Soverom
1
Byggeår
1986
Gårdsnummer
228
Bruksnummer
128
Energimerking
D
Finn-kode
134755164
Sist endret

Eiendomsmegler MNEF

Steinar Hånes

+47 957 71 033
  • Nabolagsprofil

99%

bor i terrassehus, bygård eller blokk

97%

av boligene er eldre enn 20 år

94%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

39%

har bolig mellom 60-120 kvm

Dokumenter

Salgsoppgave Torvbakkgata 2 C

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett i OBOS som parallellavklares.

BRA/PROM

48 / 48 m²

Antall soverom

1

Eierform

Borettslag

Boligtype

Leilighet

Byggeår

1986

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Tomt

Areal: 2 469 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.

Beskrivelse

Steinar Hånes (957 71 033) ved Schala & Partners har gleden av å presentere en lekker og moderne 2-roms attraktivt beliggende på Grünerløkka. Leiligheten vender i sin helhet mot stille og rolig gårdsrom med utsikt mot Akerselva og Oslo Plaza. God intern beliggenhet i 3. etasje med heisadkomst. Leiligheten er nyoppusset med nytt og delikat flislagt bad fra 2016 med varmekabler i gulv og opplegg til vaskemaskin. Nytt og moderne kjøkken fra 2013 med god skap-/benkeplass og integrerte hvitevarer. Ny parkett i alle rom og malte overflater i lyse og tidsriktige farger fra 2013/2018. Leiligheten har en god og luftig planløsning. Fra stuen er utgang til en sydvendt balkong 5 kvm med gode solforhold og flott utsikt.

Denne leiligheten er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og urbant med tilgang til alt "Løkka" har å tilby, og samtidig bo tilbaketrukket og rolig med umiddelbar tilgang til grønne parker og turområder.

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje vendt mot fellesareal og inneholder: Entré, stue med med utgang til sydvendt balkong, kjøkken, soverom og bad/wc.

Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på 6 kvm og 1 skap i felles rom.

Standard

Entré/ gang:

Lys og innbydende entré med plass til oppheng av ytterklær og plassering av sko. Dørcalling med åpner. Parkett på gulv fra 2013 og nymalte overflater fra 2018.

Stue:

Stue med god plass til sofagruppe, spisebord og øvrig ønsket møblement. Stuen har store vindusflater som bidrar til å gi en god romfølelse. Hyggelig utsyn mot grønne fellesområder og mot Akerselva og Oslo Plaza. Ny parkett på gulv og nymalte overflater fra 2013. Utgang til sydvendt balkong på 5 kvm fra stue med gode solforhold og flott utsikt.

Kjøkken:

Et lekkert og moderne kjøkken fra 2013 med hvite glatte fronter og heltre benkeplate. God skap- og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap, stekeovn med selvrensfunksjon (pyrolyse) og keramisk platetopp med induksjon. Nedfelt benkebeslag og ett-greps armatur. Ventilator i børstet stål med kullfilter. Kjøkkenet ligger i en velfungerende åpen løsning til stuen.

Bad/WC:

Nytt og delikat, flislagt bad fra 2016 med rør-i-rør system, varmekabler i gulv og downlights i himling. Inneholder vegghengt klosett, stort dusjhjørne med dusjdører i herdet glass, bred heldekkende servant på underskap med dobbel armatur samt skap med speilfronter og belysning. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet er renovert av firma (Christianiabad AS).

Soverom:

Soverom med plass til dobbeltseng og nattbord. God skapplass i skyvedørsgarderobe. Ny parkett på gulv og malte overflater fra 2013. Soverommet vender ut mot rolig fellesareal.

Diverse:

- Borettslaget består av 55 andeler

- Vendt mot rolige fellesarealer

- Romslig solrik balkong med markise

- Lave felleskostnader på kr 2 255,-

- Utsikt mot Akerselva og Oslo Plaza

- Heisadkomst

- God standard og planløsning

- Delikat flislagt bad fra 2016 med opplegg til vaskemaskin

- Nytt lekkert kjøkken fra 2013 med integrerte hvitevarer

- Ny parkett og malte overflater fra 2013/2018

- Disponerer en kjellerbod på 6 kvm og 1 felles skap i felles rom

- Meget hyggelige og idylliske utearealer

- Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for naboene

- Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet

- Meget populær beliggenhet med nærhet til "alt"!

Beliggenhet

Sentralt, rolig og attraktivt beliggende på Grünerløkka. Alt av "løkkas" yrende liv, restauranter, cafeér, gallerier og en mengde spennende butikker i umiddelbar nærhet. Flere treningssentre i området. Parkanlegg i nærmiljøet med gode tur- og rekreasjonsmuligheter. Her kan bl. annet nevnes: Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes plass og Grünerparken, samt de idylliske områdene langs Akerselva. Offentlig kommunikasjon som buss og trikk i umiddelbar nærhet med hyppige avganger. På Grünerløkka har man alt man kan tenke seg av nødvendige urbane tilbud. Det er et godt utvalg av barnehager og skoler i alle trinn i nærområdet.

Felleskostnader

Kr 2 255,- pr mnd. som inkluderer: Varmtvann, kabel-tv (GET), felles bygningsforsikring, trappevask (147,-), kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmestertjenester, betjening fellesgjeld, m.m.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Etasje

3 etasje

Tomt

Eiet fellestomt på 2469,6 kvm.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

49 andelseiere har p-plasser i kjelleren i Stolmakergata borettslag. Mulighet for privat leie av garasjeplass dersom ledig. Det medfølger ikke parkeringsplass til denne andelen.

Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 838 659 pr. 31.12.16

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 683 708 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Byggemåte

Boligblokk fra 1986. Blokken er fundamentert til antatt faste masser. Yttervegger i betong utvendige fasader kledd med panel og teglstein. Etasjeskillere i betong. For ytterligere informasjon henvises til tilstandsrapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest attestert 28.12.87.

Boligens areal

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 53 kvm

3. etasje:

Bruksareal: 48 m².

Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad, entré, soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av bruker. Eier må ha bebodd leiligheten i minst ett av de siste to år for utleie inntil tre år. Se vedtektene for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmtvann er inkludert i felleskostnader.

Adkomst

Adkomst fra Korsgata eller Torvbakkgata. Det vil bli skiltet fra Schala & Partners ved felles oppsatte visninger.

Regulering

Området er regulert til bolig med tilhørende anlegg. Det rehabiliteres, rives og bygges nye boliger i området. Kontakt megler for reguleringskart.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Servitutter / tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter i andelens grunnbok

Servitutter i grunn i borettslagets grunnbok:

1912/901212-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1916/912688-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1917/912643-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1923/993782-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1925/993803-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1930/902626-1/105 Erklæring/avtale

1931/990935-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1952/411829-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1954/416816-1/105 Erklæring/avtale

1954/416817-1/105 Bestemmelse om vannledn.

1956/406356-1/105 Erklæring/avtale

1961/500265-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1961/500809-1/105 Bestemmelse om bebyggelse

1984/66276-1/105 Best. om adkomstrett

1984/66278-1/105 Best. om adkomstrett

1984/66280-1/105 Best. om adkomstrett

1984/66287-1/105 Best. om adkomstrett

1984/66288-1/105 Best. om adkomstrett

1984/66289-1/105 Best. om adkomstrett

1984/66290-1/105 Best. om adkomstrett

1984/66291-1/105 Best. om adkomstrett

1999/3601-1/105 Erklæring/avtale

1991/14798-2/105 Erklæring/avtale

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andelens fellesgjeld er kr 51.000,- pr 01.11.2018

Andelens formue er kr 9.090,- pr 31.12.2017

Lånegiver: OBBK01-98207602094

Type lån: Annuitet

Restsaldo: kr. 3.870.767,-

Restløpetid: 28 år 6 mnd

Terminer per år: 12

Rente: Flyt, 2,50% pt.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Andel fellesgjeld

51 000

Andel formue

9 090

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Polisenummer: 84510378

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Generelt vedlikehold må alltid påberegnes. Ingen større prosjekter på gang pt. iflg. forretningsfører.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for naboene.

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i

innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: sh@schalapartners.no eller SMS: 95 77 10 33 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med eier.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller medliknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.

Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.